Svet živali

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 6 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 6 gostov :: 2 Bots

Noben


[ View the whole list ]


Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Ned Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Ned Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Ned Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

Naši prijatelji















    Govedina je dobrodošla

    Share
    avatar
    Ingrid*
    Moderator
    Moderator

    Female Število prispevkov : 2188

    Govedina je dobrodošla

    Objavlja by Ingrid* on Pon Mar 26 2012, 23:17

    V tej temi si lahko izmenjamo različne recepte, ki vsebujejo govedino (;


    Nekaj receptov za začetek;
    Popečeni goveji zavitki
    500g odpadnih govejih odrezkov
    2 korenčka
    1 jabolko
    1 krompir


    Mesne odrezke kuhajte približno pol ure. Jabolko, korenje in krompir presno zmeljite v mešalniku. Zelenjavno kašo razmažite po mesnih odrezkih in napravite zavitke. Pecite jih pol ure v pečici pri 190C. Pustite, da se pohladijo in jih postrezite narezane.

    vir

    Goveji vampi z banano in krompirjem
    2 velika krompirja
    1 banana
    500 g govejih vampov
    1 jedilna žlica oljčnega olja


    Skuhajte krompir in ga skupaj z banano, govejimi vampi in oljčnim oljem zmeljite v mešalniku.

    Goveji vampi s špinačp in oljčnim oljem
    250g sveže špinače
    500 g govejih vampov
    2 jedilni žlici oljčnega olja


    Špinačo kuhajte približno minuto v malo vode. Nato dodajte goveje vampe in oljčno olje (nič več ne kuhajte) in pustite jed stati približno deset minut na štedilniku.

    Vir besedila je knjiga Domača Pasja Kuharica


    _______________________

      Danes je Sob Okt 20 2018, 11:48