Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 57 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 57 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+15
Woody
Lejchy*
Pokica
yaya
Špela
Katk.
BlackStar
Princess^^
Anja
emcHiii.
Vida
Anja.
špela.*
Urška
dog_lover*
19 posters
Naj naj kuža
emcHiii.- Sinička
- Starost : 28
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 746
- Post n°26
Re: Naj naj kuža
Jaaa, res je ql
Katk.- Admin
Število prispevkov : 4642
- Post n°27
Moje mnenje:
Navijam za bokserja, ker mi je bokser fuuul fajni, pa lastnik je zakon
Bill in Star sta tut okej, super odnos imata in to. Me je pa pri zdejšnji nalogi motilo, da je Bill ful Star silu k mladičom Če so ji šli na živce, oz se jih je bala, zakaj je pol kr nekej rinu?
Tale, ki je šla zdej vn - Bella Starlet --> obup Kako razmišla in govori ta ženska Npr., da je Bella lajala zato, da bi priklicala pomoč Je pa samo zarad histerije, in žiučnosti Al pa: "pridi k mamici"
Tale border se je tokrat, pri tej nalogi res izkazu, pokazu pravo stran borderjeu Drugače mi je pa lastnica vredu, samo bi lahko več naredila iz njega, več trikov in vsega
Galaxy je zakoon nooroo huda psička, lastnik mi je pa bljak Važi se, pa tko.. Nevem.
Tale Andrew je pa ful na svojo lastnico navezan in use, samo mi vseen nista nič posebnega :)
Uf, to je moje obšiiirno mnenje Če se bo komu dal brat.
Za Urško: tukej majo psi v tednu dve nalogi; pri prvi zmagovalec dobi kostkin apartma, pri drugi pa pač garantirano ne gre ven, pa sodniki izberejo najslabšega v drugi nalogi, ki mora pol zapustit tole pasjo akademijo :)
Navijam za bokserja, ker mi je bokser fuuul fajni, pa lastnik je zakon
Bill in Star sta tut okej, super odnos imata in to. Me je pa pri zdejšnji nalogi motilo, da je Bill ful Star silu k mladičom Če so ji šli na živce, oz se jih je bala, zakaj je pol kr nekej rinu?
Tale, ki je šla zdej vn - Bella Starlet --> obup Kako razmišla in govori ta ženska Npr., da je Bella lajala zato, da bi priklicala pomoč Je pa samo zarad histerije, in žiučnosti Al pa: "pridi k mamici"
Tale border se je tokrat, pri tej nalogi res izkazu, pokazu pravo stran borderjeu Drugače mi je pa lastnica vredu, samo bi lahko več naredila iz njega, več trikov in vsega
Galaxy je zakoon nooroo huda psička, lastnik mi je pa bljak Važi se, pa tko.. Nevem.
Tale Andrew je pa ful na svojo lastnico navezan in use, samo mi vseen nista nič posebnega :)
Uf, to je moje obšiiirno mnenje Če se bo komu dal brat.
Za Urško: tukej majo psi v tednu dve nalogi; pri prvi zmagovalec dobi kostkin apartma, pri drugi pa pač garantirano ne gre ven, pa sodniki izberejo najslabšega v drugi nalogi, ki mora pol zapustit tole pasjo akademijo :)
Katk.- Admin
Število prispevkov : 4642
- Post n°28
Jst tut nisem slik vidla!
Urška- Tiger
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 4288
- Post n°29
Sem včeraj prvič gledala in je super! :)
Škoda ker je Star izpadla.. Pa Galaxy ki zdaj šepa.
Kako sta Presley pa Galaxy kar brez obotavljanja skočila, a mislite da vaši psi bi?
Ali pa slonica, ki je tekla proti psom in edino najmanjši (nevem imena) je obsedel. Verjetno od strahu.
Škoda ker je Star izpadla.. Pa Galaxy ki zdaj šepa.
Kako sta Presley pa Galaxy kar brez obotavljanja skočila, a mislite da vaši psi bi?
Ali pa slonica, ki je tekla proti psom in edino najmanjši (nevem imena) je obsedel. Verjetno od strahu.
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°30
Eh,majhni psi Pojma nima,zakaj je sedeu
Star je krasna psička,prav tako lastnik 8-) Sodnica je kr rekla: We love you Bill,pa na jok ji je šlo
Galaxy je čudovita,z lastnikom sta zelo navezana se mi zdi.. Nevem pa zakaj šepa... Reučka,upam da bo bolš...
Luna najbrš bi skočila. Prvo bi lajala,potem pa skočila. Podobno kot Leroy. Bi blo pa dobro to v sloveniji naredit Bi full probala vse to z Luno delat :) Me zanima če bi delala :)
Galaxy je bla took smešna,ker je kr z repom mahala,pa čeprav je bla v zraku na škripcu
Slon..khm..Luna bi se tok drla in tekla okol njega Tok me pa tut ne uboga,da bo sedela pri miru,ko bo prot njej teku oz. hodu 4 tonski slon,z nenavadnim nosom in ušesi
Najmanjši je Andrew
Star je krasna psička,prav tako lastnik 8-) Sodnica je kr rekla: We love you Bill,pa na jok ji je šlo
Galaxy je čudovita,z lastnikom sta zelo navezana se mi zdi.. Nevem pa zakaj šepa... Reučka,upam da bo bolš...
Luna najbrš bi skočila. Prvo bi lajala,potem pa skočila. Podobno kot Leroy. Bi blo pa dobro to v sloveniji naredit Bi full probala vse to z Luno delat :) Me zanima če bi delala :)
Galaxy je bla took smešna,ker je kr z repom mahala,pa čeprav je bla v zraku na škripcu
Slon..khm..Luna bi se tok drla in tekla okol njega Tok me pa tut ne uboga,da bo sedela pri miru,ko bo prot njej teku oz. hodu 4 tonski slon,z nenavadnim nosom in ušesi
Najmanjši je Andrew
dog_lover*- Pes
- Število prispevkov : 1953
- Post n°31
Ja men je tut ful žal za Star in Billa, ker sta res oba super
Pa Galaxy se super drži za 9 let , upam, pa da s tačko ni nič hujšega .
Toya neb skočila, ona bi iskala drugo pot dol , pa pred slonom bi tut zbežala, pomojem tam, ko bi začel z glavo stresat
Drugač je bil pa Andrew in Presley ful pogumna, da sta kr sedela
Pa Galaxy se super drži za 9 let , upam, pa da s tačko ni nič hujšega .
Toya neb skočila, ona bi iskala drugo pot dol , pa pred slonom bi tut zbežala, pomojem tam, ko bi začel z glavo stresat
Drugač je bil pa Andrew in Presley ful pogumna, da sta kr sedela
Urška- Tiger
- Post n°32
Jaz za Tara nevem ali bi skočil ali ne.
Verjetno bi prvo pogledal če je kakšna druga pot, potem bi pa mogoče skočil, sploh če bi imela žogo v roki.
Za slona pa tudi nevem, dvomim, da bi čisto nepremično sedel.
Verjetno bi ga nalajal, če bi si upal.
Verjetno bi prvo pogledal če je kakšna druga pot, potem bi pa mogoče skočil, sploh če bi imela žogo v roki.
Za slona pa tudi nevem, dvomim, da bi čisto nepremično sedel.
Verjetno bi ga nalajal, če bi si upal.
Anja- Admin
- Post n°33
Taru samo Cuza spodej postaviš,pa bo skočil
Anja- Admin
- Post n°35
Toyi pa Tara spodej postaviš,pa bo skočilaa
Anja- Admin
- Post n°37
Ja,to bi pa tut pri Luni delovalo
Urška- Tiger
- Post n°38
Anja je napisal/a:Taru samo Cuza spodej postaviš,pa bo skočil
hihih
Pa ne.. Toyi poštarja postviš, pa skoči.
dog_lover*- Pes
- Post n°39
Ja to je tut dobra ideja , no sej mogoč bi se pa Toyo tut dal prepričat z raznoraznimi pripomočki, da bi skočila
Špela- Mačka
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1084
- Post n°40
Aja bi skočla če bi en pisku s piskajočimi igračami k nor.
Anja- Admin
- Post n°41
Fajn jer blo,ker so lahko mej pripomočke..
Kaj bi blo,če bi mogl pač samo skočit na ukaz
Kaj bi blo,če bi mogl pač samo skočit na ukaz
špela.*- Sinička
- Število prispevkov : 845
- Post n°42
Ja ful so bli dobri da so skočili Galaxy je kar tako skočila skoraj brez nobenega prigovarjanja
Lee pa pomoje nebi skočil,edino če bi imela kaj takega v roki kar bi mu res zelooo dišalo
Lee pa pomoje nebi skočil,edino če bi imela kaj takega v roki kar bi mu res zelooo dišalo
Anja.- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 799
- Post n°43
Leroy je šou ven. Ampak boljše kot Presley.
Drugače pa zanimiva izziva. Ampak tale Andrew mi gre pa kar mal na živce, ampak ne vem zakaj!? Samo hvalijo ga, druge pa samo kritizerajo.
Aja, pa Bono bi sigurno stekel za žogo, frizbi, najraje pa za kakšen posladek! ><
Tole bo še zanimivo.
DAJMO GALAXY!!!
Drugače pa zanimiva izziva. Ampak tale Andrew mi gre pa kar mal na živce, ampak ne vem zakaj!? Samo hvalijo ga, druge pa samo kritizerajo.
Aja, pa Bono bi sigurno stekel za žogo, frizbi, najraje pa za kakšen posladek! ><
Tole bo še zanimivo.
DAJMO GALAXY!!!
Urška- Tiger
- Post n°44
Ja, danes je bilo zelo zanimivo. :)
Mi je pa Leroy zelo všeč, ampak mi gre Teresa malo na živce. Imam občutek kot da ji je bol mar za denar kot za psa.. Npr. danes za kostkin apartma, ko so morali čakati na štoru in je kar rekla da bo vztrajala do konca, čeprav je bil pes že nervozen. Mi je všeč ker je lastnik od Presleya pa odstopil, ker je videl da psu ni ugodno.
Pa všeč mi je ker JD ko je Galaxsy šepala (zdaj ne več, na srečo) je rekel da bo odstopil če se ne izboljša tačka. :)
Presleya pa tudi čisto razumem, ker je mlad pes, ima ogromno energije in je logično da ne bo mogel biti tako an miru kot Andrew ki ga žogce in to ne zanima..
Zdaj bo šele napeto.
Mi je pa Leroy zelo všeč, ampak mi gre Teresa malo na živce. Imam občutek kot da ji je bol mar za denar kot za psa.. Npr. danes za kostkin apartma, ko so morali čakati na štoru in je kar rekla da bo vztrajala do konca, čeprav je bil pes že nervozen. Mi je všeč ker je lastnik od Presleya pa odstopil, ker je videl da psu ni ugodno.
Pa všeč mi je ker JD ko je Galaxsy šepala (zdaj ne več, na srečo) je rekel da bo odstopil če se ne izboljša tačka. :)
Presleya pa tudi čisto razumem, ker je mlad pes, ima ogromno energije in je logično da ne bo mogel biti tako an miru kot Andrew ki ga žogce in to ne zanima..
Zdaj bo šele napeto.
špela.*- Sinička
- Število prispevkov : 845
- Post n°45
Današnja naloga je bila res zanimiva
Meni je Leroy vredu samo lastnica mi je čudna
Jaz navijam za Presleya
Komaj čakam naslednjo soboto ker bo res napeto,bliža se konec
Meni je Leroy vredu samo lastnica mi je čudna
Jaz navijam za Presleya
Komaj čakam naslednjo soboto ker bo res napeto,bliža se konec
yaya- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 372
- Post n°46
js tud navijam za Presleya, ker se mi zdi tudi lastnik uredu :) meni je galaksy super psička, samo njen lastnik mi gre na živce drugače mi je pa tudi Andrew zelo posrečen. kr sedel je, kljub temu, da je slon tekel proti njemu
Anja- Admin
- Post n°47
st sm pa samo delno gledalaa Mi je fuul žou
Se komu da napisat obnovo? Zakaj je sploh šel Leroy ven in kakšna je bila pravzaprav naloga?
Se komu da napisat obnovo? Zakaj je sploh šel Leroy ven in kakšna je bila pravzaprav naloga?
Urška- Tiger
- Post n°48
Pač tema je bila vdanost in pes je moral sedeti v takem trikotniku, lastnik ga je pa moral usmerjati nase, medtem ko so ostali (eden za drugim) skušali zvabiti psa stran, pa so imeli žogce, frizbije, hrano, sladice in to..
No, vsi psi so ostali na mestu, razen Presleya ki je pa potem vseeno prišel nazaj.
Andrew se ni niti premaknil, Galaxy tudi ne, Leroy je pa komaj zdržal, je lajal, se premikal..
No in potem so sodniki že na začetku pohvalili lastnico do Andrewa, predvsem za to ker ni zastraševala psa, ni se tako nagibala naprej kot drugi, samo z glasom mu je rekla čakaj. Potem je bil v redu tudi JD z Galaxsy, ampak mu je sodnica rekla in obtoževala da je zastraševal Galaxsy ker se je nagibal naprej in z roko kazal nanjo.
Potem za izločanje sta ostala Leroy in Presley. Presley zato ker je šel iz trikotnika, smao se je potem vrnil, Leroy pa ker je sodnica rekla oz. jo nadrla da je zastraševala Leroya, ker ona se je tudi nagibala naprej, češ ne drzni si. Druga sodnica je rekla naj Presley ker ni ubogal, ampak je bilo bistvo, ne poslušnost ampak vdanost. In potem so se odločili za Tereso, ker se je Presley potem ko je zapustil trikotnik, vrnil, kar je pomenilo da spoštuje lastnika. :)
No, vsi psi so ostali na mestu, razen Presleya ki je pa potem vseeno prišel nazaj.
Andrew se ni niti premaknil, Galaxy tudi ne, Leroy je pa komaj zdržal, je lajal, se premikal..
No in potem so sodniki že na začetku pohvalili lastnico do Andrewa, predvsem za to ker ni zastraševala psa, ni se tako nagibala naprej kot drugi, samo z glasom mu je rekla čakaj. Potem je bil v redu tudi JD z Galaxsy, ampak mu je sodnica rekla in obtoževala da je zastraševal Galaxsy ker se je nagibal naprej in z roko kazal nanjo.
Potem za izločanje sta ostala Leroy in Presley. Presley zato ker je šel iz trikotnika, smao se je potem vrnil, Leroy pa ker je sodnica rekla oz. jo nadrla da je zastraševala Leroya, ker ona se je tudi nagibala naprej, češ ne drzni si. Druga sodnica je rekla naj Presley ker ni ubogal, ampak je bilo bistvo, ne poslušnost ampak vdanost. In potem so se odločili za Tereso, ker se je Presley potem ko je zapustil trikotnik, vrnil, kar je pomenilo da spoštuje lastnika. :)
Vida- Pes
Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 1931
- Post n°49
Meni je bila včeraj oddaja všeč! Razen tega, da sta izpadla moja favorita...
V bistvu naloga ni bila dobro zastavljena. Bistvo naloge je bilo, da pes ni zapustil trikotnika.
Če pes ni perfektno natreniran za čakanje, tako kot npr. Galaxy, ki obvlada trike, vendar je (kot so rekli sodniki) kot robot za izvrševanje ukazov , mu boš moral večkrat reči čakaj oz. sedi da ne bo stekel stran. Teresa se je po mojem bala, da bo Leroy stekel za frizbijem, zato je bila pa mogoče res malo preveč grozeča...
Ampak kako boš ocenjeval vdanost psa, če ta ni smel zapustiti trikotnika, medtem ko so mu drugi ponujali vse mogoče priboljške in igrače?!?! Mislim, da bi bila ta naloga boljša za poslušnost kot pa za vdanost...
No, se opravičujem za negativne komentarje... Moje mnenje
V bistvu naloga ni bila dobro zastavljena. Bistvo naloge je bilo, da pes ni zapustil trikotnika.
Če pes ni perfektno natreniran za čakanje, tako kot npr. Galaxy, ki obvlada trike, vendar je (kot so rekli sodniki) kot robot za izvrševanje ukazov , mu boš moral večkrat reči čakaj oz. sedi da ne bo stekel stran. Teresa se je po mojem bala, da bo Leroy stekel za frizbijem, zato je bila pa mogoče res malo preveč grozeča...
Ampak kako boš ocenjeval vdanost psa, če ta ni smel zapustiti trikotnika, medtem ko so mu drugi ponujali vse mogoče priboljške in igrače?!?! Mislim, da bi bila ta naloga boljša za poslušnost kot pa za vdanost...
No, se opravičujem za negativne komentarje... Moje mnenje
dog_lover*- Pes
- Post n°50
Jst tut nisem gledla v soboto , ker smo bili s šollo na Dunaju
Tko, da no ampak sem vse že zvedla od Urškinega opisa , moja dva favorita Bill in Star sta pa tko al tko že šla ven
Tko, da no ampak sem vse že zvedla od Urškinega opisa , moja dva favorita Bill in Star sta pa tko al tko že šla ven
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi