Jaz grem!
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 54 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 54 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+10
Colliny
*Lanchy*
Polly
Ani
Anja
Woody
Animal_Lover
ines97
emy
Lisa
14 posters
Predzadnji del sage Somrak
emy- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 428
- Post n°2
Re: Predzadnji del sage Somrak
Js morm it, kr je tooook dobr film! Mogoce grem v soboto, pa ti?
ines97- Mačka
- Starost : 27
Kraj : Fužine,Ljubljana
Število prispevkov : 1416
- Post n°4
Jaz grem gledat. :)
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°5
Men se pa zelo zdi da sem ta del že kar nekaj časa nazaj gledala...
Pač bila je neka sobota in sem gledala kaj je na TV-ju.Ko pa sem prišla do HBO pa sem ujela ravno tisti prizor ko je una punca zanosila.Potem sem še nekaj časa gledala...No nevem če je bilo to to.
Drugače pa bom šla to najbrž gledat z prijateljicami in se bom lahko prepričala.
Pač bila je neka sobota in sem gledala kaj je na TV-ju.Ko pa sem prišla do HBO pa sem ujela ravno tisti prizor ko je una punca zanosila.Potem sem še nekaj časa gledala...No nevem če je bilo to to.
Drugače pa bom šla to najbrž gledat z prijateljicami in se bom lahko prepričala.
Woody- Mačka
- Starost : 28
Kraj : ljubljana
Število prispevkov : 1580
- Post n°6
Anja je zdejle na predpremjeri.. -.-
Zadela je karte na radiju -.-
Lubosumna čist.. hec hec
No u glavnm mi gremo u petek z frendi gledat.. Pomojem je fajn..
Zadela je karte na radiju -.-
Lubosumna čist.. hec hec
No u glavnm mi gremo u petek z frendi gledat.. Pomojem je fajn..
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°8
Ta film je TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP ! Priporočen ogled vsem! NOR film resno. ;0
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°9
Jaz grem jutri. ;D Komaj čakam! :))
Polly- Pes
- Starost : 29
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2573
- Post n°10
Jaz sem šla gledat danes :) Zakon je :)
Samo fora je v tem, da več kot polovica ljudi sploh ni vidla konca :)
Tak da vsi ki grete gledat, počakaj da je konec napisov ker je pol dalje. Pri nas je bla celo dvorana polna, na koncu pa nas je konec vidlo okoli 20
Tak da vsi ki grete gledat, počakaj da je konec napisov ker je pol dalje. Pri nas je bla celo dvorana polna, na koncu pa nas je konec vidlo okoli 20
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°11
Svetovn film. (:
Pr nam smo na koncu že vsi ustali in smo pol tekli nazaj not pogledat konec, haha. :')
Pr nam smo na koncu že vsi ustali in smo pol tekli nazaj not pogledat konec, haha. :')
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°12
*____________________________* TOOOOOOOOOP! Važn, da sva sam z Anjo (mojo sošolko) gledale do konca hahaha
ines97- Mačka
- Post n°13
Polly je napisal/a:Jaz sem šla gledat danes :) Zakon je :)
Pri ns je blo enako.
Vsi smo ustal pa se odpravljal sam je bla taka gužva da smo useen dočakal pravi konec in smo vsi stal na stopnicah pa gledal, sedeži so bli pa prazni.
Drugače pa TOP movie res, vse pohvale na film.
Se mi pa zdi da so Edwarda polepšal ker je men osebno bil v drugih filmih grozen.
In komaj čakam 2. del.
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°14
Jaz sem šla premiero gledat
anna <3- Mačka
- Starost : 25
Število prispevkov : 1200
- Post n°15
Js grem naslednjo soboto
ines97- Mačka
- Post n°16
A ste dobil parfumčke?
Mi smo dobil vzorčke.
http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/amor-amor-forbidden-kiss-cacharel.jpg
Mi smo dobil vzorčke.
http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/amor-amor-forbidden-kiss-cacharel.jpg
Adelch&Windy- Sinička
- Število prispevkov : 453
- Post n°17
Jaz sem ga šla gledat v petek in je reeees noro *_____*
Dobila sem vzorček drugače....
A bi mi gdo lahko povedal kakšen je tisti konec?Ker jaz sem šla takoj, ko so začeli napise predvajat ven iz dvorane?.
Dobila sem vzorček drugače....
A bi mi gdo lahko povedal kakšen je tisti konec?Ker jaz sem šla takoj, ko so začeli napise predvajat ven iz dvorane?.
ines97- Mačka
- Post n°18
Tisti vampirji k so v črno oblečeni so dobil sporočilo od Cullenovih da majo novega člana družine in je en reku da niso več v sporu, pa je ta drug reku neki kdo je reku da smo se pobotal in da on ve kaj hoče. Hoče pa Renesmee.
Adelch&Windy- Sinička
- Število prispevkov : 453
- Post n°19
Hvalaa : D
Komi čakam drugi del.
Komi čakam drugi del.
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°20
Smo dobil testerčke of course.
Polly- Pes
- Starost : 29
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2573
- Post n°21
Mi nismo nič dobili :)
Meni je blo res zakon...sploh ker sma s frendico skoz mele neke smešne komentarje :)
Pa ful ljudi naju je gledlo ker sma mele home made majce gor, ki sma si jih naredle :)
Meni je blo res zakon...sploh ker sma s frendico skoz mele neke smešne komentarje :)
Pa ful ljudi naju je gledlo ker sma mele home made majce gor, ki sma si jih naredle :)
Woody- Mačka
- Post n°22
No jaz sem šla z Anjo pa še z dvema frendicama gledat v petek..
Ok.. Da nebom zdej koga užalila z komentarjem ekr vem da vam ej film fuul ušeč.. ampak jaz sem zelo kritična do filmov in zelo jih rada gledam..
tako da:
Jutranja zarja je od 1 do 10 ena šterka no .. U redu je. Solidno. Sem pa pričakovala boljše. Edward aka Robert je ceu filem zgledal kot en lolek bolek in se enostauno nisem mogla na nič drugega skoncentrirat. Jacob aka taylor je biu zakon. V temu filmu sta edino on in emmet naredila malo komedije :).. Vse pohvale filmu za sceno rojevanja in trplenja belle med nosečnostjo.
Poroko sem si po knjigi čisto drugače predstavljala je pa res da sem si vse drugo približno tako.. veliko stvari so skrajšali.. Za celo jutranjo zarjo bi rabili najmanj 4 filme ker se res veliko dogaja v knjigi.
Tako da film je še kar uredu.. Mogoče pa so na mnenje o filmu uplivale tudi vreščeče in skakajoče najstnice za mano ki so kričale in se naglas pogovoarjale ceu film -.-
Ok.. Da nebom zdej koga užalila z komentarjem ekr vem da vam ej film fuul ušeč.. ampak jaz sem zelo kritična do filmov in zelo jih rada gledam..
tako da:
Jutranja zarja je od 1 do 10 ena šterka no .. U redu je. Solidno. Sem pa pričakovala boljše. Edward aka Robert je ceu filem zgledal kot en lolek bolek in se enostauno nisem mogla na nič drugega skoncentrirat. Jacob aka taylor je biu zakon. V temu filmu sta edino on in emmet naredila malo komedije :).. Vse pohvale filmu za sceno rojevanja in trplenja belle med nosečnostjo.
Poroko sem si po knjigi čisto drugače predstavljala je pa res da sem si vse drugo približno tako.. veliko stvari so skrajšali.. Za celo jutranjo zarjo bi rabili najmanj 4 filme ker se res veliko dogaja v knjigi.
Tako da film je še kar uredu.. Mogoče pa so na mnenje o filmu uplivale tudi vreščeče in skakajoče najstnice za mano ki so kričale in se naglas pogovoarjale ceu film -.-
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°23
Woody je napisal/a:No jaz sem šla z Anjo pa še z dvema frendicama gledat v petek..
tako da:
Osebno ne gledam twilighta ampak samo nekej.
Ocena na imdb-ju je tud 4.
Okej to je use kar sm hotla povedat.
Woody- Mačka
- Post n°24
hahahah.. a res??
nism nč tja gledala.. grem pa zdele pogledat.. hahaha
nism nč tja gledala.. grem pa zdele pogledat.. hahaha
Eva.- Tiger