Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 19 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 19 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+25
kaytee
Kim<3
bordercolliefan
Urška*
Anja
Animal_Lover
Neja.
Maša
Maly
lily*
momokika
Hana*
Lena_Horses
afna2000
Nika.
Niann
love
Evangelynne
nejcka
katt.
euč.17
Ingrid*
Tjaša*
Anja&Dona
Eva.
29 posters
Živalski Božiček 4
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°326
Re: Živalski Božiček 4
Ja mene isto fuuuul.
Maša- Pes
- Starost : 28
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
- Post n°327
Neja upam,da je ok. in milka oreo: meni najbolsa cokolada poleg milke s kosmici,naapolitanko in s piskotom! ;DME veseli,da ti je vsec. IN zoga se mi je v trgovini zdelanormalne velikosti, ko pa sem prisla domov se mi je zdela gromozanska, tudi za Shya, ki ima 100 kilometerski gobcek.
Tjasa T. - najlepsa hvala za super darilo za malo Mee! Zelo umetnoska voscilnica, haha, saj ne, vec kot super je! pa vse igracke so zakon! Sploh cukica je tako luskan. Cokolada pa je bozanska, sploh, ker rada jem, kakor ves
Anja - Hvalaaa za darilce. Pujs je Shy zelo vsec, ker je odtrgan na piskice. Cukica je ze tudi bila preizkusena in cokoladic ni vec ;P Hkrati pa hvala za lepe zelje!
Tjasa T. - najlepsa hvala za super darilo za malo Mee! Zelo umetnoska voscilnica, haha, saj ne, vec kot super je! pa vse igracke so zakon! Sploh cukica je tako luskan. Cokolada pa je bozanska, sploh, ker rada jem, kakor ves
Anja - Hvalaaa za darilce. Pujs je Shy zelo vsec, ker je odtrgan na piskice. Cukica je ze tudi bila preizkusena in cokoladic ni vec ;P Hkrati pa hvala za lepe zelje!
Lin- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°328
Hvala Hani in Ilvie za kraasno darilo! ;* Lin obožuje vse. Pa čestitka je ful lepa!
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°329
Maša je napisal/a:Neja upam,da je ok. in milka oreo: meni najbolsa cokolada poleg milke s kosmici,naapolitanko in s piskotom! ;DME veseli,da ti je vsec. IN zoga se mi je v trgovini zdelanormalne velikosti, ko pa sem prisla domov se mi je zdela gromozanska, tudi za Shya, ki ima 100 kilometerski gobcek.
Super da mu je všeč!! (:
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°330
Hvala Hani in Ilvie za kraasno darilo! ;* Lin obožuje vse. Pa čestitka je ful lepa!
Super, me veseli da mu je všeč
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
- Post n°331
Maša je napisal/a:Neja upam,da je ok. in milka oreo: meni najbolsa cokolada poleg milke s kosmici,naapolitanko in s piskotom! ;DME veseli,da ti je vsec. IN zoga se mi je v trgovini zdelanormalne velikosti, ko pa sem prisla domov se mi je zdela gromozanska, tudi za Shya, ki ima 100 kilometerski gobcek.
Jaja, sej vem da sem umetnica:Đ cukica je bla meni taak simpatična da sem jo preprosto mogla kupit, gekonček mali. ((:
Anja- Admin
- Post n°332
Mi smo tudi včeraj dobili še drugi paketek - za Luno! Hvala Neji, noroooo darilce, hvala za Nutello hahahaha (bolano huda ideja! ;D ) in za fuuuul lepo napisano čestitko! ;* Res wau, Luna je prvo pograbila kostko, Vicky pa namest cukice ki je bla zanjo napadla une piskajoče žvalce. ;P Res hvala, je polepšalo večer ko smo odprli!! (:
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°333
Jaz sem se že skoraj ustrašla da ne bo pršlo. Drugače pa reeees ni zakaj pa nutella je zmeraj dobra ideja LOL :'D
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°334
Ja pa kaj, Lena a ne boš dala slik gor? Pol pa ne piši da jih boš dala če jih ne daš. -.-
Anja- Admin
- Post n°335
love je napisal/a:Ja pa kaj, Lena a ne boš dala slik gor? Pol pa ne piši da jih boš dala če jih ne daš. -.-
Ne mi s takimi sitnimi no! ;s Pusti ji cajt!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°336
Anjaaa, jaz bi slike od tvojih dveh
Anja- Admin
- Post n°337
Evo, sej je že čas da jih dam. ;P
Prvo je prišlo Vickyno darilo, hvala še enkrat Pii in Kirri ! (: (Čestitka je awesome, don't even mention it! :Đ)
In nato še Lunin paketek, hvala Neji in Noxu! ;*
Prvo je prišlo Vickyno darilo, hvala še enkrat Pii in Kirri ! (: (Čestitka je awesome, don't even mention it! :Đ)
In nato še Lunin paketek, hvala Neji in Noxu! ;*
love- Pes
- Post n°338
Ups, sej nism misla. Tak dan mam, ne mi zamerit
Ii, Luna in Vicky sta dobli ZAKON darila! Sploh Lunina cufa mi je kul in pa Vickyina čestitka in vse ostalo od obeh tudi, itak. In pa Nutella, js se ne bi nikoli tega spomnla haha. Obožujem jo, hihi
Ii, Luna in Vicky sta dobli ZAKON darila! Sploh Lunina cufa mi je kul in pa Vickyina čestitka in vse ostalo od obeh tudi, itak. In pa Nutella, js se ne bi nikoli tega spomnla haha. Obožujem jo, hihi
Anja- Admin
- Post n°339
Jst sem tudi ful zadovoljna z božičkom letos. pridni ste/smo bili :Đ
Eva.- Tiger
- Post n°340
Wiiiii ful lepa vsa darila.
Komaj čakam da še jst svoje dobim.
Komaj čakam da še jst svoje dobim.
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°341
Jaz pa komaj čakam na naslednjega božička hahahahaa... Naslednjič prijavim vse 3 (je čist preveč fajn izbirat darila )
love- Pes
- Post n°342
Lena, slike?
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°343
Ijuj Luna z kostiko
Ful lepa čestitka Pius !
Ful lepa čestitka Pius !
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°344
Me veseli, da vama je všeč Anja! ((:
Hvala Anjus:*
Hvala Anjus:*
Eva.- Tiger
- Post n°345
Jaaaa Luna je na zadnji fotki took kjut.
Mi smo tud dobili.
Nala je čist navdušena nad hobotnico, čeprav jo je imela glih 5 minut, ker jo bo drugač razgrizla (ampak se je cufala z njo, pa se redko v stanovanju cufa).
Žoga je top, Nali se zdi da jo je dobila zato da iritira vse okol, predvsem moje starše, tko da to ji bo treba nekako še razložit.
Pribolški so pa itak skos dobri.
Hvala Ingrid & Dixie! (:
Mi smo tud dobili.
Nala je čist navdušena nad hobotnico, čeprav jo je imela glih 5 minut, ker jo bo drugač razgrizla (ampak se je cufala z njo, pa se redko v stanovanju cufa).
Žoga je top, Nali se zdi da jo je dobila zato da iritira vse okol, predvsem moje starše, tko da to ji bo treba nekako še razložit.
Pribolški so pa itak skos dobri.
Hvala Ingrid & Dixie! (:
love- Pes
- Post n°346
Glede na to, da nihče več ne piše v to temo, smo verjetno vsi dobili darilca, a ne?
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi