Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 24 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 24 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+27
karamelca
Neja.
Lena_Horses
Lisa
Pia Caroline
Aleš*
Nika7
Kibila
love dog
^ ^PetraBieber^ ^
Diana.
Tjaša*
*Lanchy*
teya
Lally
anjal
Evangelynne
anna <3
Neška**
Lena
rox.
Hancii
Woody
Shelly
love
Lin
Evi
31 posters
Kmetija 2011
Lin- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°76
Re: Kmetija 2011
Resnično upam da ne bodo klali. Naj Simonova trma proti klanju zmaga.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°77
ja, jaz tudi upam, da ne bodo. Sicer Simon lahko prepriča druge. Po momojem, da ne bodo, ker Velerija kot glava družine mislim, da tega ni sposobna.
Shelly- Pes
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°78
Upam.....Lin je napisal/a:Resnično upam da ne bodo klali. Naj Simonova trma proti klanju zmaga.
Evi- Mačka
- Starost : 23
Kraj : Štajerska
Število prispevkov : 917
- Post n°79
Tudi jaz...
-----------
Mi nasploh ko gledamo Kmetijo (v mislih imam pretekla leta) preklopimo program med klanjem-je preveč grozno!
-----------
Mi nasploh ko gledamo Kmetijo (v mislih imam pretekla leta) preklopimo program med klanjem-je preveč grozno!
Evangelynne- Moderator
- Post n°80
Mi tudi, samo ponavadi ne kažejo vse podrobnosti. Včasih samo malo pokažejo potem pa preklopijo med tiste, ki so drugje. Samo pujski so še tako malli :/ Meni se smilijo...
Shelly- Pes
- Post n°81
Evangelynne je napisal/a:Mi tudi, samo ponavadi ne kažejo vse podrobnosti. Včasih samo malo pokažejo potem pa preklopijo med tiste, ki so drugje. Samo pujski so še tako malli :/ Meni se smilijo...
Upam da jih ne bojo!
Evangelynne- Moderator
- Post n°82
Jaz tudi! Samo v tem trenutku se mi lahko samo pogovarjamo. Ampak jaz sem 73%, da jih ne bodo.
Woody- Mačka
- Starost : 28
Kraj : ljubljana
Število prispevkov : 1580
- Post n°83
no dobr no.. glede klanja k že berem tole..
lej kmetija je kmetija.. Na več al mn useh normalnih kmečkih kmetijah se kolje.. Pujsi so zato pač tam.. kaj pa boš meu druzga od pujsev.. Nemorš dobit mleka iz njih al pa kšno tako stvar,.. Pujsi so za meso.. realistično gledano.. Ja najbrš mi boste rekl da je pujs žival in bla bla bla.. Ok se strnjam.. Potem ga imej doma za hišnega ljubljenčka.. Ko pa je pujs na kmetiji pa ni za nič drugega tam kot za zakol. se grdo sliši vem ampak ostajamo v realnosti.. Dobil so jih za meso in nič drugega..
ok.. gledam zadne čase kmetijo..ene parkrat je nism sm milm da nism nč tazga zamudila..
Matej.. omg.. annoying -.- Pa utripa k modem za intrnet no .. tok ma tikov.
Simon živi v svojem svetu.. Z sabo potegne še vesno.
Pol so tiste babe esada al kar kol že je, miša in valerija - gossip club.. Esada se mi tko ful neizobražena zdi.. Na nivoju 12 letnika.. Miša zna trače zganjat valerija pa pomaga.
Darko se mi zdi najbol fajn pa vlasta je gdaj pa gdaj u redu..
damjan.. tak pomehkužen brez moči.. to je pa tud to..
Dobijo zdej ovce.. Bo mal popestrilo use skupi.. beeeee...
lej kmetija je kmetija.. Na več al mn useh normalnih kmečkih kmetijah se kolje.. Pujsi so zato pač tam.. kaj pa boš meu druzga od pujsev.. Nemorš dobit mleka iz njih al pa kšno tako stvar,.. Pujsi so za meso.. realistično gledano.. Ja najbrš mi boste rekl da je pujs žival in bla bla bla.. Ok se strnjam.. Potem ga imej doma za hišnega ljubljenčka.. Ko pa je pujs na kmetiji pa ni za nič drugega tam kot za zakol. se grdo sliši vem ampak ostajamo v realnosti.. Dobil so jih za meso in nič drugega..
ok.. gledam zadne čase kmetijo..ene parkrat je nism sm milm da nism nč tazga zamudila..
Pol so tiste babe esada al kar kol že je, miša in valerija - gossip club.. Esada se mi tko ful neizobražena zdi.. Na nivoju 12 letnika.. Miša zna trače zganjat valerija pa pomaga.
Evangelynne- Moderator
- Post n°84
Sej, maš ti tudi prev Woody. Zaradi lepešga jih na kmetijo niso dobili.
Woody- Mačka
- Post n°85
in pomojem pa koline bodo.. tko mau pomislte..
valerija je čist nesposobna ženska.. vedno bo uprašala za mnenje drugih.. Njo mata pa pod kontrolo darko in matej ki obadva srčno čakata zakol. To ej prva možnost... Logično da bodo..
druga možnost pa je da bodo glasoval {matr u te kmetiji sm še glasujejo pol se pa kregajo}.. in več jih ej za koline kokr jih ni..
valerija je čist nesposobna ženska.. vedno bo uprašala za mnenje drugih.. Njo mata pa pod kontrolo darko in matej ki obadva srčno čakata zakol. To ej prva možnost... Logično da bodo..
druga možnost pa je da bodo glasoval {matr u te kmetiji sm še glasujejo pol se pa kregajo}.. in več jih ej za koline kokr jih ni..
Nazadnje urejal/a Woody Čet Okt 27 2011, 20:22; skupaj popravljeno 1 krat
Evi- Mačka
- Starost : 23
Kraj : Štajerska
Število prispevkov : 917
- Post n°86
No sej maš prav,živali kot so pujsi so na kmetijah samo za zakol.
Shelly- Pes
- Post n°87
se strinjam!Woody je napisal/a:no dobr no.. glede klanja k že berem tole..
sam meni je vesna zelo všeč.in dare.
je pa res glede pujskov...
Evangelynne- Moderator
- Post n°88
Meni je Vesna tudi Ok =D
Shelly- Pes
- Post n°89
Absolutno peljem Čopota h njej strič!
Woody- Mačka
- Post n°90
Vesna.. ja ušeč ti ej zato k ma rada šivali.. logično ..
sm lej mau pomisl.. ta ženska ma najmn 10 obrazou.. Pršla je notr v kmetijo in so ji najbol na svetu pomenle živali.. spoznala simona jo je ta tip čist zmanipuliru in je začela poduhovleno in nepovezano govort kokr on... Zdej je šla pa spet stran in kr naenkrat zaupa celi družini in neki igra da jih ma rada.. Mislm mau je tko hinauska ..
Pol pa res neveš al use to igra al je dejansko tako oseba k jo lahko usak zmanipulira in zavrti okol prsta...
In mislm .. če bi mela tok res rada živali bi se tud spoznala na njih ne pa da gre kravo jahat... k sm bla 2 leti stara sm vedla da se krave ne jaha.. za popi***t... Na nivoju 5 letnika -.-
sm lej mau pomisl.. ta ženska ma najmn 10 obrazou.. Pršla je notr v kmetijo in so ji najbol na svetu pomenle živali.. spoznala simona jo je ta tip čist zmanipuliru in je začela poduhovleno in nepovezano govort kokr on... Zdej je šla pa spet stran in kr naenkrat zaupa celi družini in neki igra da jih ma rada.. Mislm mau je tko hinauska ..
Pol pa res neveš al use to igra al je dejansko tako oseba k jo lahko usak zmanipulira in zavrti okol prsta...
In mislm .. če bi mela tok res rada živali bi se tud spoznala na njih ne pa da gre kravo jahat... k sm bla 2 leti stara sm vedla da se krave ne jaha.. za popi***t... Na nivoju 5 letnika -.-
Evangelynne- Moderator
- Post n°91
Nekaj je res, ampak če bi ti doživela vse to kar je ona v otroštvu tudi ne bi bila čisto 'normalna'.
Bomo videli, ko se bo njen pravi obraz pokazal.
Sej, ona je vedla, da če se zdaj ne bo 'familiji' odprla bo vedno dekla.
Bomo videli, ko se bo njen pravi obraz pokazal.
Sej, ona je vedla, da če se zdaj ne bo 'familiji' odprla bo vedno dekla.
Woody- Mačka
- Post n°92
ok.. glede tega da so jo posll. Si tega sploh ne predstavljam.. Zatekla se je k živalim.. Pri njih je našla rešitev za probleme.. in to spoštujem..
Samo še zmeri nemorm vrjet da je šla kravo jahat -.-
Samo še zmeri nemorm vrjet da je šla kravo jahat -.-
Evangelynne- Moderator
- Post n°93
Ne, saj je ni šla Krava je bla pametna pa je šla stran.
Woody- Mačka
- Post n°94
ma sploh če ti na misu pade da greš kravo jahat.. haha..
drgač pa.. usi bi se mogl mal mn ukvarjt z simonom pa vesno ampak bi se mogl sami z sabo.. ta kmetija bi se lahko imenova ne kmetija išče lastnika ampak kaj člani mislijo o simonu in vesni..
ok tko v lestvici od tistga k mi je najbol kul do tistga k mi ni..
Darko
Vlasta
Valerija
Miša
Vesna
Damjan
Simon
Esada
Matej.. {argh sovražm mateja -.-}
drgač pa.. usi bi se mogl mal mn ukvarjt z simonom pa vesno ampak bi se mogl sami z sabo.. ta kmetija bi se lahko imenova ne kmetija išče lastnika ampak kaj člani mislijo o simonu in vesni..
Darko
Vlasta
Valerija
Miša
Vesna
Damjan
Simon
Esada
Evangelynne- Moderator
- Post n°95
Moja lestvica pa je taka:
~ Vesna,
~ Simon,
~ Darko,
~ Valerija,
~ Damjan,
~ Vlasta,
~ Miša,
~ Esada,
~ Matej.
Ja, itak vsi razpravljajo o niju dveh. Vprašanje če se še sploh kaj pogovarjajo o drugih stvareh.
~ Vesna,
~ Simon,
~ Darko,
~ Valerija,
~ Damjan,
~ Vlasta,
~ Miša,
~ Esada,
~ Matej.
Ja, itak vsi razpravljajo o niju dveh. Vprašanje če se še sploh kaj pogovarjajo o drugih stvareh.
Woody- Mačka
- Post n°96
no u glavn jst mislm da zna kšn darko zmagat al pa vesna.. k je dost močna za žensko..
no.. jst pa tale drevo tuki sva se zdej odločla da grem gldat kmetijo
no.. jst pa tale drevo tuki sva se zdej odločla da grem gldat kmetijo
Lin- Mačka
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°98
Ja, res samo še o tem govorijo pa ju opravljajo.Woody je napisal/a:ma sploh če ti na misu pade da greš kravo jahat.. haha..
Darko
Vlasta
Valerija
Miša
Vesna
Damjan
Simon
Esada
Woody- Mačka