Meni so pa zdej prirasle h srcu bolj power in folk stvari. Sploh kakšen folk s skandinavskimi temami^^
Meni pa majo Woods of Ypres in Sonata Arctica najbolj top ljubezenske:)
Trenutno forum pregleduje 57 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 57 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Grem skoraj 100%, sam nevem še kdo gre z mano od mojih prijateljev, ker sama ne grem, no way. Pa sporoči če greš, morda se vidimo tam^^Hana a ti greš?:) Js bi šla lahko če gre kdo z mano haha.
Zakaj? :0Ensiferum so se mi pa zamerli zdej.
Ti sporočim:)e.v.a je napisal/a:No če neboš mela it s kom grem js, ker tud nočem it sama hah. :Đ
Ker prodajajo prave okle (pač to k piješ iz njega xD) z njihovim napisom:P
Tako je. Kaj drugega pa ni več za povedat niti, tudi jaz se nisem specifično poglabljala, ker navsezadnje je žanrov ogromno in itak ne gre za samo en žanr ampak za spajanje elementov različnih...meni osebno gre na živce, da si zdej folk za vsako novo stvar s katero se eksperimentira izmišljuje nove pod žanre ali jih poimenuje glede na tematiko besedil (npr. viking metal)...brezveze.Sicer pa pač za usako zvrst so značilni določeni ritmi, rifti, glas, zvok, glas...
Haha sej nisem resno misla drugač.xD *glede tega da so se mi zamerli*Hana* je napisal/a:Ti sporočim:)e.v.a je napisal/a:No če neboš mela it s kom grem js, ker tud nočem it sama hah. :Đ
Ker prodajajo prave okle (pač to k piješ iz njega xD) z njihovim napisom:P
Ja, to je res..ampak ima ogromno bendov take fore, tako da jaz ne gledam več na to, važno da je muzika topšit. Tazga pa ne mislim podpirat s kupovanjem ipd.
(Depresivnega) black metala?Maly je napisal/a:Nujno rabim nekaj depresivnega metala....mi lahko kdo nalima sem bende ? prosim
Diana. je napisal/a:Kako nenajdeš, sej je povsod...
Te so zaenkrat. :)
Gre kdo? Jaz na četrtk; Megadeth sigurno grem, ampak mogoče da bom šla tud za 3 dni al pa cel teden, bom vidla oz. se morm še zment.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi