Kdo torej pride in kdo bo tekmoval?
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+15
Maja
dog_lover*
lanyka
yaya
ema.
Luc:D
Petra.
aska
Katk.
Maša
Iza
Anja
Urška
samanta
rox.
19 posters
[18.04.2010] ŠKD Ajdovščina
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°126
Re: [18.04.2010] ŠKD Ajdovščina
Prijavljene
Maša- Pes
- Starost : 28
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
- Post n°127
Jeeej... kok sem happy.
Anja midve z Mi prideva tekmovat. Pa potrdilo o prijavi sva dobila danes... Jeeej. >< Komaj čakam.
A kdo ve koliko pride ta tekma 10€ ali 15€? Ali več. Mislim, da vem približno koliko denarja s sabo vzet. (ker OT.><).
Anja kook kul, da bosta tekmovali.. a vedve že imata kak pogoj za 2?
Anja midve z Mi prideva tekmovat. Pa potrdilo o prijavi sva dobila danes... Jeeej. >< Komaj čakam.
A kdo ve koliko pride ta tekma 10€ ali 15€? Ali več. Mislim, da vem približno koliko denarja s sabo vzet. (ker OT.><).
Anja kook kul, da bosta tekmovali.. a vedve že imata kak pogoj za 2?
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°128
midve prideva tekmovat (:
Sva dobile potrdilo ;D
eem, maša pomoje je cca. 20€. Saj takrat v prestranku je bilo in na hrušico mislim, da tudi. na 4fun je pa 5€.
lp
Sva dobile potrdilo ;D
eem, maša pomoje je cca. 20€. Saj takrat v prestranku je bilo in na hrušico mislim, da tudi. na 4fun je pa 5€.
lp
Urška- Tiger
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°129
Maša, ne bo več kot 15. Ker je po novem pravilniku, da ne sme presegati. Dvoranske tekme so pa izjema.
Maša- Pes
- Post n°130
Ja, to vem, da so dvoranske oz... zimske tekme, kjer se tekmuje v halah dražje zaradi prostora. Ohh... komaj čakam res.
Rox in ful fajn, da bosta vedve z Flokico tekmovali.
Torej 3 tekmujemo iz tega foruma zares, potem še Urška, ki more kot predtekmovalka tekmovat.
Pa... še kdo?
Katja ti si se prijavila?
Rox in ful fajn, da bosta vedve z Flokico tekmovali.
Torej 3 tekmujemo iz tega foruma zares, potem še Urška, ki more kot predtekmovalka tekmovat.
Pa... še kdo?
Katja ti si se prijavila?
Anja- Admin
- Post n°131
Maša, imava 2 pogoja :)
Ampak še dolgo ne greva v dvojko, ker jaz ne znam vodit, pa Luna že tako težko skače, potem se pa še zviša :/
Ampak še dolgo ne greva v dvojko, ker jaz ne znam vodit, pa Luna že tako težko skače, potem se pa še zviša :/
Luc:D- Pikapolonica
- Število prispevkov : 170
- Post n°132
Če pride Rox, pridem tudi jaz (brez Bonie. -.-')
+ če bo vse kul, prinesem bonbone in tko haha (v kranj jih moram iskat) ;D*
+ če bo vse kul, prinesem bonbone in tko haha (v kranj jih moram iskat) ;D*
rox.- Pes
- Post n°133
Hrušica je bila zunanja
sam boljš, da vzameš malo več denarja hh ><
če bi blo na agi tekmah toliko, stojnic in vseega tega kakor na razsavah jez postanem čisti "bankrot" ;P
Haha, maša sej vem zakaj se veseliš ;P k bom spet jez use zafrknila in bova mele spet kazenske in bo pogoj splaval po vodi *lalal*
sam boljš, da vzameš malo več denarja hh ><
če bi blo na agi tekmah toliko, stojnic in vseega tega kakor na razsavah jez postanem čisti "bankrot" ;P
Haha, maša sej vem zakaj se veseliš ;P k bom spet jez use zafrknila in bova mele spet kazenske in bo pogoj splaval po vodi *lalal*
rox.- Pes
- Post n°134
anja, midve s flo, pa na treningih in to skačeva na najvišji (za dvojko) da potem v enki ne ruši ;P
drugače, je pa že v 1nki tuko zafrknjen parkur, da sploh ni razlike.
drugače, je pa že v 1nki tuko zafrknjen parkur, da sploh ni razlike.
Anja- Admin
- Post n°135
Luna težko skače, ker ima kratke noge pa mal debela je še(je shujšala ful se mi zdi). Pa še nima ful hitrosti v parkurju, zelo prbije na sprednje tace. :/
rox.- Pes
- Post n°136
Eh, flo tut ni ne vem kako hitra.
Sam sej po en stran je to za "začetnike" še boljš. Se saj ti naučiš, predno si umisliš kakšnega ful hitrega psa ;P
Npr. na barju. Flo ni bila najhitrejša pa če eno cono mi je preskočila, pa sva "prehitele" polovico najbolj naspidiranih psov k so bli takoj disk ;PPP *PROUD* hahaha ><
Sam sej po en stran je to za "začetnike" še boljš. Se saj ti naučiš, predno si umisliš kakšnega ful hitrega psa ;P
Npr. na barju. Flo ni bila najhitrejša pa če eno cono mi je preskočila, pa sva "prehitele" polovico najbolj naspidiranih psov k so bli takoj disk ;PPP *PROUD* hahaha ><
Urška- Tiger
- Post n°137
Midva ne greva kot pretekmovalca.
Sem šeenrkat zvila gleženj. ><
Drugače, pa srečno vsem, ki boste tekli. (:
Sem šeenrkat zvila gleženj. ><
Drugače, pa srečno vsem, ki boste tekli. (:
Maša- Pes
- Post n°138
Rox v eniki ni zafrkjen parkur. Ko bi vedela kako težke parkurje nam daje inštruktorica (skor za trojko... sicer je men to ok), sem se že ful navadla in ko po posnetkih gledam sploh ni težek enkicin parkur.
Anja ooo kul. Ma jaz sedaj počasi zvišuje, mislim tko za 2 cm gor pomikam, ker me je strah, da bo v A2 ful rušla, ker je ful mala in ni navajena.
Sicer se boste na lastne oči prepričali, da je ful mala borderka. ><
Rox ma jaz si zato ne vzamem več denarja, ker vem, da bom vse zapravila! In se poskušam omejit na neki št, čeprav vedno potem Lauri rečem a mi posodiš mal in je potem isto, kot če bi ga imela zraven. ><
Anja ooo kul. Ma jaz sedaj počasi zvišuje, mislim tko za 2 cm gor pomikam, ker me je strah, da bo v A2 ful rušla, ker je ful mala in ni navajena.
Sicer se boste na lastne oči prepričali, da je ful mala borderka. ><
Rox ma jaz si zato ne vzamem več denarja, ker vem, da bom vse zapravila! In se poskušam omejit na neki št, čeprav vedno potem Lauri rečem a mi posodiš mal in je potem isto, kot če bi ga imela zraven. ><
Anja- Admin
- Post n°139
Maša, sej je fajn da je majhna, ker je bolj priročna ;D :)
rox.- Pes
- Post n°140
Mah, meni se pa zdi, da bi biil lahko v 1ki, bolj lahek parkur. Miislim čist tko, "za začetnike", da se pes navadi in vodnik in use, pa tut če bi morali poj več pogojev narediti npr. ;D Smo pa imeli mi 1x na treningu parkur od sv. prvenstva >< Mislim sej da se če se hoče haha ><
Maša- Pes
- Post n°141
Anja to je res. Ampak ona še izgleda manjša, ker nima neki ful velik dlake, saj jo ima, ampak proti povprečnemu borderju, ker potem tisti še malo večji izgledajo. ><
Sicer pa jutri ali pa v sredo dobim platneni boks. Jeej... bom lahko Mi dala lepo v platneni boks in bom imela mir pred njo.
Sicer pa jutri ali pa v sredo dobim platneni boks. Jeej... bom lahko Mi dala lepo v platneni boks in bom imela mir pred njo.
Urška- Tiger
- Post n°142
Jaz tudi dobim platneni boks jutri hohoho. (H)
rox.- Pes
- Post n°143
Okej, zdej pa eno ZELO resno vprašanje. Ker doma mi pravijo, da je to brez veze. Ali še vseeno prinesem šotor, če bo deževalo? ;P Ker glede na to, da je to narejeno sam za v sonce, ne bi bilo pritirane koristi od njega? ;P v vsakem primeru bomo mogli držat dežnike nad boxi za pse ;PPP
Maša- Pes
- Post n°144
Rox kolikor vem itak ne bo dežja vsaj dopoldan ne... itak boš en dan prej videla... in pa vseeno lahko neseš zraven, tudi če potem ne bo uporabljeno.
rox.- Pes
- Post n°145
kokr mam jez smolo... oblaček, ki dežuje iz njega vedno hodi nad mojo glavo ;PP a resno ne bo? fiiinooo ;DD
Iza- Mačka
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
- Post n°146
Jst pridem 100%
Će bi vi vedel kolk težke parkurje men daje inštruktorca, moram it vsaj petkrat čez da si ga vsaj približn zapomnim, pa s ful velik menjavami in obrati.
Će bi vi vedel kolk težke parkurje men daje inštruktorca, moram it vsaj petkrat čez da si ga vsaj približn zapomnim, pa s ful velik menjavami in obrati.
Urška- Tiger
- Post n°147
Iza je napisal/a:Jst pridem 100%
Hahah, pri meni enako glede parkurjev. ><
Drugače pa supeer, da prideš. (:
Zrihtajte mi plac za naš novi XXL boks. ><
Maša- Pes
- Post n°148
Urška.
Ja nam tudi daje zelo težke... ampak sem se navadila in si običajno samo jaz zapolnim parkur in ga še potem drugim kažem. Ampak običajno imam itak drugačen - bolj zahteven - parkur od drugih, ker imam borderja baje. ><
Iza tebe ima Polona ali Petra?
Ja nam tudi daje zelo težke... ampak sem se navadila in si običajno samo jaz zapolnim parkur in ga še potem drugim kažem. Ampak običajno imam itak drugačen - bolj zahteven - parkur od drugih, ker imam borderja baje. ><
Iza tebe ima Polona ali Petra?
Urška- Tiger
- Post n°149
Hahah, ma resno no. ><
Komaj čakaam. Kdo potem vse pride?
Midva, Maša&Mi, Rosana&Flo, Iza&Lego, Lucija, Anja&Luna, yaya mogoče, obe Petri mogoče, še kdo?
Midva, Maša&Mi, Rosana&Flo, Iza&Lego, Lucija, Anja&Luna, yaya mogoče, obe Petri mogoče, še kdo?
Urška- Tiger
- Post n°150
Urška je napisal/a:Hahah, ma resno no. ><
Midva, Maša&Mi, Rosana&Flo, Iza&Lego, Lucija, Anja&Luna, yaya mogoče, obe Petri mogoče, Katja&Špela mogoče, še kdo?
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi