Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 22 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 22 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+15
Maja
dog_lover*
lanyka
yaya
ema.
Luc:D
Petra.
aska
Katk.
Maša
Iza
Anja
Urška
samanta
rox.
19 posters
[18.04.2010] ŠKD Ajdovščina
Maša- Pes
- Starost : 28
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
- Post n°101
Re: [18.04.2010] ŠKD Ajdovščina
Iza ampak ti imaš vsaj manjšega (in sklepam, se opravičujem če ne) bolj počasnejšega psa od mojega, ki kar plane na eno oviro, ki jaz samo rame tja postavim. :/ Sicer pa vrjamem, da je težko, ker je meni tudi. Ampak trenutno uživam v enkici, čeprav upam, da ne bova ravno disk. ><
Luc:D- Pikapolonica
- Število prispevkov : 170
- Post n°102
Eeeh, jaz imam enak problem. Bonie včasih dela ko usekana, na tekmah pa ne pokaže nekega velika zanimanja. (preveč je psov pomojem, psi so pa Bonie najvažnejši, kar tudi ni ravno super.) Preden začneva tečt parkur, je sploh ne morem zmotivirat + jaz sem tako živčna. Ko pa nekaj zafrnekm postanem še bolj, in potem gre samo še na slabše.. Tako da ja, midve morava še veliko trenigov dat skozi da se jaz bolj vodit naučim, potem bova pa morale še na tekme začet bolj vestno hodit..
Maša- Pes
- Post n°103
Mi pa je preveč usekana na agility, da bi sploh koga drugega lahko videla razen mene in ovir, pa kako bo ona norela in se mela fajn. Sem zelo vesela, da je tako.
Iza- Mačka
- Starost : 29
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
- Post n°104
Maša, Lego na štartu sploh ne more čakat, se mi dobesedno zaleti v prvo oviro. Sej zdej delamo čakanje na štaru, za Legota najtežji del agilityja, slalom je pa pri nas itak vedno loterija, čeprav ga zdej na treningih vedno v prvem poskusu naredi.
Lego je tut čist usekan, ko grem na štart sam mene glede in ovire, da bo lahko štartal, pa še laja zraven.
Lego je tut čist usekan, ko grem na štart sam mene glede in ovire, da bo lahko štartal, pa še laja zraven.
Maša- Pes
- Post n°105
Iza zakon.. ga morem spoznat norega kavalierčka! Ker so meni ti psi ful ušeč.
In, da ne govorim o tem kako se Mi plazi pred štartom. In je tako hecna. Ampak vseeno jo zmeraj postavim nazaj, da se je že stanje poboljšalo. Čeprav not yet.
In, da ne govorim o tem kako se Mi plazi pred štartom. In je tako hecna. Ampak vseeno jo zmeraj postavim nazaj, da se je že stanje poboljšalo. Čeprav not yet.
Urška- Tiger
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°106
Midva sva pa že od začetka delala te vaje samokontrole in čakanja na štartu, tako, da zdaj nimava problemov s tem. (:
Se lahko samo še nasmejim ko vidim na svetovnih, cruftsu in podobnem, ko lastniki vpijejo wait, wait, pa se jim pes še vedno plazi naprej in to. Se res splača že od začetka delati na tem, da nimaš potem problemov..
Se lahko samo še nasmejim ko vidim na svetovnih, cruftsu in podobnem, ko lastniki vpijejo wait, wait, pa se jim pes še vedno plazi naprej in to. Se res splača že od začetka delati na tem, da nimaš potem problemov..
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°107
Jez imam pa tremo takoj, ko pridem na tekmo... Poj ko se pa "razpakiramo" in to, mi je pa čist fajn ;D (edino v prestranku sem bila živčna, ker je bla flo čist "čudna")...
Urška, midve s flo sva že od začetka delale čakej pred oviro in to in se mi še vseeno nekej plazi naprej -.-'' ;D
jez se bom jutri prijavila, ker zdejle se mi ne da iskat prijavnice *lalala* ;D
Lp
Urška, midve s flo sva že od začetka delale čakej pred oviro in to in se mi še vseeno nekej plazi naprej -.-'' ;D
Lp
Urška- Tiger
- Post n°108
rox. je napisal/a:Jez imam pa tremo takoj, ko pridem na tekmo... Poj ko se pa "razpakiramo" in to, mi je pa čist fajn ;D (edino v prestranku sem bila živčna, ker je bla flo čist "čudna")...
Lp
Aja? Nevem. Midva sva še delala, da je čakal na mestu, ko sem metala igračo naprej in to. Sva delala postopno, pred parimi meseci se mi je misel, da bi se on lahko uprl leteči igrači, ki se ko pristane na tla še visoko odbija na vse strani zdela nemogoča, pa mi zdaj ob tem niti mrdne ne.
In če se upre njegovi največji skušnjavi, letečim igračam, mu tudi čakanje pred ovirami ni nek blazen problem.
rox.- Pes
- Post n°109
Jez pa ful ne vem kwa flo ni jasno pred oviro ><
ker ona tudi čaka in to, če ji igrače mečem... EH! ;DD
ker ona tudi čaka in to, če ji igrače mečem... EH! ;DD
rox.- Pes
- Post n°110
Evo, sem se jaz kar zdaj prijavila ;]
Iza- Mačka
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
- Post n°111
Pr Legotu je bil problem to, da če si ga dal na sedi se sploh ni hotel premaknit in hotel štartat, zdej pa noče sedet in hoče štartat, je mal pomešal zadeve.
Maša- Pes
- Post n°112
Urška jaz delam vaje za samokontrolo od kar jo imam. Ampak ko pride na agility je čisto off (in to z igračami in to... to tudi počaka če to zahtevam...). Sva tudi na samem agiju delali, da jaz čez prvih par ovir letim, potem pa grem nazaj (če je počakala) in jo pohvalim. Potem ji je že ful dobro šlo, sedaj pa spet. :/
rox.- Pes
- Post n°113
maša in tisti, ki sste se že prijavili?
a si že dobila npr. kakšo potrdilo, da si se prijavila? Ker jaz nisem če nič in me rahlo skrbi, da sploh niso dobili ali?
lp
a si že dobila npr. kakšo potrdilo, da si se prijavila? Ker jaz nisem če nič in me rahlo skrbi, da sploh niso dobili ali?
lp
Maša- Pes
- Post n°114
Ne dobiš potrdilo mislim da dan po zadnjem roku prijav. Vsaj tako sem jaz za Prestranek dobivala. (:
Maša- Pes
- Post n°115
https://www.youtube.com/watch?v=moOn4gXT_kc&feature=PlayList&p=C46A7A6AB3A98B4A&playnext_from=PL&playnext=1&index=13
Tole men Mi dela. Drugače je že to skoraj OT.><
Tole men Mi dela. Drugače je že to skoraj OT.><
ema.- Mačka
Število prispevkov : 1523
- Post n°116
Potuhnjenci ><. Pa tam ga en kar za dlako vleče no. :<<:
rox.- Pes
- Post n°117
ihihih, hudi so. Kr "ritke" grejo same gor ;PP
Flo, pa samo naprej rine >< Ker je ne dam več na sedi ali prostor (čeprav bom najbrž mogla začet) (:
Drugače, je pa napovedano, da bo v nedeljo deževalo -.-''
samo vse se lahko še spremeni (:
Flo, pa samo naprej rine >< Ker je ne dam več na sedi ali prostor (čeprav bom najbrž mogla začet) (:
Drugače, je pa napovedano, da bo v nedeljo deževalo -.-''
samo vse se lahko še spremeni (:
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°118
Huh, zadnji dan za prijave je danes :) Midve se morava hitro prijaviit
Urška- Tiger
- Post n°119
Ma moj gleženj je že kar ok, tako da bi dejansko lahko šla kot predtekmovalca sam sem 100% prepričana, da bi si šeenkrat zvila, tako da ja... ><
In ne sme deževati! Naj bo sončeeeek, ampak ne prevroče. Kako sem zahtevna. ;P
Anja a prideš 100% potem? Katja&Špela tudi? (:
In ne sme deževati! Naj bo sončeeeek, ampak ne prevroče. Kako sem zahtevna. ;P
Anja a prideš 100% potem? Katja&Špela tudi? (:
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°120
Če dobim vsaj 4 v četrtek pri matematiki, potem pridem ;P
Špela je zbolela, tako da ne vem, pa tudi za Katjo ne vem xD
Špela je zbolela, tako da ne vem, pa tudi za Katjo ne vem xD
Urška- Tiger
- Post n°121
Alo človk, teči se učit, pa dobi v četrtek 5!
Petra.- Pes
- Število prispevkov : 2183
- Post n°122
Anja če pišeš 4 in če Katja ali Špela ne gre, bi me peljala? : D
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°123
Ammm..js tud mogoče pridem Ampak nimam prav nobenih podatkov o tej tekmi. Maste mogoče kje kakšno spletno stran s podatki o tej tekmi? Očitno ne znam iskati
Katk.- Admin
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°124
Katere podatke pa rabiš? :)
Pa super da prideš! (z Luno ne? ;D)
Pa super da prideš! (z Luno ne? ;D)
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°125
Kakšen je program (ure), da vem kdaj se mi splača prist In pa točen kraj, kje bo :) Amm..Lune ne bom s sabo vzela, nevem kako bi se obnašala v taki množici ljudi Pomoje bi se itak hotla it k vsakemu božat Ampak vseeno, bo kar doma ostala.
Sicer pa še ni sigurno če pridem, mami ni lih najbolj všeč da me bo mogla vozit Ampak, bom že prepričala, upam. Mogoče pride še moja sošolka z mano :) Bomo videli, zaenkrat je še vse v zraku
Sicer pa še ni sigurno če pridem, mami ni lih najbolj všeč da me bo mogla vozit Ampak, bom že prepričala, upam. Mogoče pride še moja sošolka z mano :) Bomo videli, zaenkrat je še vse v zraku
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi