Jaz sem gledala včeraj, itaak, ampak sem bila potem mal tu bizi, da bi kaj napisala. ;P (kino, jahanje po dolgem času, psi itd..)
Se pa strinjam, zakon epizoda, pa fuul žalostna, sicer mi je veliko bolj všeč Delena kot Stelena, ampak je bila scena ko sta razdirala res čisto preveč žalostna, Stefan objokan, ojooj no, pol pa je bil še Damon žalosten zaradi obeh awww. ;**
In ja, se stirnjam, Damon oz. Ian ima najlepše oči v celi galaksiji (pa še bolj lepe hahah) res uauu. ;** Pa spet oprijete majice, hoot preveč. ;*
Tista mučiteljska scena je bila sicer res mal 'grozna' ampak tudi nisem pričakovala da se bo drugače odvilo, ker Damon ko gre za Stefana in tudi Eleno se brez problema spravi do take meje. In itak je bilo logično da bi Mason ga poskušal ubit takoj ko dobi priložnost in ja, je pač moral umreti. Samo mi je pa fuuul všeč, da se je videlo da Damon ni užival med mučenjem in mu ni bil ov veselje gledat Masona ko se muči, pa potem ko je izvedel da je tudi Mason zaslepljen s Katherine in je naenrkat videl v njem sebe nekoč in se mu je res Mason zasmilil. Mason mi je bil drugače ful všeč in sem upala da bo ostal dober, ampak kar je je. ;P Tiste Caroline/Liz scene so bile tudi ful žalostna, in na koncu Katherine z Mattom, ojoooj no. :/ In še pred kratkim so povedali, da bo v kratkem nekdo bolj poznanih umrl, jooj no... Pa ful mi je fajn ko je Damon hvaležen Bonnie in ona to ve, wii.
Res čisto preveč žalostno, samo sem se pa tudi dosti nasmejala med gledanjem haha.
Damon: Let's talk about that little witching junior thing you do to me. You know the fun one where my brain bursts into flames. What is that?
Bonnie: That's me giving you an aneurysm. Your blood vessels go pop. But you heal quickly. So I do it over and over again.
Ali pa tale:
Damon (Masonu): I look at you and I see myself. A less dashing, less intelligent version.
Hahaha no.
Aha, pa pri tisti sceni ko so Damon, Bonnie in Stefan in jo prosita za pomoč. Pa ima Stefan klic in pred gre..
Stefan (Damonu): Can you play nice, please?
Damon: Yes
pa: Damon: ... so you witch are gonna get over yourself and help us.
Potem pa Stefan (Bonnie): Yeah, he meant that as a question with a please on the end.
In Damon: Absolutely.
Hahhahaahah.
Pa še ful je bilo takih zanimiv pogovorov hahaha. Aha pa tam ko gre izivat Katherine in ji reče: another boy toy hahah. ;P
Ful zakon, komej čakam naslednjo epizodo. (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let