Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 65 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 65 gostov :: 2 Bots

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
The Vampire Diaries - Page 27 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
The Vampire Diaries - Page 27 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
The Vampire Diaries - Page 27 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
The Vampire Diaries - Page 27 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+36
Anja&Dona
Lancia
Lin
Neja.
Ingrid*
Tjaša*
^Nikč.
emy
zoe
Tjaša88
anna <3
*Lanchy*
Ani
Eva.
Kibila
Diana.
Polly
_euaa
Urška*
Vida
katie
Lillie
white lady
Alex
tjasyka
Woody
emcHiii.
Tjaša.
Anja
anna.
Petra.
rox.
ema.
Maša
Katk.
Urška
40 posters

The Vampire Diaries

Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Female Starost : 28
    Kraj : Novo mesto
    Število prispevkov : 4288

The Vampire Diaries - Page 27 Empty Re: The Vampire Diaries

Objavlja by Urška Ned Okt 10 2010, 13:35

Hahaha Katja, a ti si pa že skor tok obsedena kot jst aa? nasmejan ;P
    Drugače pa ja Damon je noroo prekrasen, in po izgledu in tako. ;D In Caroline je res ful zakon, Mason pa ne več grr hhh.

Mjaa, 2 tedna to je kar nekaj, no pride pa pol ravno na moj rojstni dan haahah. No ja, jst bom še vseeno morala počakat en dan več zaradi časovne razlike pa vseeno. ;P

In promo je res ful zakon, komej čakam še na podaljšanega. Tole s planom B je scary jaa.
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Tor Okt 12 2010, 21:40

Še nov teaser za prihajajoče epizode:

Waa, ogromno se bo dogajalo, pa Elena je kot deluje ugrabljena in pripravljajo 'atentat' na Katherien haahh, Alaric ima kar nekaj fajnih igračk hh (me res zanima kje ima to on čas delati glede na to da je učitelj zgodovine ><) pa Damoon prehot v črni majici. ;* Can't wait!
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Kraj : Okolica Ljubljane
    Število prispevkov : 4642

Objavlja by Katk. Sre Okt 13 2010, 18:29

Urška - skorej? -..- ne poznaš me očitno. ;P

Jaa, tole v maskah sem pa tudi že jst gledala fotke:
    The Vampire Diaries - Page 27 00596030fa8
    A ni tukej lepa Elenaaa? ;*

The Vampire Diaries - Page 27 00595990e9d

;***
    The Vampire Diaries - Page 27 00595950cad

The Vampire Diaries - Page 27 0059588067b

The Vampire Diaries - Page 27 005958303fd

Več fotk: http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries/photos
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sre Okt 13 2010, 19:10

Hahahah Katja, saj nisem rekla da nisi nora na tvd, sam ne pa tok kot jst. >< No ni važno, komej čakam ta del, ampak je še fuuul do tega, pa še en del pred tem.
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Objavlja by Katk. Čet Okt 14 2010, 18:21

Urška, tega se ne da merit. jezik Vsaj po sporočilih ne. ><
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Čet Okt 14 2010, 23:03

Eh saj ne po sporočilih, sam mam občutek da moje obsedenosti oz. zasvojenosti ni mogoče prekašat. ><
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Objavlja by Katk. Sob Okt 23 2010, 00:27

Fajn epizoda, ampak žaaaloooostna. :(
    Najprej moram povedat - Damon je imel na eni svetlobi take FANTASTIČNE oči omg! Čiiist sveeetle, jooj ne morem nehat mislit na to.. ;$
    Pol Kathrine - hate her! Pfuj prasica! Meni se Elena toooook smili, in Stefan tam na koncu ko je jokal, ker je bil tok žalosten ker sta končala z Eleno.. Ne morta noo ! ;( Zdej me fuuul zanima kaj bo, in jooj grozno žalostno. Meni je ful na jok šlo. Kako lahko kar nehata no? In pol še Damon na koncu ko čist objokana tam awww. ;* OK preskakujem.
    In faaaak, kok mi je šel Mason na živce, pa hkrati se mi je ful smilil, ker ga je Damon tam mučil... Nočem no. In potem ko reče Mattu da bo izivau Taylorja dokler ga ne ubije. Fak in shit ! Jst nočem da ni več Matta. Hočm da sta s Caroline spet skupej. In ooooooh, CAROLINE ! Ona je tok supeeeeeeeeeeeeeeeeer, in to pogovore ko sta z mamo meli.. Tok mi je šlo na jok, ko je mami izbrisala spomin, ko je kazalo tiste solzne oči.. Zakaj ji je zbrisala spomin no? :( Tist mi je blo tko žalostno,pa hkrati ful lepo.. Ko jo je mama pohvalila, in je bla Caroline čist happy. happy
    Jooj, komej čakam naprej epizodo, ker me ful zanima kako bo naprej, ker ne moreta it kar narazen no. ;/ In Bonnie je tko zakon v tej epizodi. ;* Sam tko žalostno vse skupaj no. ;/
    Je gledala že katera?
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sob Okt 23 2010, 11:00

Jaz sem gledala včeraj, itaak, ampak sem bila potem mal tu bizi, da bi kaj napisala. ;P (kino, jahanje po dolgem času, psi itd..)

Se pa strinjam, zakon epizoda, pa fuul žalostna, sicer mi je veliko bolj všeč Delena kot Stelena, ampak je bila scena ko sta razdirala res čisto preveč žalostna, Stefan objokan, ojooj no, pol pa je bil še Damon žalosten zaradi obeh awww. ;**
    In ja, se stirnjam, Damon oz. Ian ima najlepše oči v celi galaksiji (pa še bolj lepe hahah) res uauu. ;** Pa spet oprijete majice, hoot preveč. ;*
    Tista mučiteljska scena je bila sicer res mal 'grozna' ampak tudi nisem pričakovala da se bo drugače odvilo, ker Damon ko gre za Stefana in tudi Eleno se brez problema spravi do take meje. In itak je bilo logično da bi Mason ga poskušal ubit takoj ko dobi priložnost in ja, je pač moral umreti. Samo mi je pa fuuul všeč, da se je videlo da Damon ni užival med mučenjem in mu ni bil ov veselje gledat Masona ko se muči, pa potem ko je izvedel da je tudi Mason zaslepljen s Katherine in je naenrkat videl v njem sebe nekoč in se mu je res Mason zasmilil. Mason mi je bil drugače ful všeč in sem upala da bo ostal dober, ampak kar je je. ;P Tiste Caroline/Liz scene so bile tudi ful žalostna, in na koncu Katherine z Mattom, ojoooj no. :/ In še pred kratkim so povedali, da bo v kratkem nekdo bolj poznanih umrl, jooj no... Pa ful mi je fajn ko je Damon hvaležen Bonnie in ona to ve, wii.
    Res čisto preveč žalostno, samo sem se pa tudi dosti nasmejala med gledanjem haha.

Damon: Let's talk about that little witching junior thing you do to me. You know the fun one where my brain bursts into flames. What is that?
    Bonnie: That's me giving you an aneurysm. Your blood vessels go pop. But you heal quickly. So I do it over and over again.
    smeeh

Ali pa tale:
    Damon (Masonu): I look at you and I see myself. A less dashing, less intelligent version.
    Hahaha no. smeeh

Aha, pa pri tisti sceni ko so Damon, Bonnie in Stefan in jo prosita za pomoč. Pa ima Stefan klic in pred gre..
    Stefan (Damonu): Can you play nice, please?
    Damon: Yes
    smeeh
    pa: Damon: ... so you witch are gonna get over yourself and help us.
    Potem pa Stefan (Bonnie): Yeah, he meant that as a question with a please on the end.
    In Damon: Absolutely.
    Hahhahaahah. smeeh

Pa še ful je bilo takih zanimiv pogovorov hahaha. Aha pa tam ko gre izivat Katherine in ji reče: another boy toy hahah. ;P

Ful zakon, komej čakam naslednjo epizodo. (:

Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sob Okt 23 2010, 11:05

Pa naslednja epizoda bo res zakon, vsaj po promotih sodeč, upaam da jim rata. ;P
    Zdejle grem pa še po eno dozo SPN hhh.
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Kraj : ljubljana
    Število prispevkov : 1580

Objavlja by Woody Ned Okt 24 2010, 16:18

OOOO.. Kok je bla zakon tale epizoda samo na koncu zelo žalostno ko sta stefan in elena šla narazen.. in damonu je bilo žal za eleno ko je jokala.. in tisto ko elena pravi: katharine je zmagala.. To ej blo tok žalostn..

Je blo pa ful smešn ja.. smeeh
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Pet Okt 29 2010, 12:49

Še ena nora epizoda danes. Ta sezona mi je res ful všeč, ves čas napeto, ogromno se zgodi in na koncu vedno en zanimiv preobrat, res zakoon. (:

Caroline je bila tudi tokrat zakon, ful mi je všeč kako je spravila Katherine v tisto sobo, še jaz sem mislila, da je govorila resnico. Upam da bosta z Mattom spet skupaj, se mi ful smili. ;/
    Bonnie in Jeremy, to bo še nekaj na tem. Sta prav kjut skupaj hehe. ;P Ful je bil bogi ko ni šla pelsat z njim. ;/ Sam na koncu je blo fajn haah: "When did you get your driver's license?" she laughs when he offers her a ride. Prevod: "When did you get so hot? Let's go learn some sex spells!" jezik
    Tyler pa je navsezadnje le postal volkodlak. Ojooj no.
    Bi bilo fajn sicer, če bi bilo več Alarica, ampak tista scena ko kaže orožje je še vseeno zakon. Res škoda da so izbrisali tisto kar je rekel in je tudi v previewu. Upam, da ga bo kmalu več.
    Katherine mi je res ful zakon, Nina jo noroo igra in ful mi je res fajn z obema bratoma, taka sexy in evil haha. ;P Ampak ok, vseeno fajn da jim jo je ratal ujet, s pomočjo tiste nove čarovnice. Ful sta mi bili fajn z Bonnie. (:
    In reees me zanima pred kom beži/je bežala Katherine (morda pred ugrabitelji Elene??) ter se je tudi pojavila teorija da je morda Katherine s pomočjo čarovnice ustvarila sebi podobno Eleno, tako da bi sama sebe obvarovala in kaj če zdaj ti ugrabitelji mislijo da je Katherine? Ali je pa nekaj čisto tretjega, komaj čakam da izvemo. (:
    Ian je pa kot vedno čisto noroo igral danes, tam ko zapre tista ' vrata' in ga Katherine roti, on pa čisto bogi in poskuša zakriti awww. ;* In tok mi je fajn ko je rekel da bo on varoval Eleno, that's my boy. O tem da je bil prehot tudi v tej epizodi, mi verjetni splooh ni treba začeti. :p ;***
    Nekaj najboljšega v tej epizodi pa mi je bilo ko je Damon rekel Stefanu: We can do it. I've got your back. To mi je bilo pa res takoo zakon. In v naslednji epizodi se bosta skupaj vozila v avtu, Damon bo seveda vozil ohh kako me to spominja na Deana in Sama, Damon (kot Dean) bo imel kakšne opazke haha, to bo prezakooon. ;*

In promotu za naslednjo epizodo delujejo zakon, boga Elena. ;/
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Woody Pet Okt 29 2010, 18:59

OMG.. zdejle pogledala.. Men je katherine tok zakon.. Porov uno ušeč mi da je zlobna.. haha..
    Something tells me that my witch is better than your witch. ,,
    al pa ta: I love your necklace.Oh it's twisted.Here let me.Here we go.*snaps* Paralyzed from the waist down *snaps again* and dead. The moonstone Stefan. Tik tok.'' hahah.. čeprov je zlobna mi je tok zakon.. Pa ta: I could rip you to shreds and do my nails at the same time.

In ja.. Ful mi je damon še zmer dobr.. In hot da ne pozabm..
    Sm js mislm da bo damon na koncu z katharine.. Ful se mi zdi da pašeta skupi ker sta obadva bol zlobna.. hh smeeh
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Woody Sre Nov 03 2010, 15:43

https://www.youtube.com/user/TheTedi100

Nov video za naslednjo epizodo.. zakon.. In tista k ej belo igrala v supernatural ma zdej kratke lase.. Ful ej fajn.. To ji bol paše.. In ona se bo kao zdej u damona zaljubla.. smeeh
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sre Nov 03 2010, 16:58

Am Woody, kakšen video? To kar si dala link je en fan video. (:
    Je pa kakor vem par dni nazaj prišel en izsek iz naslednje epizode - Stefan in Damon ko gresta iskat oz. reševati Eleno. Verjetno si to mislila.
    Mi je pa fuuu zakon, ko ga Stefan vpraša če je Katherine res zaklenil notri tko: Did you? Potem pa Damon odgovori: Did I what, Stefan?
    Ful mi je zakon kako to reče hahaha, Stefan ne dvomit v Damona lol. ;P

In ja, js sem že videla slike od Bele haha, sploh je nisem navajena s takimi lasmi. ;P

Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sre Nov 03 2010, 17:00

Je pa Ian bil na zabavi za noč čarovnic in se je oblekel v Stefana Salvatorja hahahah. jezik Imam nekje shranjeno fotko, morem najti pa objavim.
    Pa res ful fajn, splho tiste lase hahaha in obleka. Pa potem tisti njegov komentar, kok je čudno biti na snemanju s pošastjo v katero si bil oblečen za noč čarovnic lol no. smeeh
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Sob Nov 06 2010, 13:35

Jaoo, js že kar po vseh temah pišem sama? ;P

V glavnem tudi pri TVD je bila ena fantastičnaaa epizoda. ;D Damon je bil čisto prezakoon no, tista zadnja scena z Eleno, res mi je hudo ker ji je potem izbrisal spomin, no morda pa je le imela kaj sporiša na sebi oz. ji ga je Stefan prej dal hehe. Ampak res, bogi no. Pa ko jo je zagledal tam, ko so ubili tistega vampirja, in je stekla proti njemu (no vsaj mislil je) in tisti njegov nasmeh aww, pol se pa Stefan prikaže grr. Fuul mi je bil bogi Damon, ampak mi je bilo še vseeno fajn, ko ga je Elena pogledala čez Stefanovo ramo in se mu zahvalila in on nazaj you're welcome, samo z ustnicami oba, čist presweet. Pa ful je bila fajn bromance spet v tej epizodi, tisti govor od Stefana mi je bil tako fajn in kako se je res dotaknilo Damona in ve, da bi vse naredil za svojega malega brata in tisto ko je rekel Eleni o Stefanu, da si jo zasluži in vse to, čist prezakoon. Go Damoon! jezik Samo še vseeno bo z Eleno, jaz tako pravim. In čiist hot je bil tudi tukaj, če še nisem omenila haha.

Vsi novi vampirji so ful zakon, tale igralka iz spn je res ful fajn in ta naglas heheeh, pa tisti njen partner je bil tudi ful fajn, tale vampir, eden od prvotnih je pa prav scary, tam ko povoha Eleno, ojooj no. In na koncu kar ni mrtev grozaaa. Bogaa Elena no, kaj je izvedela in po promotih sodeč je edina rešitev, da se spremeni v vampirko in to ji (vsaj tako deluje) ponuja Katherine ojooj. In tisti promo Katerina in vse je zakoon, to bo ful zanimivo videti Katherinino preteklost in me res zanima kaj je naredila tistim vampirjem, da jo že tako dolgo preganjajo. Zakon res. (:

No pa nazaj k Damonu hahah, v glavnem čist zakon je bila tista scena z Eleno, pa jokal je awww. ;** ;/ in ko reče, da si jo Stefan zasluži, revček no. Pa ful mi je fajn ko ga tako skrbi za Stefana in mu je šel takoj pomagat, pa tisto I have your back ponovno v tej epizodi je tut zakoon. (:
    Daamoon ruulz heehe, pa naj še kdo reče da je zloben. ;P

Can't wait naslednji teden. (:
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Woody Ned Nov 07 2010, 00:37

OMG.. Gledala.. zakooon.. Pa na koncu.. joj no.. zakaj je mogla elena to pozabt?? -.-

jok
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Ned Nov 07 2010, 00:41

Mogoče ji je pa Stefan na poti domov dal kakšno zapestnico ali karkoli s sporišom in ni pozabila hahaha. ;P
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Woody Ned Nov 07 2010, 12:30

ja dvomim ker se je nakoncu tko obnašala kot da nič neve.. wink
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Ned Nov 07 2010, 15:00

Ja vem ja, bi bilo malo prefajn, da bi se to zgodil hehe.
    Woody
    Woody
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Woody Pon Nov 08 2010, 01:10

amm a ti je drgač ta Rose fajn?

Men je tko tko no.. Sm me mot k se bo damon mal zalubu vanjo.. -.-
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Pon Nov 08 2010, 23:05

Nevem, meni je ful fajn ta naglas in tako igralka, drugače pa sama Rose pa ni nevem, da bi mi bila ful všeč. Sicer mi je ok če bo zdej z Damonom, ker je čisto bogi ko si je priznal da si Stefan zasluži Eleno ne on, ampak 'tisto pravo' res čuti le do Elene tak oda me ne skrbi, da bi jo nadoemstila ali karkoli. (:
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Objavlja by Katk. Pet Nov 12 2010, 17:14

Uhja. Se nisem nekej časa javila, brez skrbi, še gledam. ;P Ampak je zdej vse tkooo žalostno noo. ;/
    Pa vedno je polno enih podatkov, in čakam podnapise, ker nič ne štekam če jih ni, nevem.. Ogromno se izve v vsaki epizodi, po drugi strani pa še vedno nič. ;P

Ne razumem čisto kaj sta se s Kathrine pogovarjali v 9. delu.. Sam tam na koncu ko Kathrine gre na jok.. happy Mi je blo ful lepo. kiss

Rose mi je všeč, ful ma fajno frizuro, sam ne verjamem da je Damonu ful všeč.. čeprav sta seksala, kar nebi smela. -__- vsaj tako se mi zdi. zmeden

Joooj, tok mi gre na živce ker moram čakat te trapaste podnapise. In jooooj, tist ni mrteeeev! Groza groza groza!!! :@ in tiste kovance ko je v steno vrgel.. In je potem bila Rose čist od sonca opečena.

In na koncu ! Waaaau Oče od tistega čarovnika... Je zloben ne? In tam, ko ubije tisti modrooki vampir.. Kako lahko Clous (al nekej takega?) vampirjem dela tist z očmi? O: noro! hate him! -..- komaj čakam da se bo kaj razpletlo, da tale umre.. Da nebo tko zakomplicirano. ><
    Urška
    Urška
    Tiger
    Tiger

Objavlja by Urška Pet Nov 12 2010, 20:02

Zakoon tudi današnji del. Iiiiiiiiiiin Damoooon, brez oblek, oh jaaa, komej sem dihala. roll
    Sicer sem že pričakovala ker je Ian pisal včeraj, da bo taka scena z Damonom samo nisem vedela da že tako zgodaj, zakooon. nasmejan Drugače pa ja, Damon čisto bogi. :/ Tole z Rose je bil pa pomoje sam en angry sex heheeh. ;P Rose je pa res fajn, ta naglas mi je še kar fuul všeč hhh, zakoon. Pa upam da bosta Jeremy in Bonnie skupaj, na koncu je bil fuul bogi. Pa Elenaaa šit, eno je da izveš da te želijo ubiti, drugo pa da sta v nevarnosti tvoji dve naj prijateljici in še prijatelj iz šole, grozaa res. Čeprav Katherine je tudi boga, tisti začetek je grozen, in na koncu. ;/ Pa Damoon prezakoon. ;**
    Nisem pa to sezono niti ene epizode pogledala s podnapisi hehehe. Samo res čisto vse razumem, tudi Damonovo - ameriščino, torej požiranje besed hhhh. ;P Ful se fajn vse odvija in vse. (:

Sam zdej pa dva tedna brez tvdja, jaooo, mene bo pobralo. : S
    Katk.
    Katk.
    Admin
    Admin

Objavlja by Katk. Sob Nov 13 2010, 01:08

Haha, Damon je bil res prehud tam brez majice ja. ;* Tiste mišice in vse. *-*
    in jaaaa, on tok besede požira! ;D pa čist mal usta odpira. jezik Ampak mi je vseeno všeč. jezik

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 20:13