Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 4 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 4 gostov :: 1 Bot

Noben


[ View the whole list ]


Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Registriraj se EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Registriraj se EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Registriraj se EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Registriraj se EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Registriraj se EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Registriraj se EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Registriraj se EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Registriraj se EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Registriraj se EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

Sprejmi naslednje postavke za registracijo

In order to proceed, you must agree to the following:

Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
1. Piši slovnično, razumljivo in na koncu povedi ne pozabi na ločilo.
2. Preden ustvariš novo temo, najprej poglej, če le-ta že obstaja.
3. Bodi prijazen/a z drugimi člani foruma.
4. Ne govori kletvic!
5. V primeru, da besedilo kopiraš z druge spletne strani ali knjige, pod besedilo navedi vire.
6. Prav tako pod sliko, od katere nimaš avtorske pravice oz. ni tvoja, nujno navedi vir.
7. Zaželjen je tvoj opis na forumu, kjer napišeš:-ime;-kraj, kjer živiš;-živali, ki jih imaš doma;-živali, ki jih želiš imeti;-starost;-hobiji;- če želiš, lahko prilepiš svojo fotografijo;-...
8. Zaželjen je tudi opis tvojega ljubljenca.
9. Nove teme z opisi pasem in ostalimi živalmi lahko z mirno vestjo ustvarjaš, vendar naj bodo podatki točni. Ne pozabi na vire!
10. Ko ustvariš vsaj 10 običajnih tem, in vsaj 5 tem z opisi pasem psov, mačk ali opisi živali postaneš MODERATOR nekaterih tem.V primeru, da pravilo kršiš, ti na PM's (zasebno sporočilo) pošljemo pravilo, katerega si kršil in kazenski kartonček. V treh takih primerih boš izključen iz foruma!


Danes je Čet Feb 29 2024, 11:23