Svet živali



Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 16 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 16 gostov :: 1 Bot

Noben


[ View the whole list ]


Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Koruzni kruh EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Koruzni kruh EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Koruzni kruh EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Koruzni kruh EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Koruzni kruh EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Koruzni kruh EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Koruzni kruh EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Koruzni kruh EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Koruzni kruh EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa


    Koruzni kruh

    Anja
    Anja
    Admin
    Admin


    Female Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 8369

    Koruzni kruh Empty Koruzni kruh

    Objavlja by Anja Pet Mar 30 2012, 19:46


    KORUZNI KRUH

    Koruzni kruh 60648718

    Sestavine:

    • 240 g koruzne moke

    • 240 g večnamenske moke

    • 4 jedilne žlice pecilnega praška

    • 240 ml mleka

    • 1 stepeno jajce

    • 120 ml koruznega olja


    Priprava:

    Zmešajte vse suhe sestavine (koruzna moka, večnamenska moka, pecilni prašek). Dodajte mleko, jajce in koruzno olje ter dobro premešajte.

    Mešanico nalijte v pekač premera 20cm oziroma po želji. Pecite v prej ogreti pečici 15 - 20 minut pri 210°C.

    Narežite na kvadrate velike približno 5cm. Zadostuje za 16 kosov. Recept je primeren tudi za ljudi.

    Vir besedila
    Vir slike

      Danes je Sob Apr 27 2024, 01:21