Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+58
Sissika
*Aida*
Lucky_One
MašaAba
e.v.a
samanta
LaraMuri
Lena_Horses
Kim<3
Polly
The_Wanted
Hana*
Nika.
Border_Collie *-*
Kelly 097
*živa*
nejcka
Maly
euč.17
katiiii
Neja.
teya
Tjaša*
bordercolliefan
love
jana.
freak kaja
Alex
leja557
Eva.
rox.
Colliny
Anja&Dona
Lin
Evangelynne
Miška
Ingrid*
5rca
Ani
Katka in Dancer
Tisa
talupu
airedalka rebeka10
yaya
Iza
Lana
Pokica
Vida
Nala4ever
Maja
emcHiii.
larčyka
EucH
Urška
Maša
Špela
Anja
Katk.
62 posters
Agility
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°101
Re: Agility
Ja pa če bi ta človek na 1:00 še mogoče kaj prej začel kaj kazat z rokami bi blo pa res super... In pol je pes kriv -.-
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°102
Ne sej drugač se je tko fuuuul psov zmotil tam (oz. lastnikov oz. karkol).
Sam pes tko čist naudušen un gre pa kr dol. -.-
Sej mu je cela dvorana začela Bu delat.
Miška- Sinička
- Starost : 28
Število prispevkov : 676
- Post n°103
To se velikrat zgodi na tekmah... še posebaj to opažam v 3ki
Nwm men je bzw dol it. Jaz sem šla 2x ampak z tehtnim razlogom.
Nwm men je bzw dol it. Jaz sem šla 2x ampak z tehtnim razlogom.
Colliny- Moderator
- Post n°104
Ja se, samo ta tip pa res ni čiiiiisto nič rok uporabljal pa tut če jih je jih je trikrat prepozno. To je vse handlanje krivo, na takih mestih moraš pač bit še 10x bolj pozoren na to, kaj delaš in kako hanldaš psa. ;DEva&Nala je napisal/a:Ne sej drugač se je tko fuuuul psov zmotil tam (oz. lastnikov oz. karkol).
Jaz sem se tega zavedla šele, ko je Ajša res na ful začela delat in nisem mela več tolko časa razmišljat o svojih potezah ;PP
leja557- Pikapolonica
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 331
- Post n°105
Joj un mali črn kuža na koncu je took luškan .
Sej ni čudn da so razočarani, sej so na svetovno prvenstvo pršli. To si sploh ne morm predstaulat kok adrenalina majo v krvi . Jst že čist zaserjem parkur če me kdo snema .
Drgač pa psi niso nč krivi, če grejo narobe, lastniki so. In pol čist veseli okol njih skačejo, oni pa čist razočarani.
Sej ni čudn da so razočarani, sej so na svetovno prvenstvo pršli. To si sploh ne morm predstaulat kok adrenalina majo v krvi . Jst že čist zaserjem parkur če me kdo snema .
Drgač pa psi niso nč krivi, če grejo narobe, lastniki so. In pol čist veseli okol njih skačejo, oni pa čist razočarani.
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°106
Na kakšnih tekmah vem, da ne smeš popravljat oz. ne smeš it celega parkurja skoz če si disk? Zdej ne vem a je še to al ne, sam na kakšnih kvalifikacijah za svetovno prvensto vem da je bilo tko.:)
Miška- Sinička
Število prispevkov : 676
- Post n°107
rox. je napisal/a:Na kakšnih tekmah vem, da ne smeš popravljat oz. ne smeš it celega parkurja skoz če si disk? Zdej ne vem a je še to al ne, sam na kakšnih kvalifikacijah za svetovno prvensto vem da je bilo tko.:)
Zdej kao nesmeš trenirat oz. ponavlat ovire, kakor jaz vem. Npr. če ti pes skoči z mosta-in si bil že prej disk.. pol naj nebi ponavljal.
Sam če si pa disk se mi pa zdi fer da te pustijo normalno do konca odlavfat. :)
Mene so enkrat dol poslali ko sem bla disk In nisem smela dokončat parkurja Če bi še 1x to naredili bi rekla, da ni šans in bi odlavfala do konca.
In jaz mislim tako.. dala sem 15 € za tste 2 (nebom rekla kaj) teka in mam vso pravico bit na parkurju dokler ne presežem max. časa.. pa tut če v tem času serjem gor (OK pretiravam ).
Ampak bistvo sem povedala upam
Colliny- Moderator
- Post n°108
Miška, se strinjam ja, ker če ne druga pač vadiš s psom, magari samo cone, slalom kar ti pač ne gre :)
Eva.- Tiger
- Post n°109
Maša to je pa res.
Ker že tko se men zdi 15€ dost velik, pol pa še če zaserješ da te dol nagonjo...
Nekateri ljudje pozabljajo da je agility ubistvu zabava s psom. (:
PS: Spounla sm se, da lahko že jutr dobiš če se spounem.
Ker že tko se men zdi 15€ dost velik, pol pa še če zaserješ da te dol nagonjo...
Nekateri ljudje pozabljajo da je agility ubistvu zabava s psom. (:
PS: Spounla sm se, da lahko že jutr dobiš če se spounem.
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°110
Ja sam gremo na svetovnem dol iz parkurja vrjetno zaradi razočaranja. Aveš, prpeljejo se na svetovno da bi nekaj dosegl... Jz se bi smejala, če bi kšno neumnost naredu
Eva.- Tiger
- Post n°111
Ja no pa useen...
Alex- Moderator
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1973
- Post n°112
leja557 je napisal/a:Joj un mali črn kuža na koncu je took luškan .
Pes se tut lahko zmoti oz. se zmoti...
leja557- Pikapolonica
- Post n°113
Mislm pač zard hendlanja. Drgač pa dobr vem kak je, če ti gre pes po svoje . Jst Kena nagradim, če se zard mene zmot.
Alex- Moderator
- Post n°114
Ja valda moreš psa nagradit, če narediš sam napako pa pes ni kriv, oz. mu pač v parkurju ne pokažeš da si nardiu napako , ampak laufaš dalje.
Glede hendlanja... Npr. ti bom dala primer : Pes prileti iz ovire in vidi tunel. Mogeu bi iti v levo luknjo, vodnik ga nevem kak kliče mu kaže nevem kaj vse, ampak določeni psi si pač "nagledajo" desno luknjo ( v tem primeru ) in bojo šli not v njo pa , če se ti na trpalnice postaviš. Saj se razumemo.
Glede hendlanja... Npr. ti bom dala primer : Pes prileti iz ovire in vidi tunel. Mogeu bi iti v levo luknjo, vodnik ga nevem kak kliče mu kaže nevem kaj vse, ampak določeni psi si pač "nagledajo" desno luknjo ( v tem primeru ) in bojo šli not v njo pa , če se ti na trpalnice postaviš. Saj se razumemo.
rox.- Pes
- Post n°115
Mah, včasih pes dejansk naredi nekaj čist po svoje. Flo gre vedno ampak res vedno v kontra luknjo v tunelu kot bi mogla, pa če jo jaz še tako kličem in kažem in ne vem kaj se na glavo postavljam pred njo, ona bo šla. ><
Sam je pa res da v večini primerov so/smo krivi lastniki oz. vodniki! BUUUUT WHOOO CARES!
DOh, komej čakam soboto:D
Sam je pa res da v večini primerov so/smo krivi lastniki oz. vodniki! BUUUUT WHOOO CARES!
DOh, komej čakam soboto:D
rox.- Pes
- Post n°116
Alex, vazn da sva dale dejansk isti primer, ahahaha:D
Alex- Moderator
- Post n°117
Hahahahh Rox LIKE A BOSS al neke. ;P
leja557- Pikapolonica
- Post n°118
Pač večinoma noo . Sej tut psi grejo kdaj po svoje .
Drgač pa meni je ful lažje hendlat, odkar povezujem poslušnost z agilityjem. Ken ni živčen, ne laja ko zmešan, pa pozoren je na to kaj mu pokažem.
Dejansko sva začela kakšen teden nazaj, ko sva ponavljala poleg, in te b-bh stvari. Sem ga pošiljala 'čez' ovire, pol sem pa pogruntala da to dejansko pomaga, da se mu ne utrga . Sicr to ni to, ker so ubistvu sam palice, ampak je zdaj precej bolj tiho, ko malo vadiva cik/cap in slalom .
Joj, komi čakam da se Ken sestavi, da bova lahk spet trenirala. Društvo ma agility progo tok blizu, da me zmer dražjo ko greva mim na sprehod .
Drgač pa meni je ful lažje hendlat, odkar povezujem poslušnost z agilityjem. Ken ni živčen, ne laja ko zmešan, pa pozoren je na to kaj mu pokažem.
Dejansko sva začela kakšen teden nazaj, ko sva ponavljala poleg, in te b-bh stvari. Sem ga pošiljala 'čez' ovire, pol sem pa pogruntala da to dejansko pomaga, da se mu ne utrga . Sicr to ni to, ker so ubistvu sam palice, ampak je zdaj precej bolj tiho, ko malo vadiva cik/cap in slalom .
Joj, komi čakam da se Ken sestavi, da bova lahk spet trenirala. Društvo ma agility progo tok blizu, da me zmer dražjo ko greva mim na sprehod .
Eva.- Tiger
- Post n°119
A vidva že agi vadta??
Sicer pa rox a prideš na tekmo? (:
Sicer pa rox a prideš na tekmo? (:
rox.- Pes
- Post n°120
Itaaak, da pridemo.:)
Ooooh, men je pa to najbol, ko se Majku dobesedno strga in odklopi vse, ter laja, cvili, "renči". Te želje pa res nimam, da bi to želela ustavit oz. preprečit tega veselja:D
Ooooh, men je pa to najbol, ko se Majku dobesedno strga in odklopi vse, ter laja, cvili, "renči". Te želje pa res nimam, da bi to želela ustavit oz. preprečit tega veselja:D
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°121
Leja kaj če bi ti mela zdele plan no.1 da se ti pes tok pocajta da bo lahko normalno hodu v lajfu ne pa še skaku!? Mislm dej no. Agility že zdj pa operacijo je meu ne dolgo nazaj... Groza mi je brat to, ker se spomnim kok mene še zdej skrbi za Vikibo nogo pa je mela natrgane vezi eno leto nazaj.
Jz se nebi hecala s tako poskodbo.
Jz se nebi hecala s tako poskodbo.
leja557- Pikapolonica
- Post n°122
Eva&Nala je napisal/a:A vidva že agi vadta??
Neeee . It's a looong way there. Ubistvu sam mal cik/cap. Pa še to bolj v hoji, kot v teku .
Kaj? Od kdaj moj pes kej skače? Sej skaku ne bo še doug .
Sej zdej so sam 'prvezani' sprehodi, da po vseh tacah hodi. Mora si zdej predvsem mišično maso nabrat.
Ka nism napisala da sva ponavljala b-bh? Ubistvu to zgleda da greva poleg mimo dveh palic, pa ga notri pošljem pa nazaj v poleg. Resno nimam nobenega plana s tekom .
Nwm, jst to sploh ne bi agility rekla x.
Hodi lahk normalno. In trenutno sam na tem delamo. Agility je daleč, oz. sploh ne vem če bom z njim to lahk trenirala. Čeprou me to ful veseli, je on še zmer na prvem mestu.
Resno vam ni treba zrd tega skrbet. Jst mu še na stopnice ne dovolm . Jst ga res merkam 24/7 , ko lahko.
Mal OT.
Colliny- Moderator
- Post n°123
Alex, agree, sam poglej tega človeka na 1:00, ker ta pa res kot da je brez rok. o.O
And the same here, rox, tut meni je najlepše, ko ajša cvili in se dere, ko je na privezu ker hoče delat :)
And the same here, rox, tut meni je najlepše, ko ajša cvili in se dere, ko je na privezu ker hoče delat :)
Nazadnje urejal/a Colliny Pet Feb 24 2012, 00:00; skupaj popravljeno 1 krat
Eva.- Tiger
- Post n°124
Moje sanje so, da bi Nala kdaj lajala med agijem. :'D
Mislm sej kadarkol kdo drug dela se ful dere, sam da bi pa med tem k laufa pa ni šans.
Mislm sej kadarkol kdo drug dela se ful dere, sam da bi pa med tem k laufa pa ni šans.
Colliny- Moderator
- Post n°125
Važno, da DELA! ;P sej če ne laja sploh ne pomeni, da ji ni fajn, tut moja ne laja dosti krat direktno med tekom.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi