Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 24 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 24 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+25
kaytee
Kim<3
bordercolliefan
Urška*
Anja
Animal_Lover
Neja.
Maša
Maly
lily*
momokika
Hana*
Lena_Horses
afna2000
Nika.
Niann
love
Evangelynne
nejcka
katt.
euč.17
Ingrid*
Tjaša*
Anja&Dona
Eva.
29 posters
Živalski Božiček 4
Gost- Gost
- Post n°26
Re: Živalski Božiček 4
Jaz bi samo vprašala kje to pošlješ ta paket, na pošti? Pa kje se dobi ta papir kjer noter daš paket. Hvala za odgovore, danes bom pa še povedala, če bom sodelovala. :)
momokika- Mačka
- Starost : 25
Kraj : Šentilj (okolica)
Število prispevkov : 873
- Post n°27
Jaz sodelujem. ;D
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°28
Tijjccii-.- je napisal/a:Jaz bi samo vprašala kje to pošlješ ta paket, na pošti? Pa kje se dobi ta papir kjer noter daš paket. Hvala za odgovore, danes bom pa še povedala, če bom sodelovala. :)
Po pošti, kadar dobiš naslov in jaz sem lani kar na pošti kupila potrebno in potem samo poslala )
Gost- Gost
- Post n°29
Aha, hvala in se pravi, da, ko napišeš/kupiš lahko kar na pošti oddaš, ne?Hana* je napisal/a:Tijjccii-.- je napisal/a:Jaz bi samo vprašala kje to pošlješ ta paket, na pošti? Pa kje se dobi ta papir kjer noter daš paket. Hvala za odgovore, danes bom pa še povedala, če bom sodelovala. :)
Po pošti, kadar dobiš naslov in jaz sem lani kar na pošti kupila potrebno in potem samo poslala )
Verjetno bom sodelovala, denar gre pa na moj račun, da mi ne bo mami kej težila hah. Pravi, da lahko pošiljam kar hočem, sam da gre na moj račun, mislim, da bo 15 evrov dovolj.
Hana*- Mačka
- Post n°30
Ja, misliš darilo? (No in še čestitka, če je zraven). Na pošti potem vse izpolneš in pošlješ.Aha, hvala in se pravi, da, ko napišeš lahko kar na pošti oddaš, ne?
Gost- Gost
- Post n°31
Jap, darilo, čestitka pa itak ane.Hana* je napisal/a:Ja, misliš darilo? (No in še čestitka, če je zraven). Na pošti potem vse izpolneš in pošlješ.Aha, hvala in se pravi, da, ko napišeš lahko kar na pošti oddaš, ne?
lily*- Sinička
Število prispevkov : 401
- Post n°32
Ful dobra ideja! Jaz nevem če bom spdelovala ,ker nevem ,če doma pustijo. Se mi pa zdo 10 do petnajst eurov previsoka cena. Ker če obdaruješ dve živali je to 20-30 eurov ,kar se meni zdi zelooo visoka cena. Drugače pa super ideja res!
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°33
lily* je napisal/a:Ful dobra ideja! Jaz nevem če bom spdelovala ,ker nevem ,če doma pustijo. Se mi pa zdo 10 do petnajst eurov previsoka cena. Ker če obdaruješ dve živali je to 20-30 eurov ,kar se meni zdi zelooo visoka cena. Drugače pa super ideja res!
Okej, sej ni fora o denarju. Bolj kot to je fora o kvaliteti in uporabnosti! Ni panike če je nekaj pod deset evrov sam glej da je kvalitetno.
če pa obdaruješ dve živali pa tudi ti prejmeš dva darila nazaj.
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°34
Jst morem se doma uprašati...ma ideja se mi zdi super
Gost- Gost
- Post n°35
Sodelujem
Pa prosila bi, če lahko nas obvestite po ZS/gmailu,če ste dobili naše prijave, da ne bomo kakšnemu drugemu poslal al neki.
Pa prosila bi, če lahko nas obvestite po ZS/gmailu,če ste dobili naše prijave, da ne bomo kakšnemu drugemu poslal al neki.
Maša- Pes
- Starost : 28
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
- Post n°38
Če se z dvema živalima, moram poslati dva maila ali pošljem en mail in notri navedem, da bom tudi sama obdarila dve živalci od drugih dveh oseb? (rada bi, da vsak dobi svoje darilo )
Se mi zdi pa cena 5-10e ok, kar je več, se mi zdi brezveze, saj se pri darilih gre zgolj za kreativnost in izvirnost ter, da razveseliš žival in njegovega lastnika, ne pa, da se gleda na to zelo materialistično.
Se mi zdi pa cena 5-10e ok, kar je več, se mi zdi brezveze, saj se pri darilih gre zgolj za kreativnost in izvirnost ter, da razveseliš žival in njegovega lastnika, ne pa, da se gleda na to zelo materialistično.
Gost- Gost
- Post n°39
Mislim, da je tako, da pošlješ en mail in napišeš, da prijavlaš dve živalici. Vsaj zdi se mi, da je tako, sicer pa lahko prašaš admina/moderatorja.Maša je napisal/a:Če se z dvema živalima, moram poslati dva maila ali pošljem en mail in notri navedem, da bom tudi sama obdarila dve živalci od drugih dveh oseb? (rada bi, da vsak dobi svoje darilo )
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°40
Mislim da lahko kar v enmu mailu pošlješ :)
Lena_Horses- Mačka
- Kraj : Okolica Ptuja
Število prispevkov : 1009
- Post n°41
Pomoje pa da v dveh, ker pol dobiš ti tudi dva naslova.če pa v enemu pošleš pa more tisti, ki dobi tvoj mail dve darili kupiti. Tak da se mi zdi bolj logično da v dveh mailih..
Gost- Gost
- Post n°42
Pa saj lahko v enem maili napišeš, da prijavlaš dve živali in poveš kaj jima je všeč, drugače pa že piše na prvi strani.
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°43
Smo dobili sporočilčka
Lena_Horses- Mačka
- Post n°44
Jaz še ne. :(
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°45
Jaz sem tudi dobla potrdilo^^
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°46
Lena_Horses je napisal/a:Jaz še ne. :(
Si ti Lena Zebec?
Sori, če sem se zmotila...
Lena_Horses- Mačka
- Post n°47
Aha ej sori, sem že včeraj dobila pa sem spregledala.. :)
Hana*- Mačka
- Post n°49
Kaka potrdila? Sej se lahko še prijavimo?
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°50
Hana* je napisal/a:Kaka potrdila? Sej se lahko še prijavimo?
Ja, še lahko do 9. :)
Potrdilo pa dobiš, ko pošlješ mail, pa pač dobiš potrdilo, da so sprejeli tvojo prijavo.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi