anna <3 je napisal/a:Ne.....zdej jo samo opozorim in je ok!!!!!
Nati
A suer...
Am... Kaj pa vi (vi, drugi) ki imate bernije ali jih poznate a so pridni in ubogljivi al ne marajo preveč drugih psov?
Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
anna <3 je napisal/a:Ne.....zdej jo samo opozorim in je ok!!!!!
Nati
Luc:D je napisal/a:Bonkica na nedeljskem sprehodu, Dovška Rožca, 1650nmv ((:
drugače pa, Bonie je pridna in ubogljiva, če želi biti, trma ena ((: druge pse pa obožuje, preveč -.-
Mad.Bunny je napisal/a:Zelo so lepi vendar nagajivi. Moja prijateljica ga ima. Tega psa je potrebno naučiti vsaj osnovnih vrlin, sicer bo na vsakega obiskovalca skakal, in skakal in tudi malo pogrizel. Ful so veliki in težki za moje pojme, sicer pa so mi ful lepi. Tko, da tisti, ki bi ga imeli, se pred dobro zorganizirajte.
Ja s tem se pa strinjam saj poznam enega psa ki ne pozna nobenih osnov če ji gospodarica reče naj se usede se nebo znala.emma je napisal/a:Mad.Bunny je napisal/a:Zelo so lepi vendar nagajivi. Moja prijateljica ga ima. Tega psa je potrebno naučiti vsaj osnovnih vrlin, sicer bo na vsakega obiskovalca skakal, in skakal in tudi malo pogrizel. Ful so veliki in težki za moje pojme, sicer pa so mi ful lepi. Tko, da tisti, ki bi ga imeli, se pred dobro zorganizirajte.
Mislim da je vsakega psa treba naučiti osnov
kaja labrador je napisal/a:Ja s tem se pa strinjam saj poznam enega psa ki ne pozna nobenih osnov če ji gospodarica reče naj se sede se nebo znala.emma je napisal/a:Mad.Bunny je napisal/a:Zelo so lepi vendar nagajivi. Moja prijateljica ga ima. Tega psa je potrebno naučiti vsaj osnovnih vrlin, sicer bo na vsakega obiskovalca skakal, in skakal in tudi malo pogrizel. Ful so veliki in težki za moje pojme, sicer pa so mi ful lepi. Tko, da tisti, ki bi ga imeli, se pred dobro zorganizirajte.
Mislim da je vsakega psa treba naučiti osnov
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let