Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 38 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 38 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+14
princess
karamelca
Eva.
Katja.
Polly
katja100
Nika7
Evangelynne
Nuša.
Annja
rox.
Ursha_Shiva
Anja&Dona
Shelly
18 posters
Grozljivke
princess- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Celje
Število prispevkov : 255
- Post n°1
Grozljivke
A ve kdo za kakšne res dobre grozljivke?? Petek je ane pa morm mal gledat hehe Proosim napište mi naslove
Shelly- Pes
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°2
Re: Grozljivke
THE NUN. O neki nuni ki je ubijala, ko se je pojavila voda. ZAKON! Priporočam ogled!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°3
The human centipede[pač mau ogabna xd]
Paranormal activity 2 [2 je najbl skeri]
itd... če se kire pe spomnim ti napišem (:
Paranormal activity 2 [2 je najbl skeri]
itd... če se kire pe spomnim ti napišem (:
Ursha_Shiva- Sinička
Kraj : Vuzenica
Število prispevkov : 557
- Post n°4
Človeška stonoga (ni ravno grozljivka s pošatmi in tem, je pa men najbolj ogabn film ki sm jih gledla) :). Priporočam, da gledaš na prazen želodec .
karamelca- Sinička
- Starost : 25
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 427
- Post n°5
Primer št. 39
Krvavo valentinovo (nism gledala ceuga kr je tok negraužen...)
Krvavo valentinovo (nism gledala ceuga kr je tok negraužen...)
princess- Pikapolonica
- Post n°6
Hvalaaa vsem (čeprav sm že večino teh filmov gledala )
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°7
Paranormal activity 2, je res dobra komedija, daj no tok pretiravanja, da ti gre kar na smeh. :)
karamelca- Sinička
- Post n°8
Človeška stonogaUrsha_Shiva je napisal/a:Človeška stonoga (ni ravno grozljivka s pošatmi in tem, je pa men najbolj ogabn film ki sm jih gledla) :). Priporočam, da gledaš na prazen želodec .
karamelca- Sinička
- Post n°9
No dejte še kašne predlagat
princess- Pikapolonica
- Post n°10
krvavo valentinovo je res grozljivoo supeeeeeer =D
a ste že gledal emm...the children? (jst sm gledala kšne pol ure...fuul krvavo =P
a ste že gledal emm...the children? (jst sm gledala kšne pol ure...fuul krvavo =P
Annja- Pikapolonica
Število prispevkov : 242
- Post n°11
men so od tanovejših kul: insidious,vanishing on 7th street,the roommate,quarantine 2: terminal,red riding hood,scream 4...
gud mi je tut cube, ki je mau starejši :)
Ursha_Shiva- Sinička
Kraj : Vuzenica
Število prispevkov : 557
- Post n°12
The children je meni ful vredu grozljivka (čeprav menda sodi med pustolovske filme ane?).
Nuša.- Mačka
Število prispevkov : 1453
- Post n°13
Okej ni lih neka grozljivka je pa na trenutke dost strašn, še posebej če si sam doma: petek 13.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°14
Annja je napisal/a:men so od tanovejših kul: insidious,vanishing on 7th street,the roommate,quarantine 2: terminal,red riding hood,scream 4...
Annja; velike začetnice!
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°15
Je kdo gledal ful staro grozljivko "Dominika, duh ki ubija" ? Baje, da je folk dobival vročino in bruhal, ker je bila tok grozna. Je meni en rekel, da boljše grozljivke ne bo nikoli več videl. Jaz je pa nikjer ne najdem, da bi jo dol zlovdala. -.-
Annja- Pikapolonica
- Post n°16
Nisem edina ki jih ne uporabljaEvangelynne je napisal/a:Annja je napisal/a:men so od tanovejših kul: insidious,vanishing on 7th street,the roommate,quarantine 2: terminal,red riding hood,scream 4...
Annja; velike začetnice!
princess- Pikapolonica
- Post n°17
rox. je napisal/a:Je kdo gledal ful staro grozljivko "Dominika, duh ki ubija" ? Baje, da je folk dobival vročino in bruhal, ker je bila tok grozna. Je meni en rekel, da boljše grozljivke ne bo nikoli več videl. Jaz je pa nikjer ne najdem, da bi jo dol zlovdala. -.-
Mojaa mami je to gledala...in je rekla da je ful grozn, prou psihičn!!
princess- Pikapolonica
- Post n°18
Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
Annja- Pikapolonica
- Post n°19
Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
princess- Pikapolonica
- Post n°20
In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
Annja- Pikapolonica
- Post n°21
Ja ogabn je kr dost če nimaš ok želodc raj ne gledat :sprincess je napisal/a:In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
princess- Pikapolonica
- Post n°22
Hmmm... pa a je pč dobra zgodba v filmu, al je skos sam ogabn (če me razumeš) ??Annja je napisal/a:Ja ogabn je kr dost če nimaš ok želodc raj ne gledat :sprincess je napisal/a:In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
Annja- Pikapolonica
- Post n°23
Men osebno je kul film :) Pč preber si na netu vsebino pa boš vidla drgač je 3/4 filma ogabno :)princess je napisal/a:Hmmm... pa a je pč dobra zgodba v filmu, al je skos sam ogabn (če me razumeš) ??Annja je napisal/a:Ja ogabn je kr dost če nimaš ok želodc raj ne gledat :sprincess je napisal/a:In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
princess- Pikapolonica
- Post n°24
Ahaaa...okii, hvalaa !Annja je napisal/a:Men osebno je kul film :) Pč preber si na netu vsebino pa boš vidla drgač je 3/4 filma ogabno :)princess je napisal/a:Hmmm... pa a je pč dobra zgodba v filmu, al je skos sam ogabn (če me razumeš) ??Annja je napisal/a:Ja ogabn je kr dost če nimaš ok želodc raj ne gledat :sprincess je napisal/a:In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
Annja- Pikapolonica
- Post n°25
Hehe np :)princess je napisal/a:Ahaaa...okii, hvalaa !Annja je napisal/a:Men osebno je kul film :) Pč preber si na netu vsebino pa boš vidla drgač je 3/4 filma ogabno :)princess je napisal/a:Hmmm... pa a je pč dobra zgodba v filmu, al je skos sam ogabn (če me razumeš) ??Annja je napisal/a:Ja ogabn je kr dost če nimaš ok želodc raj ne gledat :sprincess je napisal/a:In? a je fajni film?? Pač je fuuuul grozn (ogabn)??Annja je napisal/a:Ja sm gledla 1 del in drugi. nevem kaka tveganja so lahko?princess je napisal/a:Hmmm...človeško stonogo bi gledala sam nwm no...pač prebrala sm da so ga v VB prepovedali k je preveč tvegan za gledalce, pa da so eni režiserju grozil ko so film pogledal ...a mislite da je varno?? je že kdo gledu???
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi