Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 34 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 34 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+7
Anja
*živa*
Iza
Urška
emma
Petra.
Miška
11 posters
Kok časa?
Miška- Sinička
- Starost : 28
Število prispevkov : 676
- Post n°1
Kok časa?
Mene zanima kok časa ste vi s psom vadil preden ste šli na prvo tekmo... približno! In kako vam je šlo na prvi tekmi.... pa ne napisat, da greš na prvo tekmo takat, ko si pripravljen... Sam tko zanima me....
Petra.- Pes
- Število prispevkov : 2183
- Post n°2
Re: Kok časa?
Ja.. točno tako... ko se sam čutiš pripravljenega in si 99% da ti pes nebo kam skiznu (:a
To je pa to.. čimprej se opogumiš čimprej boš začel zmagovati (:
To je pa to.. čimprej se opogumiš čimprej boš začel zmagovati (:
emma- Mačka
Kraj : kranj
Število prispevkov : 1268
- Post n°3
Ah, ni trebno da si 99% ... na forFUN greš komot že prej, da vidiš ti kako deluje pa še kuža ... sploh ni potrebno da si 100%
Urška- Tiger
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°4
Ko pes oblada vse ovire oz. je pripravljen za tako tekmo in enako lastnik z vodenjem... Glede časa ti žal ne morem nič določenega reči ker si ni noben pes enak.
Iza- Mačka
- Starost : 29
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
- Post n°5
Odvisno od psa, če pa zdaj računam, sem šla jaz na prvo tekmo po približno pol leta rednih treningov, pa še ni bil pripravljen. Šla sem zato, da je spoznal nove ovire, ker na poznanih je delal, na novih pa ne.
Hmm, prva tekma. Čisto odvisno od psa, nekateri so odlični, večinoma si disk, nemalokrat se zgodi tudi pobeg iz parkurja, če ni pes zelo zaintereseran.
Hmm, prva tekma. Čisto odvisno od psa, nekateri so odlični, večinoma si disk, nemalokrat se zgodi tudi pobeg iz parkurja, če ni pes zelo zaintereseran.
*živa*- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Rudno
Število prispevkov : 64
- Post n°7
Jaz sem na tekmo šla na 4fun. Sedaj še nisem šla še na nobeno uradno tekmo, ker se vedno ustrašim iti na uradno tekmo.
Prosim, če mi svetujete kako premagati strah in kako pred in med tekmo nisi živčen. Jaz sem še na 4fun živčna, si sploh ne morem predstavljati kako bo na uradni!
Prosim, če mi svetujete kako premagati strah in kako pred in med tekmo nisi živčen. Jaz sem še na 4fun živčna, si sploh ne morem predstavljati kako bo na uradni!
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°8
Če jemlješ agility kot zabavo, je vseeno al je 4fun ali uradna.
Jst priznam da meam še vedno ful tremo na vsaki tekmi, zjutri nikoli ne jem ker ne morem, se tresem itd. Sam to mam od vedno, tudi ko sem v plavanju tekmovala je bilo isto.
Mi je pa vedno ful fun, družba vedno popestri vse, fajn se mamo... (:
Jst priznam da meam še vedno ful tremo na vsaki tekmi, zjutri nikoli ne jem ker ne morem, se tresem itd. Sam to mam od vedno, tudi ko sem v plavanju tekmovala je bilo isto.
Mi je pa vedno ful fun, družba vedno popestri vse, fajn se mamo... (:
*živa*- Pikapolonica
- Post n°9
Anja hvala. Bom upoštevala tvoj nasvet.
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°10
S kom pa laufaš agility in na kateri 4fun si bila? (:
Miška- Sinička
Število prispevkov : 676
- Post n°11
Jaz nisem v glavnem skor nič živčna :))
Vem pa, da sem na prvih 5 skor umrla -.-
Lavfaš za zabavo :) Itaq je pa najbol važna noro dobra družba :DD
Jaz sem pred tekmo (gorski tek) skor bruhala.. tle sem pa v primerjavi s prej čist skulirana :)
Vem pa, da sem na prvih 5 skor umrla -.-
Lavfaš za zabavo :) Itaq je pa najbol važna noro dobra družba :DD
Jaz sem pred tekmo (gorski tek) skor bruhala.. tle sem pa v primerjavi s prej čist skulirana :)
*živa*- Pikapolonica
- Post n°12
Ja jaz sem bila na prvi 4fun tekmi u selcih.
druga 4fun sm bla pa v Kopru. laufala sem s Piko v small. Saj pomoje sem te vidla.
druga 4fun sm bla pa v Kopru. laufala sem s Piko v small. Saj pomoje sem te vidla.
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°13
Jst sm pa tko misnla da bom pred uno 4fun v Kopru ful živčna, ker sem bla tko že v petek in še prej dost, pol k smo pa v soboto tja pršli pa sploh nism bla nč in tud k sva laufale ne.
Ne vem pa kako bo na uradni, sam zato, ker se jst dost sekiram kaj bojo drugi rekl in če mi pobegne iz parkurja al pa kej na 4fun je mal drugač kt na uradni.
Ne morm pa rečt, dokler ne grem. (:
Ne vem pa kako bo na uradni, sam zato, ker se jst dost sekiram kaj bojo drugi rekl in če mi pobegne iz parkurja al pa kej na 4fun je mal drugač kt na uradni.
Ne morm pa rečt, dokler ne grem. (:
*živa*- Pikapolonica
- Post n°14
Ja Eva js se tud sekiram k že na 4fun mi je s parkurja šla samo kk bo pol na uradn. Treba je pa sprobat.
Alex- Moderator
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1973
- Post n°15
Jas sem začela za agijem pozeneje kot večina folka, trenirala sem samo 3 mesece in edina iz začetne grupe potem tokoj šla na tekmo. Glede živčnosti pa je ful odvisno od okolja, al pa kaki dan mam. Včasih sem ful živčna , včasih pa nič. Je pa res, da drugi tek vedno laufam ful na izi, prvega pa sem cela trda. :p
Lilly7- Pikapolonica
- Starost : 23
Število prispevkov : 8
- Post n°16
Zdravo, midve bova tudi začele čez tri dni. greva v začetni tečaj in upam da se bo hitro naučila. samo ne vem ali je dobro če grem, ker ko imam priboljške pride skoraj vedno, ko pa jih nimam pa ne. Glede pozornosti pa je kar vredu. samo povejte koliko tečajnikov je ponavadi v skupinah če vete, pa pri kirem društvu ste se učili? Hvala za moje odgovore
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°17
Glede tečajnikov je čisto različno, odvisno kje treniraš, ponekod imajo manjše skupine, ponekod pa kar velike, nas je bilo v začetnem tečaju zelo veliko, zdaj pa smo omejeni na 5 tečajnikov, trenirava pa na KD Maribor :)
Kar probajta, bosta vidli, da je super, ne skrbi glede odpoklica in vsega kar bi lahko šlo narobe, sčasoma se bo to vse izboljšalo :)
Kar probajta, bosta vidli, da je super, ne skrbi glede odpoklica in vsega kar bi lahko šlo narobe, sčasoma se bo to vse izboljšalo :)
Lilly7- Pikapolonica
- Starost : 23
Število prispevkov : 8
- Post n°18
Lilly7 je napisal/a: Hvala za moje odgovore
Ups, napisala sem narobe. Hvala že vnaprej za vaše odgovore
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy