Meni osebno ni bil noben ušeč od včeraj.. Jutri pa itak nebom gledala k me je že gledat sram ker si bo slovenija take "bruke" naredila.. Pa točno zdaj ko smo se saj malo izkazali na olimpiskih igrah, nas bodo imeli spet za "bebce".. Jaz se učasih uprašam če na Emi slučajno ta strokovna žirija zanalašč pošlje take primerke naprej na evrovizijo ker če bi zmagali nebi imeli kje da jo imamo.. Na prešercu ali kaj.. Ali pa v koloseju..haha
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 5 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 5 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+8
Maša
Anja.
rox.
Iza
Vida
Katk.
Alessa.
Woody
12 posters
Evrovizija
Woody- Mačka
- Starost : 28
Kraj : ljubljana
Število prispevkov : 1580
- Post n°1
Evrovizija
ste gledali? Kdo vam je bil najbolši?
Meni osebno ni bil noben ušeč od včeraj.. Jutri pa itak nebom gledala k me je že gledat sram ker si bo slovenija take "bruke" naredila.. Pa točno zdaj ko smo se saj malo izkazali na olimpiskih igrah, nas bodo imeli spet za "bebce".. Jaz se učasih uprašam če na Emi slučajno ta strokovna žirija zanalašč pošlje take primerke naprej na evrovizijo ker če bi zmagali nebi imeli kje da jo imamo.. Na prešercu ali kaj.. Ali pa v koloseju..haha
Alessa.- Mačka
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1454
- Post n°2
Re: Evrovizija
Če bi zmagali naj bi bilo v Stožicah.
Woody- Mačka
- Post n°3
Resno? Ah itak nimamo nobene možnosti..
Katk.- Admin
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 4642
- Post n°4
Haha, sploh nisem vedla, da je bla ><
Vida- Pes
Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 1931
- Post n°5
Mi si bomo tako sramoto naredili v četrtek...
Woody- Mačka
- Post n°6
Ane.. Pa glih za moj BD.. Ni fer.. Sramota od sramote.
Alessa.- Mačka
- Post n°8
Meni je pa najljubša Francija
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°9
Kdaj paa je bila? ;0
jez sploh nisem vedla, pa še doma, smo se en teden prej pogovarjali, da zdaj pa 1x bo najbrž ja hhaha.
ma dej, itak so bruke, da ni večjih. Jez se bom šla "predržavit" haha ;D
jez sploh nisem vedla, pa še doma, smo se en teden prej pogovarjali, da zdaj pa 1x bo najbrž ja hhaha.
ma dej, itak so bruke, da ni večjih. Jez se bom šla "predržavit" haha ;D
Anja.- Sinička
- Starost : 27
Število prispevkov : 799
- Post n°10
Prvi predizbor je biv včeraj ob 21h.
Pa, sej ene pesmi so ble kar dobre...ene pa...za bruhat. Romunija je zakon.. ;**
Pa, sej ene pesmi so ble kar dobre...ene pa...za bruhat. Romunija je zakon.. ;**
Maša- Pes
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
- Post n°11
Sploh nisem vedela da je bila, sem mislila, da je že bila. Ni mi žal, da nisem gledala. Kar pa je šlo naprej nas je pa lahk vse slovence po vrsti sram.
Woody- Mačka
- Post n°12
Mi bi stoodstotno bolje uspeli če bi dali kakšno angleško pesem naprej ker slovensko nihče ne razume.. gdo bo pa razumel kaj hoče komad povedat? sm vidl bodo enga kao rokrja pa eno narodno zabavno punco.. Kot da bodo kaj razumeli.. Če bi bilo pa vsaj v angleščini bi pa vsaj gdo razumel..
Maša- Pes
- Post n°13
Woody s tem pa se ne strinjam. Zakaj bi mi morali prevajati v angleščino. Meni so super slovenske pesmi, pa saj smo slovenci in govorimo slovensko, nismo slovenci, ki govorimo angleško. Ali pač? Ne vem, sem pač za to, da se uporablja materni jezik.
Je pa tudi to res, da je komad in besedilo brez smisla in, da nima širšega in ožjega in nikakaršnega pomena.
Narodno zabavni rok.. jaz samo to razumem? Je pa res da sem 1x poslušala pesem. In še to po radiu. :/
Je pa tudi to res, da je komad in besedilo brez smisla in, da nima širšega in ožjega in nikakaršnega pomena.
Narodno zabavni rok.. jaz samo to razumem? Je pa res da sem 1x poslušala pesem. In še to po radiu. :/
Woody- Mačka
- Post n°14
Mah pesem je kar nekaj.. Ampak spet je use odvisno od kareografije... Bomo videli..
Nazadnje urejal/a Woody Sre Maj 26 2010, 21:42; skupaj popravljeno 1 krat
Maša- Pes
- Post n°15
A ni bistvo v pesmi ne pa kareografiji, vsaj po večini.
Poraz v glavnem. :/
Poraz v glavnem. :/
Woody- Mačka
- Post n°16
Ne na evroviziji je zelo pomembna kereografija.. Brez nje se nikamor nepride.. Vrjemi.. Ker tisti ki nerazumejo jezika potem gledajo kako so naredili keeografijo.. Vsaj jaz tako gledam na to..
Anja.- Sinička
- Starost : 27
Število prispevkov : 799
- Post n°17
Jaz sem vsekakor strinjam z Mašo. Bolj pomembna je pesem, kakor koreografija, ampak večina ljudi (še posebej na Eurosongu) tega ne upošteva. Oziroma, Eurosong je itaq ena sama "kuhna" - sosedje vedno dajo sosedom vsaj nekaj točk, da ja ne bi se komu zamerli, in to mene ful mot. >< :/
Vida- Pes
Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 1931
- Post n°18
Haha, to se pravi mi ne bomo dobili veliko točk od Hrvaške.. Tale arbitražni "sporazum" se že predolgo vleče.
Nazadnje urejal/a Vida Čet Maj 27 2010, 15:29; skupaj popravljeno 1 krat
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°19
Ajej, danes si sploh ne upam gledat..
Iza- Mačka
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
- Post n°20
V bistvu je evrovizija postala en ogromen šov, po večini ne prav dobro glasbo, gre se bolj za to, kdo ima boljši nastop na odru, ker si takega ljudje zapomnijo. So pa že prejšne leto dobro naredili, da 50 procentov glasov da strokovna žirija in tako vsaj ne more zmagat ena zanič pesem.
Maša- Pes
- Post n°21
Iza agree.
Vida ampak meni je drugače zelo smešno, ker naprimer je večina hrvatov takšnih, ki imajo radi slovence, ampak slovenci se mi zdi, da jih nekako zaničujemo/jo (ampak jaz nimam nič proti njim, ker mi je politika brezvezna). >< So pa nekateri obupni (hrvati).
Aja... pa jaz sploh nočem časa za evrovizijo zapravljati.
Vida ampak meni je drugače zelo smešno, ker naprimer je večina hrvatov takšnih, ki imajo radi slovence, ampak slovenci se mi zdi, da jih nekako zaničujemo/jo (ampak jaz nimam nič proti njim, ker mi je politika brezvezna). >< So pa nekateri obupni (hrvati).
Aja... pa jaz sploh nočem časa za evrovizijo zapravljati.
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°22
Kera slo.pesem je pa bila lansko leto na evroviziji?
Woody- Mačka
- Post n°23
A niso bli lansko leto uni romi: Langa?
Alessa.- Mačka
- Post n°24