LP, Tjaša
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 65 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 65 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+36
Anja&Dona
Lancia
Lin
Neja.
Ingrid*
Tjaša*
^Nikč.
emy
zoe
Tjaša88
anna <3
*Lanchy*
Ani
Eva.
Kibila
Diana.
Polly
_euaa
Urška*
Vida
katie
Lillie
white lady
Alex
tjasyka
Woody
emcHiii.
Tjaša.
Anja
anna.
Petra.
rox.
ema.
Maša
Katk.
Urška
40 posters
The Vampire Diaries
Tjaša88- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 67
- Post n°701
Re: The Vampire Diaries
Hvala za dobrodošlico! Ej drgač pa jz tud ravnokar vlečem iz partisa dol pa me skrbi če bom sploh lahko gledala podnapisi so pa že na podnapisi.net.
LP, Tjaša
LP, Tjaša
Tjaša88- Pikapolonica
- Post n°702
Živjo! Sem že gledala epizodo 12 in je toook zakon epizoda!!!!!!!! Damon je toook zakon!!!! sicer mi je na začetku neki štekal ampak sem zrihtala.
LP Tjaša
LP Tjaša
Urška- Tiger
- Starost : 28
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°703
Malo za info, če koga zanima.
Je že možno dobiti 1. knjigo, prevedeno v slovenščino. Sem bila danes v knjižnici in sem jo po čistem naklučju našla in si jo tudi izposodila.(: Sem si jo sicer že kar dosti časa nazaj potegnila iz neta v angleščini in polovično prebrala ampak mi je res tako neprijetno brati iz računalnika tako, da nisem do konca. Vsebina pa ni čisto ista kot v seriji, so še nekateri druge osebe, nekaterih ni ipd. Upam, da prevedejo tudi ostale dele, če ne drugače pa z računalnikom ostajam...
Pa v novem Bravu je poster z Eleno, Stefanom, Damonom, Bonnie, Caroline in Jeremyem. In notri tudi nek intervju z Ianom in par luštnih fotk hh, wiuu.
Je že možno dobiti 1. knjigo, prevedeno v slovenščino. Sem bila danes v knjižnici in sem jo po čistem naklučju našla in si jo tudi izposodila.(: Sem si jo sicer že kar dosti časa nazaj potegnila iz neta v angleščini in polovično prebrala ampak mi je res tako neprijetno brati iz računalnika tako, da nisem do konca. Vsebina pa ni čisto ista kot v seriji, so še nekateri druge osebe, nekaterih ni ipd. Upam, da prevedejo tudi ostale dele, če ne drugače pa z računalnikom ostajam...
Pa v novem Bravu je poster z Eleno, Stefanom, Damonom, Bonnie, Caroline in Jeremyem. In notri tudi nek intervju z Ianom in par luštnih fotk hh, wiuu.
Katk.- Admin
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°704
Aaaaaaaaaa, 12. epizoda ! :)) Finally ! ;D čeprov meni ni bila nevemkaj, ni se zgodilo toliko... ;/ ampak Damon se res odpre in to.. in ga je kar grozno gledat na koncu, kako trpi. ;(
zdajle se mi lovda 13. epizoda. ;D
zdajle se mi lovda 13. epizoda. ;D
Urška- Tiger
- Post n°705
Hehe, meni je bila pa fajn, veliko Damona. (: ;P
13. sem pa tudi že včeraj pogleda in je bila tudi fajn. Kar dve sceni ko se Damon kopa awhh. ;* >< Pa res boga Caroline in tudi Matt na koncu. Tile volkodlaki so pa dicks hh, s Tylerjem vred. ><
Naslednja epizoda pa tudi deluje zelo zanimiva - Stefan&Elena romantic getaway in se nekaj zaplete oz. naj bi bila zasledovana. Pa na promotu, Damon, ki ga mučijo revčeek, in enako Stefan. :'(
13. sem pa tudi že včeraj pogleda in je bila tudi fajn. Kar dve sceni ko se Damon kopa awhh. ;* >< Pa res boga Caroline in tudi Matt na koncu. Tile volkodlaki so pa dicks hh, s Tylerjem vred. ><
Naslednja epizoda pa tudi deluje zelo zanimiva - Stefan&Elena romantic getaway in se nekaj zaplete oz. naj bi bila zasledovana. Pa na promotu, Damon, ki ga mučijo revčeek, in enako Stefan. :'(
Alex- Moderator
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1973
- Post n°706
Jaz si še nisem "uspela" pogledat 2. sezone >< Samo, ko se na Damona spomnim *-* Awwh no ;$$$
Pa komaj čakam, da vidim volkodlake !!
Pa komaj čakam, da vidim volkodlake !!
Tjaša88- Pikapolonica
- Post n°707
Gledala 13 epizodo in je took kul!! Še posebej ker se Damon kar 2-krat stušira !!!!! Komi čakam naslednjo epizodo!!! Grem gledat promo.
LP,Tjaša
LP,Tjaša
Alex- Moderator
- Post n°708
Daj nehajte mi lušte delat no
Katk.- Admin
- Post n°709
Meni je trinajsta epizoda všeč ! :)))
Naaaaaaaaaaajboljši del mi je pa tisti, ko Caroline reče, da ima tudi ona en svoj trik, in se obrne, in naredi tisto noro vampirsko faco ;***
In ja, Matt se mi smili, ampak ker obožavam Taylorja, si želim, da bi bila s Caroline skupej.. (: Jst sploh nisem jezna na Taylorja, je pač en zmeden fantek & še ne ve komu naj zaupa, ampak na koncu bo zihr Caroline. ;D <3 them both. ;*
Naaaaaaaaaaajboljši del mi je pa tisti, ko Caroline reče, da ima tudi ona en svoj trik, in se obrne, in naredi tisto noro vampirsko faco ;***
In ja, Matt se mi smili, ampak ker obožavam Taylorja, si želim, da bi bila s Caroline skupej.. (: Jst sploh nisem jezna na Taylorja, je pač en zmeden fantek & še ne ve komu naj zaupa, ampak na koncu bo zihr Caroline. ;D <3 them both. ;*
Urška- Tiger
- Post n°710
Hahah Katja. ;P
Tyler sicer zaenrkat ni na 'naši' strani, vsaj po promotu za naslednjo epizodo sodeč. Poor Damon & Stefan. ;/
Tyler sicer zaenrkat ni na 'naši' strani, vsaj po promotu za naslednjo epizodo sodeč. Poor Damon & Stefan. ;/
white lady- Pikapolonica
- Starost : 29
Število prispevkov : 4
- Post n°711
A mi lahko kera, k je že pogledala 2 sezono pove, kaj se zgodi z Demonom in Rose, ker če ostane z njo ne mislim pogledt niti enega dela več. Če pa Stefan umre ali pa si izbere drugo in sta Demon ter Elena skupej bom v enem dnevu pogledala vse epizode druge sezone ki jih lahko najdem na spletu! Prosim, prosim naj mi odgovori tista ki je že izvedela kaj se zgodi z Demonom!!!!! On bi mogu igrat Stefana, pa bi bilo vse popolno!
Urška- Tiger
- Post n°712
Stefan, Damon in Elena so glavni karakterji, in glavno v seriji je prav ta ljubezenski trikotnik, tako da brez skrbi, tako Stefan kot Damon si ne bosta našla druge, vsaj za dolgo časa ne, na koncu bo vedno Elena. Tudi Rose ni več v drgui sezoni. In sem prepričana, da tudi nihče od teh 'glavnih' treh ne bo kar tako umrl. Sploh pa se ne bo tako na hitro zgodilo in bo Stefan kar ieml drugo, Elena pa bo z Damonom. To se bo razpletevalo verjetno več sezon, na koncu pa bog ve kaj bo... In ja, sem tudi jaz Delena fan, ampak da bi se pa tako preprosto in na hitro razrešilo - ne hvala.
Sicer pa meni osebno je veliko bolj všeč, da Ian igra Damona in ne Stefana. Mi je Damon veliko bolj zanimiv in hot karakter, tako da...
Sicer pa meni osebno je veliko bolj všeč, da Ian igra Damona in ne Stefana. Mi je Damon veliko bolj zanimiv in hot karakter, tako da...
Lillie- Pikapolonica
- Število prispevkov : 295
- Post n°713
Jaz še nisem gledala, ampak moja frendica pravi da je ZAKON!
Če bom imela čas si bom ogledala.
Če bom imela čas si bom ogledala.
white lady- Pikapolonica
- Starost : 29
Število prispevkov : 4
- Post n°714
Ne veš kaj zamujaš
to je tko
to je tko
Katk.- Admin
- Post n°716
Okej, a bi se dalo malo manj pretiravat s smeški? Dej prosim, prebeli si podforum pravila.white lady je napisal/a:Ne veš kaj zamujaš
to je tko
Iiiiiiiiiiiin 14. epizoda je fuuuul žalostna. Bogi Damon tam. ;/ ampak za nič na svetu ne pove, kje je moonstone ! (: Car. ;* iiiiiiiin tam na koncu se mi je Elena ful smilila, in joooj, tam ko Taylor gre, in gre h Carolinini hiši in jo vidi... Joj, tist je tko lepo.
Upam, da se Taylor hmalu vrne. (:
Katk.- Admin
- Post n°717
16. del je NORO ZAKON, meni med najboljšimi ! (:
Jooj, na začetku, ko sta Kathrine in Elena skupaj v hiši in ko Kathrine oponaša Eleno mi je ful zakon. ;D
In potem, ko se Kathrine in Damon 'tepeta' z rokami, tisto sem dvakrat pogledala ker je takoo smešno.
In ful grozno je na koncu, ko sta Matt in Caroline že skupaj, in potem ko Caroline pove Mattu da je vampirka, in jo on krivi za smrt Vicki. ;( Boga Caroline.
In ko pride Isobel ! ;O Naslednji del bo ziher ful pester, in me je že prav strah. ;D
In tam, ko Luka umre in je cel od opeklin. ;| in potem pride Jonas v lokal, tam sem se ful ustrašila in sem bla čist zmedena ker nisem vedla katera je Elena in katera Kathrine. ;D
In ful sem vesela, da je Jonas povrnil čarovniške moči Bonny, in da sta Jeremy in Bonny lahko skupej ! jes!
Ugl komej čakam naslednji del & tole je bil res en zakon del. (:
Jooj, na začetku, ko sta Kathrine in Elena skupaj v hiši in ko Kathrine oponaša Eleno mi je ful zakon. ;D
In potem, ko se Kathrine in Damon 'tepeta' z rokami, tisto sem dvakrat pogledala ker je takoo smešno.
In ful grozno je na koncu, ko sta Matt in Caroline že skupaj, in potem ko Caroline pove Mattu da je vampirka, in jo on krivi za smrt Vicki. ;( Boga Caroline.
In ko pride Isobel ! ;O Naslednji del bo ziher ful pester, in me je že prav strah. ;D
In tam, ko Luka umre in je cel od opeklin. ;| in potem pride Jonas v lokal, tam sem se ful ustrašila in sem bla čist zmedena ker nisem vedla katera je Elena in katera Kathrine. ;D
In ful sem vesela, da je Jonas povrnil čarovniške moči Bonny, in da sta Jeremy in Bonny lahko skupej ! jes!
Ugl komej čakam naslednji del & tole je bil res en zakon del. (:
Alex- Moderator
- Post n°718
Jaz nisem zaj vseh prejšnjih postov brala & kaj lahko vpršam kje gledate 2 sezono oz. nove dele?
Ker zdaj , ko vidim kak Katk vse tu opisuje, pa ugotavljam, da bi se res mogla spravit do tega, da bi pogledala 2 sezono končno.
Ker zdaj , ko vidim kak Katk vse tu opisuje, pa ugotavljam, da bi se res mogla spravit do tega, da bi pogledala 2 sezono končno.
katie- Pikapolonica
- Kraj : Knežak
Število prispevkov : 42
- Post n°719
Še en obsedenc z vampirji
Defenitivno ena boljših serij! better than twilight Super izbrana igralska zasedba, predvsem Damona so zadeli v nulo pa zgodba te ful povleče.. tko da vedno gledam sproti, ker me zanima kaj se bo naprej zgodilo
Defenitivno ena boljših serij! better than twilight Super izbrana igralska zasedba, predvsem Damona so zadeli v nulo pa zgodba te ful povleče.. tko da vedno gledam sproti, ker me zanima kaj se bo naprej zgodilo
Alex- Moderator
- Post n°720
Ja je kr boljše od twilighta, twilight je tak bolj romantičn, tu pa je res tista prava akcija not & nikoli ne veš kaj se bo zgodilo.
Zakon je res.
O Damonu pa res nebi jas...
Zakon je res.
O Damonu pa res nebi jas...
Urška- Tiger
- Post n°721
Meni pa še ni ratalo pogledat nove epizode, imam neke probleme z internetom, ampak moram čiimprej, deluje zanimivo. (:
Sa, zdaj pa spet čakat do 7. aprila. -.-
Sa, zdaj pa spet čakat do 7. aprila. -.-
Urška- Tiger
- Post n°722
by Matt Davis ali raje kar Ernesto Riley (igra Alarica):
Legenda!(:
Legenda!(:
Katk.- Admin
- Post n°723
Aaaaaaaaaaaaaalo kje ste vsi TVD fani ?!?!?!
Prvi dve epizodi ta mesec sta bili res nooooooooooooooooooooooooooooriiiiiiiiiii ! <333
še vedno ne morem dojet da se je Clous naselil v Rickovo telo, in jooj, Bonnie in Jeremy sta tkooo lušna skupej. Ful me je strah ker Carolinina mami ve, da je Caroline vampirka in nevem kaj bosta z Mattom naredila, upam da se bo Matt prej zaljubil v Caroline. ;D
Najbooolj me je pa tisto presenetilo ko je Elena vzela noš ven Elijahu, nimam pojma kaj hoče od njega, pomoje hoče izvedet kaj o Clausu. Komej čakam peeeeeeeeeeetek ! <3
Prvi dve epizodi ta mesec sta bili res nooooooooooooooooooooooooooooriiiiiiiiiii ! <333
še vedno ne morem dojet da se je Clous naselil v Rickovo telo, in jooj, Bonnie in Jeremy sta tkooo lušna skupej. Ful me je strah ker Carolinina mami ve, da je Caroline vampirka in nevem kaj bosta z Mattom naredila, upam da se bo Matt prej zaljubil v Caroline. ;D
Najbooolj me je pa tisto presenetilo ko je Elena vzela noš ven Elijahu, nimam pojma kaj hoče od njega, pomoje hoče izvedet kaj o Clausu. Komej čakam peeeeeeeeeeetek ! <3
Urška- Tiger
- Post n°724
TVD fani redno spremljamo, samo ni časa še poročat haha.;P
Je pa res noro zakon, vedno boljše in boljše, in tudi jaz komej čakam petek, ko končno pride Klaus v svojem pravem telesu oz. ga bo igral pravi igralec. Pa Elijaha sem ful vesela nazaj, je prav legenda, pa noro iigra igralec. (: Tile naglasi so mi tudi čisto preveč zakon.^ ^ Pa promo čist preveč zakon deluje - Klausovi flashbacki, Damon&Stefan fight, Katherine happy dancing?? in pa seveda Elijaaah s svojim: I believe the term you're looking for is OMFG. Hahahaha no. >< Me je pa čist preveč strah, da bi Alaric uprl, kdorkoli sam on ne. :/ (pa seveda velika trojica hhh)
Je pa res noro zakon, vedno boljše in boljše, in tudi jaz komej čakam petek, ko končno pride Klaus v svojem pravem telesu oz. ga bo igral pravi igralec. Pa Elijaha sem ful vesela nazaj, je prav legenda, pa noro iigra igralec. (: Tile naglasi so mi tudi čisto preveč zakon.^ ^ Pa promo čist preveč zakon deluje - Klausovi flashbacki, Damon&Stefan fight, Katherine happy dancing?? in pa seveda Elijaaah s svojim: I believe the term you're looking for is OMFG. Hahahaha no. >< Me je pa čist preveč strah, da bi Alaric uprl, kdorkoli sam on ne. :/ (pa seveda velika trojica hhh)
Vida- Pes
Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 1931
- Post n°725
Vi vse nevem kje spredej z gledanjem, js pa gledam na POP Briotu in smo zdej pri 6 delu, hahah ><
Ampak ja, tole je norooooo, js sm čist obsedena postala. ;D
Bomo z veseljem spremljali naprej (:
Ampak ja, tole je norooooo, js sm čist obsedena postala. ;D
Bomo z veseljem spremljali naprej (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom