Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 16 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 16 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+21
Shelly
anjal
Chilly2000
Colliny
Urška
Nikii-Puhii
Lin
Pia Caroline
Lena
Evi
Lisa
fate
Lena_Horses
talupu
Adelch&Windy
Tjaša*
Petra.
Alex
Eva.
Miška
*Lanchy*
25 posters
Faktor strahu
Pia Caroline- Mačka
- Starost : 27
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1167
- Post n°51
Re: Faktor strahu
Sam to se men zdi mal narjen vse skop... Kje bojo dobil tok krvi, pa uni so kr vsi pojedel une gosence... Fuj, ej, pa še mal čuden je blo, ker so se smejal zraven...
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°52
Jah, nekateri naredijo za denar prav vse. Kri: hm..mogoče od mrtvih živali? Meni se zdi resnično.
Dons je blo ful dobro, sploh Mandy je bila ful nora, ahaha! Sem navijala zanjo, pa na žalost ni šlo...
Dons je blo ful dobro, sploh Mandy je bila ful nora, ahaha! Sem navijala zanjo, pa na žalost ni šlo...
Lin- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°53
Ta oddaja mi je took ušeč Ker vedno kej nagravžnega delajo ... Tko da najraj gledam 2. nalogo
Nikii-Puhii- Pikapolonica
- Število prispevkov : 215
- Post n°54
Men je tut ta odaja všeč.
Ponavadi res nagnusne stvari jedo.
Všeč mi je, ker ne sodelujejo samo posamezniki ampak so tudi posebne oddaje za dvojčke, za miss faktorja strahu,..
Ponavadi res nagnusne stvari jedo.
Všeč mi je, ker ne sodelujejo samo posamezniki ampak so tudi posebne oddaje za dvojčke, za miss faktorja strahu,..
Urška- Tiger
- Starost : 28
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°56
Vsem je tako zanimivo in fajn tole gledat, a na mučenje živali pa nihče ne pomisli? V kakšne razmere so postavljene, koliko jih je poškodovanih ali
pojedenih, ko so še žive... Pa ne toliko zato ker hočejo udeleženci do denarja, ampak ker z gledalci te serije (po svetu) služijo mastne denarce...
pojedenih, ko so še žive... Pa ne toliko zato ker hočejo udeleženci do denarja, ampak ker z gledalci te serije (po svetu) služijo mastne denarce...
Lin- Mačka
- Post n°57
Ja, saj se meni tudi smilijo živali, ko jih gledam, ampak nič ne moreš.
talupu- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 828
- Post n°58
Sej to sem lih hotela jaz napisat. Tam imajo podgane. JIh 10000 stresejo.... pa uni mrtvi skunki so jih tam metali pa pajki recimo...
Lin- Mačka
- Post n°59
Ja, boge podgance, mrtve so mogl z usti prenašat
Pa vse druge boge živalce, k jih ubijajo za denar
Pa vse druge boge živalce, k jih ubijajo za denar
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°60
En VELIIIIIK podpis!Urška je napisal/a:Vsem je tako zanimivo in fajn tole gledat, a na mučenje živali pa nihče ne pomisli? V kakšne razmere so postavljene, koliko jih je poškodovanih ali
Lin, ni res, da nič ne moreš. Kjer je gledanost, tam je denar ali, kjer je kupec, tam je roba! Če ljudje te oddaje mučenja živali ne bi gledali, potem je tudi ne bi bilo. Ali pa da bi vsaj podpislai kako peticijo itd. da se to z živalmi nemudoma odstrani. Saj, ljudje itak vidijo(mo) samo tisti, kar želijo, bistva pa ponavdi ne. Pa sploh ne razumem, zakaj je enim tak fajn to gledat, kak koljejo nedolžna živa bitja.. Kam smo prišli s tem svetom, aleluja.
- Post n°61
Na to pa nisem pomislila.
Koliko živali mora to umreti, da kasneje lahko oni to pojejo ali pa jih kar žive pojedo. Boge živali. Zdaj mi ta odaja ni več všeč, ker se tam dogaja nasilje nad živalmi. Všeč so mi samo tiste naloge v katere živali niso vpletene.
Koliko živali mora to umreti, da kasneje lahko oni to pojejo ali pa jih kar žive pojedo. Boge živali. Zdaj mi ta odaja ni več všeč, ker se tam dogaja nasilje nad živalmi. Všeč so mi samo tiste naloge v katere živali niso vpletene.
Colliny- Moderator
- Post n°62
Ja, ampak spet moraš zato gledati vsaj večino oddaje, ker ne veš, kakšne naloge bodo in kdaj bodo take, ko ni mučenja živali.
- Post n°63
Evo in imaš spet prav.
Ali pa narediš takole, da gledaš takrat in ko izveš kakšna bo naloga in če ti ni všeč greš stran. Ampak to ti ne pomaga kaj dosti, ker veš, da se bo živalim zgodilo nekaj hudega in potem začneš gledat!
Ali pa narediš takole, da gledaš takrat in ko izveš kakšna bo naloga in če ti ni všeč greš stran. Ampak to ti ne pomaga kaj dosti, ker veš, da se bo živalim zgodilo nekaj hudega in potem začneš gledat!
Colliny- Moderator
- Post n°64
Saj režiserjem je vseeno, ali se oddaja gleda deset minut ali pa celo uro... Samo, da se vsaj malo.
Pol se pa tako kot npr. tukaj te novice o takih oddajah naprej trosijo in evo ga, je gledanost spet pridobila (seveda če so te govorice pozitivne. Pa včasih tudi, če so negativne, ke hočejo ljudje to na lastni koži občutit, ampak v teh primerih ne gledajo vedno, morda samo enkrat, pa jimje dovolj vsega).
Pol se pa tako kot npr. tukaj te novice o takih oddajah naprej trosijo in evo ga, je gledanost spet pridobila (seveda če so te govorice pozitivne. Pa včasih tudi, če so negativne, ke hočejo ljudje to na lastni koži občutit, ampak v teh primerih ne gledajo vedno, morda samo enkrat, pa jimje dovolj vsega).
Lin- Mačka
- Post n°65
Colliny: oprosti, vzamem nazaj.
Colliny- Moderator
- Post n°66
Saj se ti ni treba opravičevat meni. Boljše se bi bilo živalim. Pač tvoje mnenje, ga spoštujem, jaz pa imam drugačnega.
Lp
Lp
Chilly2000- Pikapolonica
- Starost : 24
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 244
- Post n°67
Ja ,res boge živali!! Včasih sm gledla zdaj pa ne več!!
Urška- Tiger
- Starost : 28
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°68
Kot je že rekla Colliny, tudi mi lahko pomagamo živalim in že kar nekaj je, da prenehaš z gledanjem in to svetuješ tudi prijateljem, ker se tako ali tako večina sploh ne zaveda kaj se dogaja z živalmi. Me zanima kaj bi bilo, če bi namesto črvov naprimer imeli takole v posodi stlačene mlade mucke in bi moral vsak enega živega pojesti. Čeprav, glede na to na kakšnem nivoju smo že v tem svetu, si skoraj ne upam trditi, da tega ne bi gledali. Pa rečeš prijatelju kaj si videl in gre še on gledati in nastane cela veriga in živali so spet na slabšem.
In ja, če bi zaradi tega začeli izgubljati gledalce, bi prenehali s samim vključevanjem živali v serijo (ali bi bila morda celo prekinjena). Denar ima glavno vlogo...
No upam, da se res pravilno odločite in nehate z gledanjem. Je še kar nekaj podobnih serij/oddaj, ki ne vključujejo takšne zlorabe živali... Zdaj pa še podpisat kakšno peticijo in je: http://www.gopetition.com/petitions/ban-fear-factor.html
Pa nikogar ne obsojam in 'teženje' ni moj namen, ampak mi res ni vseeno za živali in če tukaj dejansko je možnost, da jim pomagam, potem sem zraven.
Lp
In ja, če bi zaradi tega začeli izgubljati gledalce, bi prenehali s samim vključevanjem živali v serijo (ali bi bila morda celo prekinjena). Denar ima glavno vlogo...
No upam, da se res pravilno odločite in nehate z gledanjem. Je še kar nekaj podobnih serij/oddaj, ki ne vključujejo takšne zlorabe živali... Zdaj pa še podpisat kakšno peticijo in je: http://www.gopetition.com/petitions/ban-fear-factor.html
Pa nikogar ne obsojam in 'teženje' ni moj namen, ampak mi res ni vseeno za živali in če tukaj dejansko je možnost, da jim pomagam, potem sem zraven.
Lp
Colliny- Moderator
- Post n°69
Pospisala!
Imajo pa zaenkrat le 257 podpisov, tako da dajmo, podpišite se, če vam je kaj mar!
Imajo pa zaenkrat le 257 podpisov, tako da dajmo, podpišite se, če vam je kaj mar!
Nazadnje urejal/a Colliny Sre Jun 22 2011, 16:19; skupaj popravljeno 1 krat
anjal- Pikapolonica
- Starost : 25
Kraj : lenart
Število prispevkov : 173
- Post n°72
PODPISALA <3
Shelly- Pes
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°73
podpisala
Chilly2000- Pikapolonica
- Starost : 24
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 244
- Post n°74
Podpisala
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°75
Se strinjam z vami..
Zdej pa je na Fear Faktorju, ko morajo tečt in neke vijake prenašat na gredi, zraven pa gre skozi telo elektrika (seveda imajo zaščitno obleko). Jst si to definitivno ne bi upala.
Zdej pa je na Fear Faktorju, ko morajo tečt in neke vijake prenašat na gredi, zraven pa gre skozi telo elektrika (seveda imajo zaščitno obleko). Jst si to definitivno ne bi upala.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi