Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 30 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 30 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+51
Anja&Dona
Kim<3
katt.
The_Wanted
Polly
Nika.
hov-hov
Border_Collie *-*
Ursha_Shiva
Neja.
love
Evangelynne
e.v.a
Lin
Diana.
katja100
HoviBono
Shelly
Colliny
Ani
kanagrom
katiiii
Alex
teya
Eva.
ines97
Aston
Niann
Tjaša*
AnnMay*
Nuša.
Eva
Alessa.
alessa
Katka in Dancer
Bex_
Lisa
BlackStar
emma
*Lanchy*
Urška
leahomar
Maša
Vida
Maja
Petra.
larčyka
emcHiii.
Anja
Katk.
EucH
55 posters
Hovawart
katiiii- Mačka
- Starost : 28
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°127
Re: Hovawart
iii kak je COOOTKANA <3
Katka in Dancer- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1176
- Post n°128
Uuuuu kok je luštna
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°130
Petra. je napisal/a:Eva zakaj pa iz Avstrije? :))
Ker poznam eno hovawartko, pa ne vem iz kere psarne je in me sam tko zanima.
Je pa iz Avstrije (se mi zdi, da iz Dunaja )
leahomar- Pikapolonica
- Kraj : Domžale
Število prispevkov : 38
- Post n°131
Povej kako ji je ime (psički ki naj bi bila iz Avstrije), pa ti mogoče lahko povem ime psarne.
Je pa res veliko psarn v Avstriji, tako da težko, da zadanem pravo, brez da vem ime psičke.
Je pa res veliko psarn v Avstriji, tako da težko, da zadanem pravo, brez da vem ime psičke.
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°134
Haha, šele zdej sem opazila, da je na tejle sliki tudi moja teta. :)
alessa- Pikapolonica
- Število prispevkov : 23
- Post n°135
Eva&Nala, na Dunaju je 5 hovawart psarn.
von Sarahs Höhle
von der Marienmühle
von Xamilou
vom Wiener Stadtrand
vom Kolpeterberg
in kolikor je meni znano v Sloveniji ni nobene psičke, ki bi imela za imenom katero od teh psarn.
Pozanimaj se kakšno je njeno polno ime. :)
Na Barju sta bila tudi Lana in Aston, to je bila njuna prva razstava. Zelo lepo sta se pokazala. Dobil je oceno zelo perspektiven 1 in junior BOB :) Čestitke !!!
von Sarahs Höhle
von der Marienmühle
von Xamilou
vom Wiener Stadtrand
vom Kolpeterberg
in kolikor je meni znano v Sloveniji ni nobene psičke, ki bi imela za imenom katero od teh psarn.
Pozanimaj se kakšno je njeno polno ime. :)
Na Barju sta bila tudi Lana in Aston, to je bila njuna prva razstava. Zelo lepo sta se pokazala. Dobil je oceno zelo perspektiven 1 in junior BOB :) Čestitke !!!
Petra.- Pes
- Število prispevkov : 2183
- Post n°136
Lea kdo je slikal ta prvo sliko od Ally, iz rastave? :)))
Sicr pa čestitke vsem, bravo res.
Sicr pa čestitke vsem, bravo res.
leahomar- Pikapolonica
- Post n°137
Čestitke Astonu in Lani!
Petra, obe fotki imata spodaj vodni žig, kjer piše kdo ju je fotkal Lahko pa predvidevaš, da nihče drug kot Tea
Petra, obe fotki imata spodaj vodni žig, kjer piše kdo ju je fotkal Lahko pa predvidevaš, da nihče drug kot Tea
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°138
Alessa hvala. Bom se pozanimala, pa povem..
Čestitke in suuper fotke.
Čestitke in suuper fotke.
Aston- Pikapolonica
- Kraj : Vodice
Število prispevkov : 63
- Post n°139
Zivjoo..
Ta tema je skoraj zamrla...no, kako gre kaj vasim hovijem?...upam da uzivate, tako kot mi2...trenutno sva na pocitnicah in se vsake toliko hodiva "namakat" v Kolpo ..res se mava super
Pa se z velikooo zamudo vama sporocava, da sva sla na CACIB Bled v nedeljo...bila sva v razredu mladih in imela sva veliko konkurecno ...v razredu je bilo 5 hovijev, vsi smo dobili oceno odlicno...Aston je dobil odlicno4
Vec na: http://www.hovawart-exhortoalbo.com/aktualno_cacibbled.html
LP L&A
Ta tema je skoraj zamrla...no, kako gre kaj vasim hovijem?...upam da uzivate, tako kot mi2...trenutno sva na pocitnicah in se vsake toliko hodiva "namakat" v Kolpo ..res se mava super
Pa se z velikooo zamudo vama sporocava, da sva sla na CACIB Bled v nedeljo...bila sva v razredu mladih in imela sva veliko konkurecno ...v razredu je bilo 5 hovijev, vsi smo dobili oceno odlicno...Aston je dobil odlicno4
Vec na: http://www.hovawart-exhortoalbo.com/aktualno_cacibbled.html
LP L&A
kanagrom- Pikapolonica
- Število prispevkov : 10
- Post n°140
Živjo,
mi smo tudi družinsko ljubitelji hovijev- smo ga imeli v ožjem izboru pri izbiri psa. Res so super psi! :)
In čestitke za uspeh Astona- zelo lep kuža :)
Lp, Zina
mi smo tudi družinsko ljubitelji hovijev- smo ga imeli v ožjem izboru pri izbiri psa. Res so super psi! :)
In čestitke za uspeh Astona- zelo lep kuža :)
Lp, Zina
Aston- Pikapolonica
- Post n°141
kanagrom, hvala!
LP L&A
LP L&A
Petra.- Pes
- Število prispevkov : 2183
- Post n°142
Jst bom od četrtka naprej ponosna čuvajka hovawartke Amy
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°144
Čestitam , bosta skupaj z Northom, sta se že spoznala al kako?
leahomar- Pikapolonica
- Post n°145
O Petra, torej bo pri tebi Amy? Super :)
Lana, mi pridemo v petek na Kolpo "raftat" za tri dni. Ally bo seveda z nami. Mogoče se tam kaj srečamo?!
Naslednjo soboto pa gremo na morje za en teden. Tako, da tudi Ally na polno uživa :)
Lana, mi pridemo v petek na Kolpo "raftat" za tri dni. Ally bo seveda z nami. Mogoče se tam kaj srečamo?!
Naslednjo soboto pa gremo na morje za en teden. Tako, da tudi Ally na polno uživa :)
Aston- Pikapolonica
- Post n°146
Ooo Lea super! ..ja lahko bi se kaj zmenili , samo kje pa boste vi raftali?...raftanje mislim, je bolj pri izvoru Kolpe (mi recemo visje), mi se pa kopamo "nizje", ker je Kolpa bolj topla pa lazje dostopna...
Upam da boste uzivali na raftanju , in Ally bo z vami raftala, a ne? hovi raftarka al kako se ze rece
LP L&A
Upam da boste uzivali na raftanju , in Ally bo z vami raftala, a ne? hovi raftarka al kako se ze rece
LP L&A
leahomar- Pikapolonica
- Post n°147
Lana, ubistvu sem dala ravno zato v narekovaj raftanje, saj bo to bolj veslanje kot kaj drugega... :) bomo pa imeli rafte ker je mal več prostora notri pa malo bolj so stabilni. Najbrž bomo štartali nekje okoli Vinice... Jaz nisem organizator in nimam pojma kje točno :) Kje pa se vi kopate?
Ally bo seveda z mano na čolnu ja :) upam da ji bo všeč?! Baronu je bilo ko je bil lansko leto :) Danes ji grem še kupit rešilni jopič za vsak slučaj...
Ally bo seveda z mano na čolnu ja :) upam da ji bo všeč?! Baronu je bilo ko je bil lansko leto :) Danes ji grem še kupit rešilni jopič za vsak slučaj...
Aston- Pikapolonica
- Post n°148
Ponavadi se starta v Radencih, sicer pa je odvisno kdo organizira...na splosno je to zgornji tok Kolpe ...
Mi se kopamo na slovenski in hrvaski strani...najveckrat smo na Otoku , imas pa razna kopalisca
A to greste sami ali boste imeli vodica?...ne morem si predstavljati Ally oz. psa na raftu pomoje to zgleda noro super, pa se kopala se bo lahko ...prosim porocilo in sliikce ...
LP L&A
Mi se kopamo na slovenski in hrvaski strani...najveckrat smo na Otoku , imas pa razna kopalisca
A to greste sami ali boste imeli vodica?...ne morem si predstavljati Ally oz. psa na raftu pomoje to zgleda noro super, pa se kopala se bo lahko ...prosim porocilo in sliikce ...
LP L&A
leahomar- Pikapolonica
- Post n°149
Aha, no mogoče se kje srečamo :)
Drugač pa gremo sami, ne bomo imel vodiča - upam da se ne izgubimo :)
No velja, dobiš fotke...
Uživaj pa se vidmo / slišmo
Lp, Lea
Drugač pa gremo sami, ne bomo imel vodiča - upam da se ne izgubimo :)
No velja, dobiš fotke...
Uživaj pa se vidmo / slišmo
Lp, Lea
leahomar- Pikapolonica
- Post n°150
Evo nas nazaj :)
Ally je uživala na mini raftu, bilo ji je zelo všeč. Imela je dovolj prostora tako, da je enkrat ležala, drugič sedela, včasih pa tudi stala in opazovala okolico. Vmes je tudi kdaj pa kdaj zadremala :)
Čez brzice smo šli vedno brez problema, je lepo ležala. Pri večjih brzicah pa sem jo prijela za ovratnico, da ji ne bi padlo na misel, da skoči ven iz mini rafta in to je bilo to.
Na vsake toliko časa smo se ustavili za kopanje in takrat sta Ally in Žak skakala po vodi in prinašala palice.
Imeli smo se super in mislim, da sta tudi oba psa zelo uživala.
Lp Lea
Ally je uživala na mini raftu, bilo ji je zelo všeč. Imela je dovolj prostora tako, da je enkrat ležala, drugič sedela, včasih pa tudi stala in opazovala okolico. Vmes je tudi kdaj pa kdaj zadremala :)
Čez brzice smo šli vedno brez problema, je lepo ležala. Pri večjih brzicah pa sem jo prijela za ovratnico, da ji ne bi padlo na misel, da skoči ven iz mini rafta in to je bilo to.
Na vsake toliko časa smo se ustavili za kopanje in takrat sta Ally in Žak skakala po vodi in prinašala palice.
Imeli smo se super in mislim, da sta tudi oba psa zelo uživala.
Lp Lea
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let