Glede tega da ej pa Matej uzel tisto za v finalo.. OMG ker debil pa enbi uzeu tega no.. ahha.. Zrd tega pa res ni slovenski norc no.. hhahahaha..
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 36 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 36 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+27
karamelca
Neja.
Lena_Horses
Lisa
Pia Caroline
Aleš*
Nika7
Kibila
love dog
^ ^PetraBieber^ ^
Diana.
Tjaša*
*Lanchy*
teya
Lally
anjal
Evangelynne
anna <3
Neška**
Lena
rox.
Hancii
Woody
Shelly
love
Lin
Evi
31 posters
Kmetija 2011
Woody- Mačka
- Starost : 28
Kraj : ljubljana
Število prispevkov : 1580
- Post n°401
Re: Kmetija 2011
Mah esada gre v usakem primeru vn.. Če zbere vale bo ona zbrala znanje in esada popuši.. Če zbere vesno bo vesna zbrala moč in spet popuši.. Če bi bla ta esada kej pametna {ampak ni} bi zbrala vlasto.. če si res želi ostat na kmetiji,,
Glede tega da ej pa Matej uzel tisto za v finalo.. OMG ker debil pa enbi uzeu tega no.. ahha.. Zrd tega pa res ni slovenski norc no.. hhahahaha..
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°402
Nekam čutm, da bo Esada Vlasto pretentala; bomo videli.
anjal- Pikapolonica
- Starost : 25
Kraj : lenart
Število prispevkov : 173
- Post n°403
kdo je v dvoboju? o.O
Pia Caroline- Mačka
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1167
- Post n°405
Woody je napisal/a:Mah esada gre v usakem primeru vn.. Če zbere vale bo ona zbrala znanje in esada popuši.. Če zbere vesno bo vesna zbrala moč in spet popuši.. Če bi bla ta esada kej pametna {ampak ni} bi zbrala vlasto.. če si res želi ostat na kmetiji,,
Ja, sam Vlasta, je pa itak taka bolj močna pa spratna in bi najbrž zbrala spretnost, ker je že tolkrat to čez dala... No sej, itak bo pa zdele Vale zmagala...
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°406
Pia Caroline je napisal/a:Woody je napisal/a:Mah esada gre v usakem primeru vn.. Če zbere vale bo ona zbrala znanje in esada popuši.. Če zbere vesno bo vesna zbrala moč in spet popuši.. Če bi bla ta esada kej pametna {ampak ni} bi zbrala vlasto.. če si res želi ostat na kmetiji,,
Ja, sam Vlasta, je pa itak taka bolj močna pa spratna in bi najbrž zbrala spretnost, ker je že tolkrat to čez dala... No sej, itak bo pa zdele Vale zmagala...
A Vlasta ni bla samo enkrat v dvoboju?
Vale zmaga?! Od kot to veš?
Pia Caroline- Mačka
- Post n°408
Evangelynne je napisal/a:Pia Caroline je napisal/a:Woody je napisal/a:Mah esada gre v usakem primeru vn.. Če zbere vale bo ona zbrala znanje in esada popuši.. Če zbere vesno bo vesna zbrala moč in spet popuši.. Če bi bla ta esada kej pametna {ampak ni} bi zbrala vlasto.. če si res želi ostat na kmetiji,,
A Vlasta ni bla samo enkrat v dvoboju?
Vale zmaga?! Od kot to veš?
Ne vem, točno, mislm da je dvakrat bla... Ne vem točno... Drgač pa, mislm da bo, no... Esada je itak čist nesposobna in vse kar zna je to, da vrti jezik... I realy dont like her!
Nika7- Mačka
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1093
- Post n°409
Vlasta je bla sam 1x, drugače baje da sta v finalu Matej in Vlasta. Takšne so POVSOD govorice + baje so to rekli sosedi, ki tam čist blizu živijo.
Sam pomoje je kr res, vse na to kaže.. Vsaj jaz tko mislim, nažalost.
Lisa- Pes
- Število prispevkov : 3353
- Post n°410
Meni je sošolka rekla, da je prijatelj od njene mame snemal Kmetijo , pa da ve, da bosta v fimalu Vlasta in pa Matej.
No tako mi je rekla.
No tako mi je rekla.
Pia Caroline- Mačka
- Post n°411
Nika7 je napisal/a:Vlasta je bla sam 1x, drugače baje da sta v finalu Matej in Vlasta. Takšne so POVSOD govorice + baje so to rekli sosedi, ki tam čist blizu živijo.
Ma ja, sej se to povsod govori... Upam, da bo Matej zmagu...
Nika7- Mačka
- Post n°412
Prov ne.. Nej tista hudičeva hinavka Vlasta že gre 1x, pa Esada.
Evangelynne- Moderator
- Post n°413
Jaz sem slišala, da bosta v finalu Darko in Vlasta
Lena- Pikapolonica
- Starost : 24
Kraj : Slov.Konjice
Število prispevkov : 354
- Post n°414
[quote="Nika7"]
Sej,če mene vprašaš je Vlasta taka hinavka,enkrat(je blo bolj na začetku kmetije) se je Vesni neka opravičuje pol pa Esadi neka govori,ka ji je naredla pa rekla Vesna.
In mimogrede ze ko je Simon šel je Vesna >>normalna<<(za mene vsaj,aja in oprostite ,če sm že to omenla prej.)
Evangelynne je napisal/a:Smem vprašat kaj ma to veze?Evi je napisal/a:Če je ona prišla PO kmetijo naj vsaj nekaj zanjo naredi ! Esada je ista -.-'' Albanka *lala*
Drugač pa itak, Vlasta pa Esada.. rajš ne komentiram.
Sej,če mene vprašaš je Vlasta taka hinavka,enkrat(je blo bolj na začetku kmetije) se je Vesni neka opravičuje pol pa Esadi neka govori,ka ji je naredla pa rekla Vesna.
In mimogrede ze ko je Simon šel je Vesna >>normalna<<(za mene vsaj,aja in oprostite ,če sm že to omenla prej.)
Nika7- Mačka
- Post n°415
Zakaj si pa moj post citirala? Sej jz SOVRAŽM Vlasto..
Lin- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°416
Juuuuj, Esada šla domov!
Je bil že čas..
Je bil že čas..
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
- Post n°418
Ampak zdaj bo pa itak Vlasta glava ><
anjal- Pikapolonica
- Post n°419
hahaha xD ja dekla pa valee : D
anjal- Pikapolonica
- Post n°420
finale: matej & vlasta !
Lisa- Pes
- Število prispevkov : 3353
- Post n°421
Hvala bogu, da je šla Esada domov!!
Bil je že skrajni čas!
Pa sam Vlasta še mora domov.
Bil je že skrajni čas!
Pa sam Vlasta še mora domov.
Evangelynne- Moderator
- Post n°422
Jeeeej! Esada je šla domov! :))
Vlasta pa je ''itak vedela, da pride Esada nazaj'' Zato pa se je potem tak cmerla. Sicer pa tisti stavek od Vlaste: '' Saj veš, vedno se zgodi tak kot si želiš!'' Prosim?! Če bi bilo tako potem ne bi bil noben človek invaliden, in vsi bi imeli tako kmetijo
No, zdaj bo pa Vesna ali Vale dekla in Darko bo hlapec. Vlasta pa je glava. Me prav zanima kako ne bodo naloge opravili ;3 in čisto možno je, da se v tem dvoboju(naslednji teden)znajdeta Vesna in Vale. Ker vrjetno bodo glasovali, da naj Darko ostani, in potem bo ena od žensk dekla, in bo na žalost morala izbrat drugo, ker ni več drugih možnosti;
~ Matej(ne sme biti hlapec,ali dvobojevalec)
~ Vesna(bo vrjetno dekla in dvobojevalka)
~ Vale(ima iste možnosti kot Vesna)
~ Vlasta(bo glava)
~ Darko(hlapec)
Vlasta pa je ''itak vedela, da pride Esada nazaj'' Zato pa se je potem tak cmerla. Sicer pa tisti stavek od Vlaste: '' Saj veš, vedno se zgodi tak kot si želiš!'' Prosim?! Če bi bilo tako potem ne bi bil noben človek invaliden, in vsi bi imeli tako kmetijo
No, zdaj bo pa Vesna ali Vale dekla in Darko bo hlapec. Vlasta pa je glava. Me prav zanima kako ne bodo naloge opravili ;3 in čisto možno je, da se v tem dvoboju(naslednji teden)znajdeta Vesna in Vale. Ker vrjetno bodo glasovali, da naj Darko ostani, in potem bo ena od žensk dekla, in bo na žalost morala izbrat drugo, ker ni več drugih možnosti;
~ Matej(ne sme biti hlapec,ali dvobojevalec)
~ Vesna(bo vrjetno dekla in dvobojevalka)
~ Vale(ima iste možnosti kot Vesna)
~ Vlasta(bo glava)
~ Darko(hlapec)
Pia Caroline- Mačka
- Post n°423
Ja, to bo zdej bedno, ja... Čeprav pomoje bodo moral hmal zamenat pravila, ker sploh ni več izbire in nič...
Shelly- Pes
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°424
Koga je Suzi pohodila?!
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°425
Mislim da Vesno in da je morala v bolnico, pa Vale sam njej ni blo nič, tko sem js razumrla vse skup
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi