Hahahhahah sem tam na koncu 3x pogledla kak se je zafrknla, ko mo je lupčka hotla dat on pa v smeh pade :''D.
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 61 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 61 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+24
anna <3
Majaa.
Urška*
Ursha_Shiva
ines97
Polly
Evangelynne
Shelly
LinaCuker
nejcka
Lin
love dog
karamelca
Annja
Kormik-Mckurcosmash
anjal
Ani
fate
Diana.
Neja.
rox.
Lisa
Klarchy*
Nuša.
28 posters
Justin Bieber
Urška*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Koper
Število prispevkov : 488
- Post n°52
Re: Justin Bieber
Aaah uno pomoje lih ni blo po primorko ker sm tudi jz komaj razumela pa sm primorka xD. drugače pa glede Justina..meni tudi na začetku ni biu ušeč.Pač nism ga sovražla ampak enostavno ga nism poslušala. Pol ko sm pa gledala never say never se mi je pa ful priljubu in mi je zdej hot in so mi tudi njegove pesmi kul :)) nism una neka fanica ki je zaljubljena itd. ampak mi je kul:)) in na žiuce mi grejo tej hejterji ki majo sto in eno stvar povedat o njem kak gej je itd. in kak ženski glas ..okej če poslušaš njegovo zadnjo pesm Live my life ni nikjer nobenega ženskega glasa :'D
Majaa.- Mačka
- Starost : 25
Kraj : [Okolica Nove Gorice]
Število prispevkov : 1127
- Post n°53
Zdaj, ko je mutiral ima bistveno boljši glas
In potem fantje govorijo kako je grd in peder in imajo vsi povrsti enake čupe kot on >.<
In potem fantje govorijo kako je grd in peder in imajo vsi povrsti enake čupe kot on >.<
Urška*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Koper
Število prispevkov : 488
- Post n°54
Majaa. je napisal/a:Zdaj, ko je mutiral ima bistveno boljši glas
Hahahhaa sej to :'D
Kr neki res. : če jim ni ušeč pač lej okej pusti ga na miru ><
anna <3- Mačka
- Starost : 25
Število prispevkov : 1200
- Post n°55
Urška* je napisal/a:Aaah uno pomoje lih ni blo po primorko ker sm tudi jz komaj razumela pa sm primorka xD. drugače pa glede Justina..meni tudi na začetku ni biu ušeč.Pač nism ga sovražla ampak enostavno ga nism poslušala. Pol ko sm pa gledala never say never se mi je pa ful priljubu in mi je zdej hot in so mi tudi njegove pesmi kul :)) nism una neka fanica ki je zaljubljena itd. ampak mi je kul:)) in na žiuce mi grejo tej hejterji ki majo sto in eno stvar povedat o njem kak gej je itd. in kak ženski glas ..okej če poslušaš njegovo zadnjo pesm Live my life ni nikjer nobenega ženskega glasa :'D
1 BIG podpis :)))
^ ^PetraBieber^ ^- Pikapolonica
- Kraj : okolica nm
Število prispevkov : 44
- Post n°56
Men je on osebno najboljši! O njemu bi lahko pisala celo knjigo... Res poslušam ga že res od takrat ko je objavu prvi video na youtube... in nikol ga nisem nehala poslušat, saj je imel in še ima najlepši glas, pesmi imajo nek pomen in res je full luškan & simpatičen...
Jaz Justina full obožujem ravn zaradi tega ker poje z srcem ne pa nekateri ki hočejo imeti samo denar, to pa Justina full veseli in cenim da je z veliko truda postal eden najbolj, če ne najboljši najstniški pevec, in mu res privoščim da bo še veliko let ostal na glasbenih vodeh kot najboljši pevec...
Kdor je gledal njegov film Never say never ve kakšno zgodbo je meu k je bil majhen in kaj se je vse sam nauču igrat inštrumente,...
Res pa nevem zakaj ga ljudje žalijo in vem le to da je v tem sama fovšarija itak pa ljudje vi človeka nemorete sovražit če ga sploh nepoznate in sploh neveste kakšen je, vi nemorete človeka ocenjevat po osebnosti, videzu če ga poznate prek računalnika!
Itak pa glede glasu pa zej se mu je čist spremenu, včasih prau pogrešam njegov prejšni glas... xD (čudno sem to napisala )...
https://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
oprostite za tak spis...
Jaz Justina full obožujem ravn zaradi tega ker poje z srcem ne pa nekateri ki hočejo imeti samo denar, to pa Justina full veseli in cenim da je z veliko truda postal eden najbolj, če ne najboljši najstniški pevec, in mu res privoščim da bo še veliko let ostal na glasbenih vodeh kot najboljši pevec...
Kdor je gledal njegov film Never say never ve kakšno zgodbo je meu k je bil majhen in kaj se je vse sam nauču igrat inštrumente,...
Res pa nevem zakaj ga ljudje žalijo in vem le to da je v tem sama fovšarija itak pa ljudje vi človeka nemorete sovražit če ga sploh nepoznate in sploh neveste kakšen je, vi nemorete človeka ocenjevat po osebnosti, videzu če ga poznate prek računalnika!
Itak pa glede glasu pa zej se mu je čist spremenu, včasih prau pogrešam njegov prejšni glas... xD (čudno sem to napisala )...
https://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
oprostite za tak spis...
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°57
Urška* je napisal/a:Aaah uno pomoje lih ni blo po primorko ker sm tudi jz komaj razumela pa sm primorka xD. drugače pa glede Justina..meni tudi na začetku ni biu ušeč.Pač nism ga sovražla ampak enostavno ga nism poslušala. Pol ko sm pa gledala never say never se mi je pa ful priljubu in mi je zdej hot in so mi tudi njegove pesmi kul :)) nism una neka fanica ki je zaljubljena itd. ampak mi je kul:)) in na žiuce mi grejo tej hejterji ki majo sto in eno stvar povedat o njem kak gej je itd. in kak ženski glas ..okej če poslušaš njegovo zadnjo pesm Live my life ni nikjer nobenega ženskega glasa :'D
Podpis!
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°58
Animal_Lover je napisal/a:Urška* je napisal/a:Aaah uno pomoje lih ni blo po primorko ker sm tudi jz komaj razumela pa sm primorka xD. drugače pa glede Justina..meni tudi na začetku ni biu ušeč.Pač nism ga sovražla ampak enostavno ga nism poslušala. Pol ko sm pa gledala never say never se mi je pa ful priljubu in mi je zdej hot in so mi tudi njegove pesmi kul :)) nism una neka fanica ki je zaljubljena itd. ampak mi je kul:)) in na žiuce mi grejo tej hejterji ki majo sto in eno stvar povedat o njem kak gej je itd. in kak ženski glas ..okej če poslušaš njegovo zadnjo pesm Live my life ni nikjer nobenega ženskega glasa :'D
Podpis!
Šeee een podpis
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°59
Nisem neka fenica od Bieberja, ampak ta pesmica pa mi je TOP!
Odkrila sem jo samo zaradi "Just Dance 4", zato sem tudi ta video prilepila. To je res zakon plesat. (:
Odkrila sem jo samo zaradi "Just Dance 4", zato sem tudi ta video prilepila. To je res zakon plesat. (:
LinaCuker- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : ptuj
Število prispevkov : 230
- Post n°60
Je luštn pa vse samo nima vreju muzik :)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi