Petra. je napisal/a:Ok Urška ti si pa RES nora ><
Seveda sem. (H) ><
Katja, nevem če so že podnapisi. Pomoje še niso, sam nevem. Pojdi pogledat na podnapisi.net, če tam niso potem nikjer niso.
Jaz sem drugače že vse dele pogledala najmanj 3x, nekatere sem večkrat, npr. 11 pa zdej 17. sem ene 5x ker je toliko Delene notri in sta tako zakon. ;P
Ma jaz pa očitno padam na bad guye. Mislim jaz vedno poskušam pri takih kot so Damon najti nekaj dobrega v njih, pa da niso tako zlobni v resnici kto deluje. Npr. kako Damon pazi, pomaga Eleni, pa npr. pri Red eye, kako Jackson nekaj čuti do Lise.
In mi je čisto noro zakoon, ko Damon pokaže svoj pravi jaz, da ni tak za kar se predstavlja in da v bistvu ima rad svojega brata in ga skrbi zanj npr. v 17. ko ga ni domov iz gozda in se mu ne javi na telefon pa gre takoj k Eleni če je morda pri njej. In potem ko vidi da ga imajo ujetega in je res ful bogi, kakšen žalosten obraz naredi. Joooj no. In se potem maščuje tem ljudem ki so škodovali njegovem preljubemu bratcu.
Pa se vidi da čuti oz. mu je všeč Elena in ji ne pusti pomagat ker se boji za njeno varnost in bi bil če bi šla zraven ves čas obrememnjen s tem če je ona varna...
Pač tako ja, in mi je res ful všeč to, da Damon ni tak bad guy za kogar ga vsi imajo. In mi je res ful všeč.
Pa s Stefanom tudi ni nič narobe, mi je čisto fajn in to, sam mi je vseeno Damon 100x boljši, pa ne po izgledu le...
In zdej boš vidla v nadaljnih delih, da Stefan pije človeško kri in ni več tako dober, pokaže svojo drugo plat, drugačno od tistega prijaznega Stefana. Tako npr. v 17. ko se nekaj zgodi, Elena kar ne more verjeti da je to Stefan... Ko tako zarenči vanjo...
Tako da ja, boš videla ja, da tudi Stefan ne bo vedno tak. (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let