Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+58
Sissika
*Aida*
Lucky_One
MašaAba
e.v.a
samanta
LaraMuri
Lena_Horses
Kim<3
Polly
The_Wanted
Hana*
Nika.
Border_Collie *-*
Kelly 097
*živa*
nejcka
Maly
euč.17
katiiii
Neja.
teya
Tjaša*
bordercolliefan
love
jana.
freak kaja
Alex
leja557
Eva.
rox.
Colliny
Anja&Dona
Lin
Evangelynne
Miška
Ingrid*
5rca
Ani
Katka in Dancer
Tisa
talupu
airedalka rebeka10
yaya
Iza
Lana
Pokica
Vida
Nala4ever
Maja
emcHiii.
larčyka
EucH
Urška
Maša
Špela
Anja
Katk.
62 posters
Agility
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°351
Re: Agility
A se lahko naprimer psa zamenja, da gre z enim drugim vodnikom laufat? Npr. da sem jaz na delovni knjižici napisana kot vodnik psa, laufat s psico bi šla pa recimo moja sestra ali pa obratno? Ne vem, kje sm to prebrala/slišala, da se ne sme, edino na kakšnih tekmah 4fun? (:
samanta- Pikapolonica
- Kraj : Piran
Število prispevkov : 284
- Post n°352
Ja v Sloveniji moreš imet svojo knjižico :/ ( krneki) in nemoreš it laufat z drugim psom, če nisi ti napisan kot vodnik.
V Avstriji ( se mi zdi ) in Italiji ( verjetno še kje ) pa je dovolj ena knjižica, od psa..
V Avstriji ( se mi zdi ) in Italiji ( verjetno še kje ) pa je dovolj ena knjižica, od psa..
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°353
Ojao, kok kompliciranja, to se pravi, mora pes imeti dve knjižici, če ima občasno dva vodnika?
jana.- Pikapolonica
- Število prispevkov : 295
- Post n°354
rox. je napisal/a:Ojao, kok kompliciranja, to se pravi, mora pes imeti dve knjižici, če ima občasno dva vodnika?
sam da se dnar vleče
5rca- Pikapolonica
- Število prispevkov : 112
- Post n°355
samanta je napisal/a:Ja v Sloveniji moreš imet svojo knjižico :/ ( krneki) in nemoreš it laufat z drugim psom, če nisi ti napisan kot vodnik.
Pa sigurno tudi Hrvaška.
samanta- Pikapolonica
- Post n°356
A res, tudi Hrvaška (nisem vedla), kul
Pa res ni mi jasno zakaj more imet pes več knjižic, če se pa itaq pol pogoji prenesejo v to drugo :O
Pa res ni mi jasno zakaj more imet pes več knjižic, če se pa itaq pol pogoji prenesejo v to drugo :O
Alex- Moderator
- Starost : 28
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1973
- Post n°357
5rca je napisal/a:samanta je napisal/a:Ja v Sloveniji moreš imet svojo knjižico :/ ( krneki) in nemoreš it laufat z drugim psom, če nisi ti napisan kot vodnik.
Pa sigurno tudi Hrvaška.
Kako je pa na Madžarskem s tem?
5rca- Pikapolonica
- Post n°358
samanta je napisal/a:Pa res ni mi jasno zakaj more imet pes več knjižic, če se pa itaq pol pogoji prenesejo v to drugo :O
Meni osebno itak ni logično, da se pogoji štejejo pri različnih vodnikih. Tako kot napreduje pes, napredujemo vodniki. In en pes je lahko z enim vodnikom v trojki po šestih tekmah, z drugim pa pač ne... Moje osebno mnenje.
Alex, jaz sem lani na Madžarskem tekmovala z Mi od Tine pa nisem imela svoje knjižice. Ne vem, ali sem vprašala, če lahko ali je to stalna praksa pri njih. Tako da, da se... Lahko pa vprašam.
Jaz upam, da ne zavajam s to Hrvaško. Mislim, da imajo oni samo eno knjižico za psa in mislim, da nič ne komplicirajo, če se prijaviš s tujo knjižico.
Srbi tudi ne komplicirajo.
samanta- Pikapolonica
- Post n°359
5rca je napisal/a:samanta je napisal/a:Pa res ni mi jasno zakaj more imet pes več knjižic, če se pa itaq pol pogoji prenesejo v to drugo :O
Meni osebno itak ni logično, da se pogoji štejejo pri različnih vodnikih. Tako kot napreduje pes, napredujemo vodniki. In en pes je lahko z enim vodnikom v trojki po šestih tekmah, z drugim pa pač ne... Moje osebno mnenje.
se strinjam ja.
Alex- Moderator
- Post n°360
5rca je napisal/a:samanta je napisal/a:Pa res ni mi jasno zakaj more imet pes več knjižic, če se pa itaq pol pogoji prenesejo v to drugo :O
Alex, jaz sem lani na Madžarskem tekmovala z Mi od Tine pa nisem imela svoje knjižice. Ne vem, ali sem vprašala, če lahko ali je to stalna praksa pri njih. Tako da, da se... Lahko pa vprašam.
Jaz upam, da ne zavajam s to Hrvaško. Mislim, da imajo oni samo eno knjižico za psa in mislim, da nič ne komplicirajo, če se prijaviš s tujo knjižico.
Srbi tudi ne komplicirajo.
Aha hvala za info, drugač če pa boš vprašala pa mi sporoči, me zanima.
5rca- Pikapolonica
- Post n°361
Sem vprašala Darjo, ko je malce bolj na tekočem z madžarskimi zadevami pa pravi, da naj ne bi komplicirali. Vseeno pa pač vprašaš preden se prijaviš pa je.
Alex- Moderator
- Post n°362
Okej tnx.
Kaj tista tekma z Mi je bla mogoče v Zalaegerszegu?
Kaj tista tekma z Mi je bla mogoče v Zalaegerszegu?
nejcka- Mačka
- Starost : 25
Kraj : Ajdovščina
Število prispevkov : 880
- Post n°363
No jaz bi z Ulo full rada hodila k agility-ju samo nevem kak bi se obneslo ker ona nemara nekaterih samičk sploh če so male in bele barve
A se tam mislite da bi se navadla in a tam ti tut pomagajo pri vzgoji napadlivosti???-to sem nekje že slišala
A se tam mislite da bi se navadla in a tam ti tut pomagajo pri vzgoji napadlivosti???-to sem nekje že slišala
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°364
Vrjetno obiskovanje tečajev nebi odpravilo napadalnosti. Drugače nebi bilo problemov zato ker v večini KDjov delajo tako da dela vsak posebaj. Drugi psi so medtem v boksih ali pa pač z lastniki.
5rca- Pikapolonica
- Post n°365
Alex je napisal/a:Kaj tista tekma z Mi je bla mogoče v Zalaegerszegu?
Jap, tam sva se zabavali. Verjetno bi bilo pametno iti vsaj na en skupni trening, preden sva šli na tekmo...
Alex- Moderator
- Post n°366
5rca je napisal/a:Alex je napisal/a:Kaj tista tekma z Mi je bla mogoče v Zalaegerszegu?
Jap, tam sva se zabavali. Verjetno bi bilo pametno iti vsaj na en skupni trening, preden sva šli na tekmo...
Haha kr brez treninga al kaj... No veš za letos kak nardit. Boš mela spet priložnost.
5rca- Pikapolonica
- Post n°367
Alex je napisal/a:5rca je napisal/a:Alex je napisal/a:Kaj tista tekma z Mi je bla mogoče v Zalaegerszegu?
Haha kr brez treninga al kaj... No veš za letos kak nardit. Boš mela spet priložnost.
Letos grem pa po mojem samo z mojimadvema. Lani je bila v varstvu pri meni pa se mi je zdelo škoda, da ne bi laufala, če sem jo že imela s sabo.
nejcka- Mačka
Kraj : Ajdovščina
Število prispevkov : 880
- Post n°368
Ingrid* je napisal/a:Vrjetno obiskovanje tečajev nebi odpravilo napadalnosti. Drugače nebi bilo problemov zato ker v večini KDjov delajo tako da dela vsak posebaj. Drugi psi so medtem v boksih ali pa pač z lastniki.
Aha hvala ti
samanta- Pikapolonica
- Post n°369
pa dobro tam tako in tako nevejo kdo si :)5rca je napisal/a:Sem vprašala Darjo, ko je malce bolj na tekočem z madžarskimi zadevami pa pravi, da naj ne bi komplicirali. Vseeno pa pač vprašaš preden se prijaviš pa je.
( no mogoče zate ja )
5rca- Pikapolonica
- Post n°370
samanta je napisal/a:pa dobro tam tako in tako nevejo kdo si :)5rca je napisal/a:Sem vprašala Darjo, ko je malce bolj na tekočem z madžarskimi zadevami pa pravi, da naj ne bi komplicirali. Vseeno pa pač vprašaš preden se prijaviš pa je.
( no mogoče zate ja )
Če laufaš z dvema svojima pa enim tujim psom, se jim menda posveti, da Tina ni enako Petra. Tudi, če te ne poznajo.
samanta- Pikapolonica
- Post n°371
ma sploh negrejo zatem
Nika.- Pes
Število prispevkov : 2075
- Post n°372
Pa moj članek, za šolski časopis pri ANG
(kvaliteta je grda, kr je screen capture iz Word-a)
(za ogled večje slike, klikni na "Enlarge this image" ali "Click to see fullsize")
(kvaliteta je grda, kr je screen capture iz Word-a)
(za ogled večje slike, klikni na "Enlarge this image" ali "Click to see fullsize")
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°373
Kak dobro(:
Od kot imaš pa tisto sliko od Shaye pri hopu?
Od kot imaš pa tisto sliko od Shaye pri hopu?
Nika.- Pes
Število prispevkov : 2075
- Post n°374
Hvala :)
Je iz lanske agility tekme na KD Maribor, so ble tam na Rally Obedience vadbišču postavlene ovire :)
Je iz lanske agility tekme na KD Maribor, so ble tam na Rally Obedience vadbišču postavlene ovire :)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi