Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 46 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 46 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+14
princess
karamelca
Eva.
Katja.
Polly
katja100
Nika7
Evangelynne
Nuša.
Annja
rox.
Ursha_Shiva
Anja&Dona
Shelly
18 posters
Grozljivke
karamelca- Sinička
- Starost : 25
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 427
- Post n°26
Re: Grozljivke
annja mi poveš o čem se gre drugi del človeške stonoge. Ne konca ampak sm tko kaj se dogaja.
Annja- Pikapolonica
- Starost : 29
Število prispevkov : 242
- Post n°27
Gledla sem ga pred prib. 2 mesca, vendar se bom probala vsega spomniti. Torej gre se o enem lahko bi rekla umsko prizadetem človeku, ki je obseden z človeško stonogo 1 del in jo skos gleda hkrati je pa tut on kako bi rekla varnostnik ali nevem kako drugače kako naj povem parkirne garaže. Pač spremlja kdo pride pa kdo gre pa tako. In že tko ko je zmešan se odloči da bo on nadaljeval in da bo naredil človeško stonogo iz večih ljudi (iz 12 ljudi). Ni bil zdravnik kokr je bil tisti iz prvega dela ampak kot sem rekla zmešanc. Inja mel je tut slike iz prvega dela in je skrivu o svoje mame in use. A še naprej povem al? :)karamelca je napisal/a:annja mi poveš o čem se gre drugi del človeške stonoge. Ne konca ampak sm tko kaj se dogaja.
karamelca- Sinička
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 427
- Post n°28
Ne naprej povedat bom šla rajš gledat drgač pa hvala
Annja- Pikapolonica
- Post n°29
Ok in ni za kajkaramelca je napisal/a:Ne naprej povedat bom šla rajš gledat drgač pa hvala
Nika7- Mačka
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1093
- Post n°30
Mene pa zanima o čem se gre tale Dominika, duh ki ubija?
Drugač pa,če mate radi res grozne filme priporočam Teksaški pokol z motorko(Texas Chainsaw Massacre). Res grozn film..
Poznam pa še eno grozljivko, ki je ne bom nikol pozabila(ampak sem bila res mejhna takrat[aka 6 let] tako da..). Res mene je bilo tolk strah takrat, da sem se še par mescov po gledanju te grozljivke okoli ozirala in se bala lastne sence. Ugl. bi lahko še ogromn povedala o tem kaj sem počela takrat haha, ampak okej. No ta grozljivka se imenuje Brez povratka(Final Destination). Je pa več delov, jaz sem gledala prvega ali drugega.
Baje pa da je dobra(grozljiva) tudi The Ring. (lahko pogooglate)
Drugač pa,če mate radi res grozne filme priporočam Teksaški pokol z motorko(Texas Chainsaw Massacre). Res grozn film..
Poznam pa še eno grozljivko, ki je ne bom nikol pozabila(ampak sem bila res mejhna takrat[aka 6 let] tako da..). Res mene je bilo tolk strah takrat, da sem se še par mescov po gledanju te grozljivke okoli ozirala in se bala lastne sence. Ugl. bi lahko še ogromn povedala o tem kaj sem počela takrat haha, ampak okej. No ta grozljivka se imenuje Brez povratka(Final Destination). Je pa več delov, jaz sem gledala prvega ali drugega.
Annja- Pikapolonica
- Post n°31
Ja Teksaški pokol z motorko je vredu, sam je najbolši 1 del ker je po resničnem, usi drugi so pa obdelava :)Nika7 je napisal/a:Mene pa zanima o čem se gre tale Dominika, duh ki ubija?
Final Destination je tudi zelo dobr film se mi zdi da je 5 delov tko nekak :)
The Ring je dobr ameriški, sm gledla tut japonskega pa mi ni bil tako dobr.
Drugač je dobra grozljivka še Wrong turn se mi zdi da sta 2 dela al celo 3 :)
Nika7- Mačka
- Post n°32
Mhm, več je delov.
Jaz drugače niti nisem za grozljivke ampak jih pa poznam kar dosti, sem pa zdej skoraj vse pozabila.
Jaz drugače niti nisem za grozljivke ampak jih pa poznam kar dosti, sem pa zdej skoraj vse pozabila.
Annja- Pikapolonica
- Post n°33
Hehe sej prav da nisi če imaš tko probleme da se spominjaš pa tako :/ Jaz pa že od malega gledam in mi je ok nikol nisem nič sanjala niti nič :) Imam srečo
Nika7- Mačka
- Post n°34
O ja.. Sem ful taka, me je skoz strah pšol Čeprav si ful želim še 1x gledat to Brez povratka, da vidim, če mi bo še vedno tako grozna..
Annja- Pikapolonica
- Post n°35
Probi gledat :) Mogoče to te je blo ker si bla mlajša :)
Nika7- Mačka
- Post n°36
Ja, men se tud tko zdi (:
Bom probala
Bom probala
Annja- Pikapolonica
- Post n°37
Probi pa sporoč kako je bilo :) Upajmo na najboljše hehe
princess- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Celje
Število prispevkov : 255
- Post n°39
Emmm jst sm gledala zdle un film človeška stonoga...fuul doolgo sm ga gledalaa...celii 2 sekuundiii jst sm mislala da bom že od začetka bruuuhalaaa...jaaoo fuuul ogaaabbbnn!!
Annja- Pikapolonica
- Post n°40
Hehe ojoj :pprincess je napisal/a:Emmm jst sm gledala zdle un film človeška stonoga...fuul doolgo sm ga gledalaa...celii 2 sekuundiii jst sm mislala da bom že od začetka bruuuhalaaa...jaaoo fuuul ogaaabbbnn!!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°41
Tale the human centipede je pa res ful ogabna. :ss
The Grudge je meni ful skerii :33
The Grudge je meni ful skerii :33
Nika7- Mačka
- Post n°42
Zakaj je pa to ogabn? :$
Ful me zanima, sam če je res tolk ogabn raj ne bom gledala, ker nimam dobrga želodca
Ful me zanima, sam če je res tolk ogabn raj ne bom gledala, ker nimam dobrga želodca
Annja- Pikapolonica
- Post n°43
Ker jih poveže skup kokr hobotnco tko ljudi in tut tko delajo pč prvi je in pol gre čez njega u druzga itd. :s Raj je gledat če nimaš dobrga želodca ja :)Nika7 je napisal/a:Zakaj je pa to ogabn? :$
Nika7- Mačka
- Post n°44
Sploh si ne morm kej preveč predstavljat haha apmka okej.
Ja, sej ne bom.
Ti si gledala?
Ja, sej ne bom.
Ti si gledala?
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°45
Ja sm prvi del in drugega nebom. >.<
Annja- Pikapolonica
- Post n°46
Ja sm gledala :) Evo tako : http://cdn.shockya.com/news/wp-content/uploads/The-Human-Centipede-2.jpgNika7 je napisal/a:Sploh si ne morm kej preveč predstavljat haha apmka okej.
Ja, sej ne bom.
Ti si gledala?
Si sedaj lahko malo bolje predstavljaš :)
princess- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Celje
Število prispevkov : 255
- Post n°48
Zdej se pa jst spet javljam in sicer me zanima, če ve kdo za kšne dobre KOMEDIJE ( mal spremembe) pliis answer. Tnx!
Annja- Pikapolonica
- Post n°49
Novejše komedije, ki so mi všeč: Bad teacher, The big year,Johnny English reborn,Jack and Jill,The sitter,The dilemma,Big mpmmas: like father, like son,Take me home tonight,Mr. Popper's pinguins ..Pa predvsem so mi všeč vsi dokumentarci ali kako bi se tem reklo pač Jackass-a
katja100- Sinička
Število prispevkov : 833
- Post n°50
A pozna kdo grozljivko od Blody Mery? :<<:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov