Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 24 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 24 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+15
bordercolliefan
Nika.
*Aida*
Kim<3
Ingrid*
Niki_zajček
nejcka
Anja&Dona
Evangelynne
afna2000
Polly
katt.
Lisa
momokika
The_Wanted
19 posters
My Little Pony
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°152
Re: My Little Pony
Jaz sem se pa končno odločila kateri pony mi je najboljši. In to je *bobni* ... Pinkie Pie! Ona je taka carica. :'D
Gost- Gost
- Post n°153
Pinkie Pie je men fuul luštna pa še tok govori skos haha.
Res je carica!
Res je carica!
katt.- Pes
- Starost : 24
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°154
Mhm. Ja ona je res dobra.
In ko začne hitro govorit jst jo komaj razumem...
Kakšna je ko ima ravno grivoo. xD
In ko začne hitro govorit jst jo komaj razumem...
Kakšna je ko ima ravno grivoo. xD
The_Wanted- Tiger
- Post n°155
Saj jaz tudi, ampak mi je tak smešna, ko začne hitro govorit, ali pa pet. xD Najboljša pa je, ko kr nekaj govori, ki sploh nima smisla. :b
To sem nekje zasledila. Kao, da neka zver okrog po vasi hodi in ponije spreminja v jezne, žalostne, itd. In to kaj je Tia prilepila, je ravno izrez, ko je ta zver Pinkie spremenila v žalostno/depresivno Pinkie. Samo detajle ne vem, ker še nisem tako daleč prišla. Mi je pa osebno srečna/zabavna Pinkie bolj všeč.
To sem nekje zasledila. Kao, da neka zver okrog po vasi hodi in ponije spreminja v jezne, žalostne, itd. In to kaj je Tia prilepila, je ravno izrez, ko je ta zver Pinkie spremenila v žalostno/depresivno Pinkie. Samo detajle ne vem, ker še nisem tako daleč prišla. Mi je pa osebno srečna/zabavna Pinkie bolj všeč.
*Aida*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Nova Gorica
Število prispevkov : 447
- Post n°156
A ni ta del, ko je imela rojstni dan po so ji druge hotle presenečenje narest, ona je pa misnla da se je vsi izogibajo, pol je pa sama nardila zabavo z kamni in nevem še čim... In pol ponori Ta del sem gledala
The_Wanted- Tiger
- Post n°157
Ne vem, ker tega dela nisem gledala. Sem pa enkrat zasledila tisto verzijo z pošastjo, ko so potem vsi poniji bili depresivni. To si pa lahko prepoznal po tem, da so bili blede barve (pač njihove barve telesa/griva/rep je pobledela in so neki sivi izgledali).
afna2000- Mačka
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1494
- Post n°158
... https://www.youtube.com/watch?v=x7FRvt1K4so
what the f**k?
what the f**k?
The_Wanted- Tiger
- Post n°159
Pa to so oni stari MLP. ti meni niso vredu. Jaz gledam samo ta nove oz. My Little Pony: friendship is magic.
afna2000- Mačka
- Post n°160
Vem ja, G3 xD
Pa zelo nenatančno so narisani, večkrat se zgodi da ima kakšen poni "derp face", zvok je grozen, prizori pa sploh niso smešni
Pa zelo nenatančno so narisani, večkrat se zgodi da ima kakšen poni "derp face", zvok je grozen, prizori pa sploh niso smešni
*Aida*- Sinička
- Post n°161
The_Wanted je napisal/a:Ne vem, ker tega dela nisem gledala. Sem pa enkrat zasledila tisto verzijo z pošastjo, ko so potem vsi poniji bili depresivni. To si pa lahko prepoznal po tem, da so bili blede barve (pač njihove barve telesa/griva/rep je pobledela in so neki sivi izgledali).
Nebi vedla o katerem delu govoriš. Mogoče kaki link?
The_Wanted- Tiger
- Post n°162
afna2000: Se strinjam, ti "moderni" so zakon. :'D Že stil kako so narisani, mi je ta novi bolj všeč. Kako pa ti "moderni" govorijo, pa itak zmaga. Jaz se vedno zraven smejim in jih res z veseljem gledam. Mi sploh ne deluje, kot neka risanka za "ta male otroke".
*Aida*: Teška bo, ker sem to samo nekje zasledila. Ko sem brskala po Deviantartu. Pošljem če najdem, samo je zelo mala možnost.
*Aida*: Teška bo, ker sem to samo nekje zasledila. Ko sem brskala po Deviantartu. Pošljem če najdem, samo je zelo mala možnost.
afna2000- Mačka
- Post n°163
Mislim da sta bile to zaključni episodi 1. sezone
To jim naredi Discord, zato da ne morejo aktivirati amuletov prijateljstva :3
Ali je bila to prva episoda?
idk, haha skratka vsi značaji ponijev so obrnjeni, pinkie je dolgočasna, rainbow se nič ne da, applejack ves čas laže, flutter je zlobna in rarity - ne spomnim se dobro ampak verjetno je bila zelo neskrbna x3
To jim naredi Discord, zato da ne morejo aktivirati amuletov prijateljstva :3
Ali je bila to prva episoda?
idk, haha skratka vsi značaji ponijev so obrnjeni, pinkie je dolgočasna, rainbow se nič ne da, applejack ves čas laže, flutter je zlobna in rarity - ne spomnim se dobro ampak verjetno je bila zelo neskrbna x3
The_Wanted- Tiger
- Post n°164
Evo našla! Lika a boss!
Sta pa dva dela, to je samo prvi del. (: Nisem pa še gledala, ker nameravam vse dele lepo po vrsti pogledat in ne preskakovat.
Sta pa dva dela, to je samo prvi del. (: Nisem pa še gledala, ker nameravam vse dele lepo po vrsti pogledat in ne preskakovat.
afna2000- Mačka
- Post n°165
Ahaa, ja to je ta samo da sem se zmotila in ni na koncu 1sez. ampak na začetku 2 :33
Na kateri epizodi ste?
Na kateri epizodi ste?
*Aida*- Sinička
- Post n°166
Ahaa nisem še gledala.
The_Wanted- Tiger
- Post n°167
Naaah, ne vem, ker po televiziji gledam, ampak zdaj bom začela od začetka na Youtubu gledat. Mislim, da se ne bom nič učila, haha. :'D Tak, ko pred predlani, ko sem cele dneve samo Wolf's Rain (anime) gledala.
Pa tisto, ko sem rekla, da tega zaj ne bom gledala, pa zdaj dejansko gledam in ne morem nehat. D: FU! Samo je pa dobra, sem se že smejala. :'D
Rarity: I know where you live! *pointing at Twilight* HAHAHAHA :''D
Pa tisto, ko sem rekla, da tega zaj ne bom gledala, pa zdaj dejansko gledam in ne morem nehat. D: FU! Samo je pa dobra, sem se že smejala. :'D
Rarity: I know where you live! *pointing at Twilight* HAHAHAHA :''D
Gost- Gost
- Post n°168
Haha jaz sem te gledala, ko sem bila še majhna.afna2000 je napisal/a:... https://www.youtube.com/watch?v=x7FRvt1K4so
what the f**k?
The_Wanted- Tiger
- Post n°169
Jaz samo vem, da je ta stara verzija obstajala, gledala pa nikoli nisem. Brezveze, haha. xD
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°170
Jst imam od stare verzije nek figurice XD
Tole je blo fuul popularno, stara verzija, ene sedem elt sem bila stara ko smo to geldali.
Meni je stara drugače tako boljša, ker sem se jo zdaj spomnila in sem jo bolj navajena.
Tole je blo fuul popularno, stara verzija, ene sedem elt sem bila stara ko smo to geldali.
Meni je stara drugače tako boljša, ker sem se jo zdaj spomnila in sem jo bolj navajena.
The_Wanted- Tiger
- Post n°171
Mah, meni je pa stara kr nekaj. Že stil kako so stari narisani mi ful ni všeč, pa sploh ni smešno. Meni je stara kr nekaj.
The_Wanted- Tiger
- Post n°172
Stran spet deluje! Lahko naredite test (katerem MLP si po karakterju najbolj podoben) in potem objavite rezultate. (:
http://www.bronyland.com/pony-personality-test/
Jaz sem Rainbow Dash, because I'm AWESOME!
http://www.bronyland.com/pony-personality-test/
Jaz sem Rainbow Dash, because I'm AWESOME!
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°173
Hihi jaz sem pa Applejack
Kak noro lušna je<3
Kak noro lušna je<3
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°174