Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 38 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 38 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+15
bordercolliefan
Nika.
*Aida*
Kim<3
Ingrid*
Niki_zajček
nejcka
Anja&Dona
Evangelynne
afna2000
Polly
katt.
Lisa
momokika
The_Wanted
19 posters
My Little Pony
Nika.- Pes
- Starost : 25
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2075
- Post n°201
Re: My Little Pony
Ingrid, lepe risbe
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°202
Woow, Ingrid. Ful sta dobra! Sploh drugi mi je zelo všeč. Dobra ideja za frizuro (rep in griva).
Lisa- Pes
- Število prispevkov : 3353
- Post n°203
The_Wanted je napisal/a:Stran spet deluje! Lahko naredite test (katerem MLP si po karakterju najbolj podoben) in potem objavite rezultate. (:
http://www.bronyland.com/pony-personality-test/
Jaz sem Rainbow Dash, because I'm AWESOME!
Meni tudi Rainbow Dash pride!
bordercolliefan- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Domžale
Število prispevkov : 1599
- Post n°204
Okej, malo pozno ampak vseeno se še jaz pridružujem teli temi XD
Včasih sem bila precej velik MLP fan zdaj pa ne več toliko, sem se bolj za animeje navdušila.
Sem pa pogledala 1. sezono na internetu v angleščini in se mi zdi precej awesome, moja naj epizoda je Sonic Rainboom.
Eno vprašanje za tiste ki tudi to gledate: A ste že slišali za Derpy Hooves? Za tiste ki ne veste, pri animaciji so naredili eno napako tako da je en pony v ozadju škilik. Kar nekaj fanov je to opazilo in so temu liku dali ime Derpy hooves, postala je ful popularna XD Kasneje so jo celo vključili v eno epizodo zaradi tega(ne vem točno katero ampak spomnim se za skupaj z Rainbow dash popravljata streho).
Včasih sem bila precej velik MLP fan zdaj pa ne več toliko, sem se bolj za animeje navdušila.
Sem pa pogledala 1. sezono na internetu v angleščini in se mi zdi precej awesome, moja naj epizoda je Sonic Rainboom.
Eno vprašanje za tiste ki tudi to gledate: A ste že slišali za Derpy Hooves? Za tiste ki ne veste, pri animaciji so naredili eno napako tako da je en pony v ozadju škilik. Kar nekaj fanov je to opazilo in so temu liku dali ime Derpy hooves, postala je ful popularna XD Kasneje so jo celo vključili v eno epizodo zaradi tega(ne vem točno katero ampak spomnim se za skupaj z Rainbow dash popravljata streho).
freak kaja- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Ljubljna
Število prispevkov : 176
- Post n°205
Se bom še jaz priključila temi Ko sem bila pri Ingrid in videla kako je risala ponyje, se mi je zdelo otročje. Ko pa sem prišla domov sem začela gledati to serijo in sedaj sem skoraj zasvojena z njo in se mi sploh ne zdi več utročja :) Ko sem pa delala test na tisti strani, mi je pa pokazalo da sem Pinkie pie. Pa lih ona mi je najmanj ušeč, ko tako divja naokoli (samo moje mnenje)
The_Wanted- Tiger
- Post n°207
bordercolliefan: To epizodo "Sonic Rainboom" sem jaz tudi gledala in je res dobra. Samo mi ni najboljša, hehe. Jaz sem že slišala za Derpy Hooves oz. sem jo že dostikrat opazila v risanki in res škili, haha. Meni je ful lušna (pač barve in cutie mark), se prav veselim, da pogledam ono epizodo z njo. Začetek sem že videla, samo do konca nisem pogledala. (:
freak kaja: Meni se ta risanka sploh ne zdi otročja. Sploh ne vem zakaj eni čujejo za to risanko in takoj pomislijo, na ponije, ki skačejo po mavricah, lovijo metuljčke in pečejo tortice, haha. Je pa čisto nasprotje! Preden začnete soditi, si raje poglejte kaki del, pa se potem oglasite, hahaha.
Meni je pa Pinkie najboljša, carica, haha. >D
Tijjccii-.-: Jaz bi pogledala, samo ne smem, ker sem se odločila, da grem vse od začetka gledat. :'D
freak kaja: Meni se ta risanka sploh ne zdi otročja. Sploh ne vem zakaj eni čujejo za to risanko in takoj pomislijo, na ponije, ki skačejo po mavricah, lovijo metuljčke in pečejo tortice, haha. Je pa čisto nasprotje! Preden začnete soditi, si raje poglejte kaki del, pa se potem oglasite, hahaha.
