Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 4 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 4 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52
Latest topics
Kače
teya- Pes
Starost : 21
Število prispevkov : 3000
- Post n°51
Re: Kače
Jaz bi imela kačo doma, če bi jedla kaj drugega kot pa glodalce
. Če bi obstajala katera, ki je rastline bi jo imela takoj doma. Ali pa če bi katera jedla čričke in hroče bi še tudi nekako šlo...

ines97- Mačka
Kraj : Fužine,Ljubljana
Število prispevkov : 1416
- Post n°52
Ja ampak to ni mogoče.

teya- Pes
Število prispevkov : 3000
- Post n°53
Ja saj sem rekla ČE bi obstajale take kače
. Ker si ne morem predstavljati da bi imela pitona in za njega kupovala morske prašičke in mu jih dajala za jesti, če pa imam sama doma morske pujske in ju ne bi dala nikamor za nič na svetu.

ines97- Mačka
- Post n°54
Ja saj je res grozno tkole dajat kačam take glodavce za jest.

Lillie- Pikapolonica
Število prispevkov : 295
- Post n°55
Jaz sicer doma ne bi imela kače...ampak še vedno so živali in jih nimamo pravice pobijati. Zadnjič sem vidla eno učiteljico na naši šoli k je mela torbico iz kačje kože.
http://s7.mojalbum.com/zenska-oblacila-st-38-ugodno-torbica-iz-kacje-koze_11187877_17415753_18316413.jpg
http://img.bolha.com/2/thumb2/37142/37726/Denarnica---kacja-koza--kobra-_4c63b9af69c1b.jpg
A vidite kaj delamo iz njih! GROZA!!

http://s7.mojalbum.com/zenska-oblacila-st-38-ugodno-torbica-iz-kacje-koze_11187877_17415753_18316413.jpg
http://img.bolha.com/2/thumb2/37142/37726/Denarnica---kacja-koza--kobra-_4c63b9af69c1b.jpg
A vidite kaj delamo iz njih! GROZA!!
ines97- Mačka
- Post n°56
Groza res. Kako lahko to počnejo?!

Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°57
Teh ljudi pa res ne razumem..
Kuko lahko to nosijo, oz. nardijo oz. karkol že.!
Enak z tem krznom&tem..
No toj že OT..

Kuko lahko to nosijo, oz. nardijo oz. karkol že.!

Enak z tem krznom&tem..
No toj že OT..

kayya- Pikapolonica
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 68
- Post n°60
Moja teta je mela dve kači, eno velko, drugo pa mejhno, ena je bla rjava, druga pa zelena pa je mela fuul ogromn terarij al kako se reče in je blo tko k u džungli, zlo fino.Poten je pa ta malo dala meni pa use zanjo za rojstni dan in mi je šele pred pol leta umrčkala

Katk.- Admin
Starost : 22
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°62
Maš kakšne fotke? :) Je velik?
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°63
Ima ona fotke n fb-ju. :)) (gaia haladea).
Jah, nevem v primerjavi z anakondo je zloo majhen. ;P Bom vprašala koliko točno pa sporočim. ;3
Jah, nevem v primerjavi z anakondo je zloo majhen. ;P Bom vprašala koliko točno pa sporočim. ;3
thag- Pikapolonica
Starost : 29
Kraj : obala
Število prispevkov : 164
- Post n°64
Kače so res zanimive in zelo lepe:) Sam imam tri doma trenutno. Eno samičko Elaphe guttata in parček PYthon Regius. Dokupul si bom pa še samca Goža in verjetno mlečno kačo, še neznane vrste
mogoče koralnico.
Pri kačah je za opozorit, da če se nekdo odloča za kačo naj "ne gre z glavo skozi zid" in, da kupi kačo samo zato, ker mu je lepa! Nekatere kače enostavno niso primerne za začetnike, tudi če mogoče kakšen prodajalec trdi drugače. Enostavni primer Morelia Viridis je zelo lepa a agresivna kača.
Hkrati bi veljalo opozoriti, da za kačo probajte takoj kupiti terarij, kot ga potrebuje odrasla kača, to pa zato, da se izognite večkratnim brez veznim stroškom, terarij, grelni kabli...
Za začetniško oz. prvo kačo bi priporočal kakšno vrsto mlečne kače, ali ameriškega goža, mogoče kraljevega pitona in če se ima prostor lahko tudi rdečerepega udava (boa constrictor)
Sicer kača ni zahtevna za jo "vzdrževat" ampak vseeno nekaj dela je z njo. Vlaženje, dnevna menjava vode hranjenje...
exoani.mojforum.si/exoani-about23.html

Pri kačah je za opozorit, da če se nekdo odloča za kačo naj "ne gre z glavo skozi zid" in, da kupi kačo samo zato, ker mu je lepa! Nekatere kače enostavno niso primerne za začetnike, tudi če mogoče kakšen prodajalec trdi drugače. Enostavni primer Morelia Viridis je zelo lepa a agresivna kača.
Hkrati bi veljalo opozoriti, da za kačo probajte takoj kupiti terarij, kot ga potrebuje odrasla kača, to pa zato, da se izognite večkratnim brez veznim stroškom, terarij, grelni kabli...
Za začetniško oz. prvo kačo bi priporočal kakšno vrsto mlečne kače, ali ameriškega goža, mogoče kraljevega pitona in če se ima prostor lahko tudi rdečerepega udava (boa constrictor)
Sicer kača ni zahtevna za jo "vzdrževat" ampak vseeno nekaj dela je z njo. Vlaženje, dnevna menjava vode hranjenje...
exoani.mojforum.si/exoani-about23.html
Kyou- Pikapolonica
Starost : 26
Število prispevkov : 225
- Post n°65
Pri B. C. Constrictor je treba opozorit da te kače zrastejo par metrov in so grozno debele, fotrat jih je pa treba z zajčki pa še s čim... Tako da mislim da nobena od teh naših punc ne bo sploh mela te kače.
Jaz sem mela Morelio Spiloto Harrisoni, vse je blo lepo in prav kakšno leto in pol, pol je pa začela sekat ko si zraven prišel.... Tako da Morelie sigurno ne začetnikom, čeprav pri meni je bila nekaj časa izredno prijazna začetniška kača. Je bila pa to bolj izjema...
Tako da kraljevski piton, am. gož, pa mlečne kače...
Sama imam zdaj enega mlečnega kačona, je ful prijazen ampak je hiter ko strela.
Jaz sem mela Morelio Spiloto Harrisoni, vse je blo lepo in prav kakšno leto in pol, pol je pa začela sekat ko si zraven prišel.... Tako da Morelie sigurno ne začetnikom, čeprav pri meni je bila nekaj časa izredno prijazna začetniška kača. Je bila pa to bolj izjema...
Tako da kraljevski piton, am. gož, pa mlečne kače...
Sama imam zdaj enega mlečnega kačona, je ful prijazen ampak je hiter ko strela.
thag- Pikapolonica
- Post n°66
verjetno je še mlad? z časom se umirijo ponavadi
Black_Beauty- Pikapolonica
Starost : 19
Število prispevkov : 112
- Post n°67
Kače
Moja teta je imela ameriškega rdečega goža, ki mu je bilo ime Marko. Imela sem ga najraje na svetu ampak je bil že star in je poginil ko sem bila stara šest let. Bom poskusila izbrskati kakšne stare fotke.

Animal_Lover- Mačka
Starost : 18
Število prispevkov : 1359
- Post n°68
Ja slikice!!!

thag- Pikapolonica
- Post n°69
jaz jih ne morem dodajat?
facebook.com/media/set/?set=a.2282073325810.127617.1068137434&type=3
facebook.com/media/set/?set=a.2282073325810.127617.1068137434&type=3
Katja.- Sinička
Število prispevkov : 775
- Post n°70
O waw... Kje pa imaš te vse terarije? Lahko še to poslikaš?
thag- Pikapolonica
- Post n°71
hahaha povsod so
ubistvu na treh omarah so ta večji in v vetrini so tamanjši
bom poslikal, ko bom lahko dodajal slike
načeloma danes zvečer ali jutri.
za tistega od želvic sem umaknil TV hehehe

ubistvu na treh omarah so ta večji in v vetrini so tamanjši