Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 18 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 18 gostov :: 1 Bot

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+63
Tjaša*
Miška
Maly
Polly
The_Wanted
momokika
Nika.
Animal_Lover
ajsa.tb
nejcka
Nika7
Ingrid*
Anja&Dona
afna2000
talupu
Hana*
karamelca
Colliny
katja100
anna <3
Ani
Neja.
zoe
Ursha_Shiva
Diana.
Adelch&Windy
Evangelynne
love
nika
Ester
Lillie
Shelly
Eva.
AmyLarch
nezzek
Tisa
Katka in Dancer
love dog
*Lanchy*
vicky (74)
radaimamživali
Petra.
Nuša.
teya
...Ira <3...
Maša
Laura
Vida
Princess^^
BlackStar
špela.*
yaya
Urška
dog_lover*
Anja.
emcHiii.
EucH
Maja
Anja
Špela
larčyka
Woody
Katk.
67 posters

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever]

*Lanchy*
    *Lanchy*
    Tiger
    Tiger

Female Starost : 27
    Število prispevkov : 3859

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 Empty Re: Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever]

Objavlja by *Lanchy* Tor Apr 24 2012, 18:17

Juj kaki cukri! ljubezen Meni je tudi Miss Green najbolj všeč (: kako pa to, da nimajo barvnega trakca okrog vratu, ampak neko kremo (?) na glavicah?
    katja100
    katja100
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 25
    Število prispevkov : 833

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 Empty Re: Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever]

Objavlja by katja100 Tor Apr 24 2012, 18:21

*Lanchy* je napisal/a:Juj kaki cukri! ljubezen Meni je tudi Miss Green najbolj všeč (: kako pa to, da nimajo barvnega trakca okrog vratu, ampak neko kremo (?) na glavicah?
    To tud mene zanima
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 26
    Kraj : Primorska
    Število prispevkov : 941

Objavlja by Hana* Tor Apr 24 2012, 18:25

Uporabljajo poseben sprej, ki se da sprat z dlake, in je lažji za uporabo. Aja, pa en oranžno označek samček mi je ful simpatičen. Je tak radoveden tudi, pa eden od prvih, ki je začel takoj palit na trdo hrano. Ko se je prikobacal s tistim debelih kožuščkom (je dokaj zavaljen) sem rekla: Ja, kaj pa je, Obelix? In se nismo mogli nehat smejat. Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 958417

(zoe, hvala ker si me dodala na facebooku. Imam nov profil, ampak dokler dodam vse osebe vedno staknem prepoved dodajanja prijateljev za 7 dni xd.)
    talupu
    talupu
    Sinička
    Sinička

Female Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 828

Objavlja by talupu Tor Apr 24 2012, 18:52

Jaz pa poznam eno gladkodlako prinašalko čokoladne barve, ki je imela leglo in so tudi eno psičko obdržali. :) Taaakii cukri so bili ta mladi.kiss*
    *Lanchy*
    *Lanchy*
    Tiger
    Tiger

Objavlja by *Lanchy* Tor Apr 24 2012, 19:11

Hana* je napisal/a:Uporabljajo poseben sprej, ki se da sprat z dlake, in je lažji za uporabo. Aja, pa en oranžno označek samček mi je ful simpatičen. Je tak radoveden tudi, pa eden od prvih, ki je začel takoj palit na trdo hrano. Ko se je prikobacal s tistim debelih kožuščkom (je dokaj zavaljen) sem rekla: Ja, kaj pa je, Obelix? In se nismo mogli nehat smejat. Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 958417

(zoe, hvala ker si me dodala na facebooku. Imam nov profil, ampak dokler dodam vse osebe vedno staknem prepoved dodajanja prijateljev za 7 dni xd.)

Ooo, ful kul! ;D kako si se pa za samičko odločila? (:
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Tor Apr 24 2012, 19:24

Jaz sem imela že ves čas v mislih samico, zato ker Čopi težje prenaša samce in zato ker samček ne more imet legla (no, če pogledamo v kotitvenem pomenu xd). Te tri so mi naj., odločila pa se bom po rezultatih testa. Pa tudi če ne bi izbirala glede na spol, ne bi izbrala samca. Prvič, ker sta mi Miss Green in Blue bolj simpatični in drugič, ker sta itak oba že zdavnaj rezervirana.
    zoe
    zoe
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 37
    Število prispevkov : 670

Objavlja by zoe Tor Apr 24 2012, 19:29

Ni za kej, me je zanimal kakšne so še ostale slikce nasmejan
    *Lanchy*
    *Lanchy*
    Tiger
    Tiger

Objavlja by *Lanchy* Tor Apr 24 2012, 20:00

Aha, okej (:
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Tor Maj 01 2012, 22:33

Še več slikic. Vsi psi so last psarne Casblaidd.

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 887-373095

Casblaidd Out Of Order

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 8hr-946752

Casblaidd Little Archer

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 4nu-313349

Casblaidd Nutka

VIR
    love
    love
    Pes
    Pes

Kraj : Mirna Peč
    Število prispevkov : 1995

Objavlja by love Pon Maj 07 2012, 15:14

O zadja, čokoladkaaaa..... ljubezen
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Tor Maj 22 2012, 19:16

Ja, zanimiva samička je. Sem prilimala še eno slikico od nje, ko je že odrasla (vir je isti kot v zgornjem postu). Na sliki pa zgleda precej debela, ker je v petem tednu nosečnosti (s CH Rhinefields as Happy as Larry).

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 626-750110

Vzrediteljica ima pri sebi dva tracking sodnika iz Finske in so skupaj naredila Volhard test; rezultati so precej zanimivi, so si pa tudi kar podobni zato je težko izbrati pravega mladička za pravega človeka. Še vedno me najbolj privlači Miss Green, ki je postala samozavestna in se v svojem tropu z med bratci in sestricami rada prebije na vrh hierarhije, bom pa še danes na Skypu videla ostale samičke in se dokončno odločila. Nekako neuradno bo pa naša Ilvie kar Miss Green. Tule je še ena slikica zeleno označene samičke:

Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 Jp1-neimen
    zoe
    zoe
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 37
    Število prispevkov : 670

Objavlja by zoe Tor Maj 22 2012, 19:28

Juj ljubezen ljubezen

V Celju so se skotili mali flatki, imajo 6 samčkov in eno samičko ljubezen
    Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 546456_358338194230050_338223576241512_976198_1122127597_n
    Na fotki starša (upam, da se vidi)

Z Šanom (očetom) sem bila lani skupaj na lavinskem tečaju in letnemu taboru pa v začetku meseca na izpitih in lahko potrdim, da je super pes.
    love
    love
    Pes
    Pes

Objavlja by love Tor Maj 22 2012, 21:37

Jjuuj, Hana kak cuker kiss
    *Lanchy*
    *Lanchy*
    Tiger
    Tiger

Objavlja by *Lanchy* Tor Maj 22 2012, 22:13

Kakšna lepotička Hana ! kiss
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Tor Maj 22 2012, 22:21

Ravnokar sem imela video klic s skypa. nasmejan Miss Green je bila čipirana in je sedaj uradno Dakota Spirit! Malčki so res cukri, prave žoge energije, prav ne morejo bit pri miru. Kar pokajo<3. Ena samička se je zaradi svoje navihanosti prekopicla in si poškodovala nogico, vendar pa je zdaj vse v redu z njo in ni videt, da bodo ostali bilokakšni trajni znaki ali poškodbe. Ko bom dobila več slikic, jih bom prilimala gor. happy
    Anja&Dona
    Anja&Dona
    Tiger
    Tiger

Female Starost : 24
    Število prispevkov : 3779

Objavlja by Anja&Dona Tor Maj 22 2012, 23:14

Joj kak so luškani tele flatkoti. ;P
    Komaj čakam da jo dobiš Hana (:
    Anja
    Anja
    Admin
    Admin

Število prispevkov : 8369

Objavlja by Anja Sre Maj 23 2012, 07:46

Waaaa kar video klic, ja super! ;*
    In fajn rodovniško, kdaj greš ponjo? (:
    *Lanchy*
    *Lanchy*
    Tiger
    Tiger

Objavlja by *Lanchy* Čet Maj 24 2012, 21:02

Ooo, kok kul! ;D komaj čakam na več fotkic
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Sre Maj 30 2012, 15:25

Hvala. Zmenili smo se, da gremo tja deveta junija po kosilu, pa tam prespimo in smo v nedeljo popoldne doma. happy Že odštevam dneve...
    No, evo temu se reče pravi flat-super karakter, super videz, ša še 1A delovni pes je ;* https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150741995239873&set=a.96312854872.78925.672854872&type=1&theater¬if_t=mentions_comment

Ne pa tisti hiperaktivni razstavni medoti zmeden .
    Ingrid*
    Ingrid*
    Moderator
    Moderator

Female Število prispevkov : 2188

Objavlja by Ingrid* Sre Maj 30 2012, 15:37

Men ne odpre strani, a lahko nekak drugače daš link jezik ?
    Hana*
    Hana*
    Mačka
    Mačka

Objavlja by Hana* Sre Maj 30 2012, 15:44

Ingrid* je napisal/a:Men ne odpre strani, a lahko nekak drugače daš link Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever] - Page 9 130542 ?

Ja, itak: http://www4.slikomat.com/11/0530/oeb-545214.jpg happy

Je mal drugačen na oko, ko po razstavah stalno gledaš tiste ogromne, natančno strimane in po vratu obrite (to se ne bi smelo) pse. Ta je manjši pa neobrit in meni osebno stodesetkrat lepši.
    Neja.
    Neja.
    Moderator
    Moderator

Female Število prispevkov : 2121

Objavlja by Neja. Sre Maj 30 2012, 15:51

meni zgleda malo močan (?)
    ni tako eleganten kot nekateri.
    Ingrid*
    Ingrid*
    Moderator
    Moderator

Female Število prispevkov : 2188

Objavlja by Ingrid* Sre Maj 30 2012, 17:32

O ful lep vesel
    love
    love
    Pes
    Pes

Objavlja by love Sre Maj 30 2012, 18:08

O lep je ful happy Komi čakam da dobiš Ilvie ljubezen
    Nika7
    Nika7
    Mačka
    Mačka

Število prispevkov : 1093

Objavlja by Nika7 Pet Jun 08 2012, 22:34

Meni pa ful ni všeč.. :$

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 12:06