Tijjccii-.-: Jaz bi pogledala, samo ne smem, ker sem se odločila, da grem vse od začetka gledat. :'D
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°208
Pia: Applejack je ful prijazna in VEDNO pomaga prijateljem. Nikoli ne laže. Ful trdo dela in se trudi, da tisto doseže. Pa tudi ful dobra športnica je. (:
hahahahahha okej torej to sploh ni meni podobno v nobenem pogledu :'''D
freak kaja- Pikapolonica
- Starost : 26
Kraj : Ljubljna
Število prispevkov : 176
- Post n°209
Ja sei pol sm začela gledat in ja se zdej strinjam in sploh ni otročja ;D In ja knjige nikoli ne sodi po platnicahThe_Wanted je napisal/a:bordercolliefan: To epizodo "Sonic Rainboom" sem jaz tudi gledala in je res dobra. Samo mi ni najboljša, hehe. Jaz sem že slišala za Derpy Hooves oz. sem jo že dostikrat opazila v risanki in res škili, haha. Meni je ful lušna (pač barve in cutie mark), se prav veselim, da pogledam ono epizodo z njo. Začetek sem že videla, samo do konca nisem pogledala. (:
bordercolliefan- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Domžale
Število prispevkov : 1599
- Post n°210
Meni je Drepy naj mlp karakter XD Škoda da se ne pojavi v več epizodah.The_Wanted je napisal/a:bordercolliefan: To epizodo "Sonic Rainboom" sem jaz tudi gledala in je res dobra. Samo mi ni najboljša, hehe. Jaz sem že slišala za Derpy Hooves oz. sem jo že dostikrat opazila v risanki in res škili, haha. Meni je ful lušna (pač barve in cutie mark), se prav veselim, da pogledam ono epizodo z njo. Začetek sem že videla, samo do konca nisem pogledala. (:
momokika- Mačka
Kraj : Šentilj (okolica)
Število prispevkov : 873
- Post n°211
Jej še zadnji del pogledala očitno se jih je splačalo skoraj 2 leti gledat. xD
Si nisem mislia, da se bo na koncu tak odvilo.
The_Wanted- Tiger
- Post n°212
momokika: Samo tiho bodi! Eni še gledamo, haha. :'D
Evangelynne- Moderator
- Post n°213
momokika je napisal/a:Jej še zadnji del pogledala očitno se jih je splačalo skoraj 2 leti gledat. xD
Nisem vedla, da si tak navdušena nad poniji, hihi
Kaj te meni nič ne poveš
Daj pokaži ono, ko si narisala mojo karakterico Lavander ((:
The_Wanted- Tiger
- Post n°214
momokika: Kak si upaš MLPije risat, pa jih ne v to temo naložit?! HAHA
Evangelynne- Moderator
- Post n°215
To se jaz tudi sprašujem ;P
momokika- Mačka
- Post n°216
Evangelynne je napisal/a:momokika je napisal/a:Jej še zadnji del pogledala očitno se jih je splačalo skoraj 2 leti gledat. xD
Nisem vedla, da si tak navdušena nad poniji, hihi
Kaj te meni nič ne poveš
Daj pokaži ono, ko si narisala mojo karakterico Lavander ((:
Saj sem ti samo si rekla samo "aha" takrat. Pol ti pa raje nisem več ker khm ja sem misla, da me boš mela za noro. xD
Kjara: nisem hotla, ker je grdo narisano xD
Gost- Gost
- Post n°217
Podpis.The_Wanted je napisal/a:momokika: Samo tiho bodi! Eni še gledamo, haha. :'D
Me ful zanima haha...
The_Wanted- Tiger
- Post n°218
momokika: Potem se bo pa treba pri risanju bolj potrudit, haha. Drugače se pa v tej temi vse risbe objavljajo, pa me ne zanima, če so grde al lepe, pony je pony! :''D Tak, da.. NALOŽI.!
Gost- Gost
- Post n°219
Tko ja kr dopovej ji Kjara haha, jaz svoji risbi jutri naložim.
momokika- Mačka
- Post n°220
Komaj zaj vidim, da si to napisala. xDThe_Wanted je napisal/a:momokika: Samo tiho bodi! Eni še gledamo, haha. :'D
Hahaha sej nisem misla povedat. xD Ker bi vam vso veselje uničla.
Ja sej se trudim ampak ja eni pač ne moremo risat tak kot vi. ;D
Evangelynne- Moderator
- Post n°221
Daj Eva, sploh ni grdo
To je definitivno ena od tvojih najlepših, če ne najlepša risba *o* In sem ful vesela, da si mojo karakterico izbrala((: Sicer, če nočeš pokazat, jaz te ne morem prisilit.
Edino, da so oči modre hahaha Sej vem, da si to naredla na skoraj mojo željo, ker drugače ima vijolične oči. Ej sixpackov nisi narisala, ne? :''D
To je definitivno ena od tvojih najlepših, če ne najlepša risba *o* In sem ful vesela, da si mojo karakterico izbrala((: Sicer, če nočeš pokazat, jaz te ne morem prisilit.
Edino, da so oči modre hahaha Sej vem, da si to naredla na skoraj mojo željo, ker drugače ima vijolične oči. Ej sixpackov nisi narisala, ne? :''D
momokika- Mačka
- Post n°222
Pia jaz se bom stopila od teh pohval.
Ne Pia ni sixpackov mogoče naslednjič. xD
Ne Pia ni sixpackov mogoče naslednjič. xD
Evangelynne- Moderator
- Post n°223
Če je pa res ;D Jutri mi prinesi risbo, pa ti dam muffin v zameno 8)
Moreš probat naslednjič res, ja. xD
Moreš probat naslednjič res, ja. xD
Gost- Gost
- Post n°224
Koliko pa naj bi bili sicer teli poniji veliki, ko jih rišemo? Kar čez cel list ali na majhno?
The_Wanted- Tiger
- Post n°225
Jaz moje rišem čez cel list. Ker lahko lepše cutie mark narišeš, ker če je na malo, se ne vidi sploh kaj je oz. detajli cutie marka. Je pa popolnoma tvoja odločitev, kako veliko jih narišeš. Če jih hočeš več na list spravit/narisat, jih seveda manjše, če pa rišeš samo enaga, pa predlagam, da jih rišeš na veliko. (:
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi