Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 18 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 18 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+63
Tjaša*
Miška
Maly
Polly
The_Wanted
momokika
Nika.
Animal_Lover
ajsa.tb
nejcka
Nika7
Ingrid*
Anja&Dona
afna2000
talupu
Hana*
karamelca
Colliny
katja100
anna <3
Ani
Neja.
zoe
Ursha_Shiva
Diana.
Adelch&Windy
Evangelynne
love
nika
Ester
Lillie
Shelly
Eva.
AmyLarch
nezzek
Tisa
Katka in Dancer
love dog
*Lanchy*
vicky (74)
radaimamživali
Petra.
Nuša.
teya
...Ira <3...
Maša
Laura
Vida
Princess^^
BlackStar
špela.*
yaya
Urška
dog_lover*
Anja.
emcHiii.
EucH
Maja
Anja
Špela
larčyka
Woody
Katk.
67 posters
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever]
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
Juj kaki cukri! Meni je tudi Miss Green najbolj všeč (: kako pa to, da nimajo barvnega trakca okrog vratu, ampak neko kremo (?) na glavicah?
katja100- Sinička
- Starost : 25
Število prispevkov : 833
To tud mene zanima*Lanchy* je napisal/a:Juj kaki cukri! Meni je tudi Miss Green najbolj všeč (: kako pa to, da nimajo barvnega trakca okrog vratu, ampak neko kremo (?) na glavicah?
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
Uporabljajo poseben sprej, ki se da sprat z dlake, in je lažji za uporabo. Aja, pa en oranžno označek samček mi je ful simpatičen. Je tak radoveden tudi, pa eden od prvih, ki je začel takoj palit na trdo hrano. Ko se je prikobacal s tistim debelih kožuščkom (je dokaj zavaljen) sem rekla: Ja, kaj pa je, Obelix? In se nismo mogli nehat smejat.
(zoe, hvala ker si me dodala na facebooku. Imam nov profil, ampak dokler dodam vse osebe vedno staknem prepoved dodajanja prijateljev za 7 dni xd.)
(zoe, hvala ker si me dodala na facebooku. Imam nov profil, ampak dokler dodam vse osebe vedno staknem prepoved dodajanja prijateljev za 7 dni xd.)
talupu- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 828
Jaz pa poznam eno gladkodlako prinašalko čokoladne barve, ki je imela leglo in so tudi eno psičko obdržali. :) Taaakii cukri so bili ta mladi.*
*Lanchy*- Tiger
Hana* je napisal/a:Uporabljajo poseben sprej, ki se da sprat z dlake, in je lažji za uporabo. Aja, pa en oranžno označek samček mi je ful simpatičen. Je tak radoveden tudi, pa eden od prvih, ki je začel takoj palit na trdo hrano. Ko se je prikobacal s tistim debelih kožuščkom (je dokaj zavaljen) sem rekla: Ja, kaj pa je, Obelix? In se nismo mogli nehat smejat.
Ooo, ful kul! ;D kako si se pa za samičko odločila? (:
Hana*- Mačka
Jaz sem imela že ves čas v mislih samico, zato ker Čopi težje prenaša samce in zato ker samček ne more imet legla (no, če pogledamo v kotitvenem pomenu xd). Te tri so mi naj., odločila pa se bom po rezultatih testa. Pa tudi če ne bi izbirala glede na spol, ne bi izbrala samca. Prvič, ker sta mi Miss Green in Blue bolj simpatični in drugič, ker sta itak oba že zdavnaj rezervirana.
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
Ni za kej, me je zanimal kakšne so še ostale slikce
*Lanchy*- Tiger
Aha, okej (:
Hana*- Mačka
Še več slikic. Vsi psi so last psarne Casblaidd.
Casblaidd Out Of Order
Casblaidd Little Archer
Casblaidd Nutka
VIR
Casblaidd Out Of Order
Casblaidd Little Archer
Casblaidd Nutka
VIR
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
O zadja, čokoladkaaaa.....
Hana*- Mačka
Ja, zanimiva samička je. Sem prilimala še eno slikico od nje, ko je že odrasla (vir je isti kot v zgornjem postu). Na sliki pa zgleda precej debela, ker je v petem tednu nosečnosti (s CH Rhinefields as Happy as Larry).
Vzrediteljica ima pri sebi dva tracking sodnika iz Finske in so skupaj naredila Volhard test; rezultati so precej zanimivi, so si pa tudi kar podobni zato je težko izbrati pravega mladička za pravega človeka. Še vedno me najbolj privlači Miss Green, ki je postala samozavestna in se v svojem tropu z med bratci in sestricami rada prebije na vrh hierarhije, bom pa še danes na Skypu videla ostale samičke in se dokončno odločila. Nekako neuradno bo pa naša Ilvie kar Miss Green. Tule je še ena slikica zeleno označene samičke:
Vzrediteljica ima pri sebi dva tracking sodnika iz Finske in so skupaj naredila Volhard test; rezultati so precej zanimivi, so si pa tudi kar podobni zato je težko izbrati pravega mladička za pravega človeka. Še vedno me najbolj privlači Miss Green, ki je postala samozavestna in se v svojem tropu z med bratci in sestricami rada prebije na vrh hierarhije, bom pa še danes na Skypu videla ostale samičke in se dokončno odločila. Nekako neuradno bo pa naša Ilvie kar Miss Green. Tule je še ena slikica zeleno označene samičke:
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
Juj
V Celju so se skotili mali flatki, imajo 6 samčkov in eno samičko
Na fotki starša (upam, da se vidi)
Z Šanom (očetom) sem bila lani skupaj na lavinskem tečaju in letnemu taboru pa v začetku meseca na izpitih in lahko potrdim, da je super pes.
V Celju so se skotili mali flatki, imajo 6 samčkov in eno samičko
Na fotki starša (upam, da se vidi)
Z Šanom (očetom) sem bila lani skupaj na lavinskem tečaju in letnemu taboru pa v začetku meseca na izpitih in lahko potrdim, da je super pes.
love- Pes
Jjuuj, Hana kak cuker
*Lanchy*- Tiger
Kakšna lepotička Hana !
Hana*- Mačka
Ravnokar sem imela video klic s skypa. Miss Green je bila čipirana in je sedaj uradno Dakota Spirit! Malčki so res cukri, prave žoge energije, prav ne morejo bit pri miru. Kar pokajo<3. Ena samička se je zaradi svoje navihanosti prekopicla in si poškodovala nogico, vendar pa je zdaj vse v redu z njo in ni videt, da bodo ostali bilokakšni trajni znaki ali poškodbe. Ko bom dobila več slikic, jih bom prilimala gor.
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
Joj kak so luškani tele flatkoti. ;P
Komaj čakam da jo dobiš Hana (:
Komaj čakam da jo dobiš Hana (:
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
Waaaa kar video klic, ja super! ;*
In fajn rodovniško, kdaj greš ponjo? (:
In fajn rodovniško, kdaj greš ponjo? (:
*Lanchy*- Tiger
Ooo, kok kul! ;D komaj čakam na več fotkic
Hana*- Mačka
Hvala. Zmenili smo se, da gremo tja deveta junija po kosilu, pa tam prespimo in smo v nedeljo popoldne doma. Že odštevam dneve...
No, evo temu se reče pravi flat-super karakter, super videz, ša še 1A delovni pes je ;* https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150741995239873&set=a.96312854872.78925.672854872&type=1&theater¬if_t=mentions_comment
Ne pa tisti hiperaktivni razstavni medoti .
No, evo temu se reče pravi flat-super karakter, super videz, ša še 1A delovni pes je ;* https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150741995239873&set=a.96312854872.78925.672854872&type=1&theater¬if_t=mentions_comment
Ne pa tisti hiperaktivni razstavni medoti .
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
Men ne odpre strani, a lahko nekak drugače daš link ?
Hana*- Mačka
Ingrid* je napisal/a:Men ne odpre strani, a lahko nekak drugače daš link ?
Ja, itak: http://www4.slikomat.com/11/0530/oeb-545214.jpg
Je mal drugačen na oko, ko po razstavah stalno gledaš tiste ogromne, natančno strimane in po vratu obrite (to se ne bi smelo) pse. Ta je manjši pa neobrit in meni osebno stodesetkrat lepši.
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
meni zgleda malo močan (?)
ni tako eleganten kot nekateri.
ni tako eleganten kot nekateri.
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
O ful lep
love- Pes