Svet živali

Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 29 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 29 gostov :: 2 Bots

Noben

[ View the whole list ]

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Nakup kunca - Page 3 EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Nakup kunca - Page 3 EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Nakup kunca - Page 3 EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Nakup kunca - Page 3 EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Nakup kunca - Page 3 EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Nakup kunca - Page 3 EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Nakup kunca - Page 3 EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Nakup kunca - Page 3 EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Nakup kunca - Page 3 EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa

+21
anna <3
Evangelynne
Shelly
Woody
Maja.
Ingrid*
Zvezdica123456
Lin
emy
Tjaša*
Mad.Bunny
Alex
stella
bambi
Pia Caroline
Lena_Horses
*Lanchy*
Katka in Dancer
Eva.
teya
Nala4ever
25 posters

Nakup kunca

anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Female Starost : 25
    Število prispevkov : 1200

Nakup kunca - Page 3 Empty Re: Nakup kunca

Objavlja by anna <3 Pet Dec 30 2011, 22:23

No bi prosila če me lahko zdej ne napaate sramežljiv
    Js imam doma 2 kunčici Nano & Nike.Nano sem kupila pozimi in sem jo imela do poletja v hiši sem pa seveda tudi gdaj Nano prijela pa jo spomladi bolj proti koncu odnesla ven pustila za kakih 10 min in jo gledala.Zelo ji je bilo všeč poleti pa sem jo začela nositi ven in ni hotela priti več k meni zeto smo se odočili ,da ji zgradimo vnih hiško iz sena.No Nanao in Nike damo pozno spomladi ven in potem jo damo nekje jeseni(če je toplo neše)not.In morem povedat ,da ko sta notri se jim strga pol pa jih vsak dan pasem ,da se razgibata ,ker so kunci(vsaj moje 2 )zelo živahni Nana je skopala rov pod zemlo ,ki je dlog naj manj 4 m zmeden.
    Maja.
    Maja.
    Sinička
    Sinička

Female Starost : 31
    Kraj : Trebnje
    Število prispevkov : 513

Objavlja by Maja. Pet Dec 30 2011, 22:31

Zvezdica123456 to ne drži, saj tudi spomladi pride kakšen dan ko je mrzlo, pa ga lahko ravno tisti dan kupite :) To pomoje nima vpliva.
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Pet Dec 30 2011, 22:32

Maja. je napisal/a:Zvezdica123456 to ne drži, saj tudi spomladi pride kakšen dan ko je mrzlo, pa ga lahko ravno tisti dan kupite :) To pomoje nima vpliva.

Podpis
    Zvezdica123456
    Zvezdica123456
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Število prispevkov : 39

Objavlja by Zvezdica123456 Sob Dec 31 2011, 02:50

Ja to tudi jaz mislim..verjetno ga dobim enkrat januarja.. :) Samo še mami moram prepričat da to za kunca ni nevarno wink
    katja100
    katja100
    Sinička
    Sinička

Število prispevkov : 833

Objavlja by katja100 Sob Dec 31 2011, 13:08

Jaz sem Pikota dubla februaja pa ni blo nič problemov.
    Black_Beauty
    Black_Beauty
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 112

Objavlja by Black_Beauty Sob Dec 31 2011, 13:58

Naša kunca sicer nista kupljena pozimi ampak poleti ampak sem prepričana da ne bo nič narobe z njim, če ga boš iz (upam) tople trgovine pripeljala v topel dom. Še posebej če bo tudi po poti vsaj približno toplo (se pravi v avtu) se jima res ne more nič zgoditi. Če kunec ni na mrzlem zraku ampak notri na toplem ne ve, da je zunaj hladno. Poleg tega pa ni tako grozno občutljiv na mraz.

Mogoče pa prodajalec hoče, da kunca kunca kupiš ob poznejšem času, ker ve, da takrat v trgovino pride nova 'pošiljka' kuncev, ki so po možnosti še dražji in upa, da bo več zaslužil, po možnosti celo, da se boš odločila za nakup dveh ali celo več kuncev.
    Zvezdica123456
    Zvezdica123456
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Objavlja by Zvezdica123456 Sob Dec 31 2011, 14:00

Black_Beauty je napisal/a:Naša kunca sicer nista kupljena pozimi ampak poleti ampak sem prepričana da ne bo nič narobe z njim, če ga boš iz (upam) tople trgovine pripeljala v topel dom. Še posebej če bo tudi po poti vsaj približno toplo (se pravi v avtu) se jima res ne more nič zgoditi. Če kunec ni na mrzlem zraku ampak notri na toplem ne ve, da je zunaj hladno. Poleg tega pa ni tako grozno občutljiv na mraz.

Mogoče pa prodajalec hoče, da kunca kunca kupiš ob poznejšem času, ker ve, da takrat v trgovino pride nova 'pošiljka' kuncev, ki so po možnosti še dražji in upa, da bo več zaslužil, po možnosti celo, da se boš odločila za nakup dveh ali celo več kuncev.

Hvala :) Sam res! Na to pa sploh nisem pomislila...no bom rekla mami da to nima vpliva...joooj lahko bi ga že imela :)
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Sob Dec 31 2011, 14:19

Upam ,da dobiš kunčka čim prej nasmejan .Ti pa povem ,da če želijo so full živahni moje se lovijo non stop okoli ribnika xD.Full so "faca"js se vedno smejem ,ko jih gledam ker kakšen krat delajo tudi nekaj drugaega.... smeeh smeeh .
    Zvezdica123456
    Zvezdica123456
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Objavlja by Zvezdica123456 Sob Dec 31 2011, 14:23

anna <3 je napisal/a:Upam ,da dobiš kunčka čim prej nasmejan .Ti pa povem ,da če želijo so full živahni moje se lovijo non stop okoli ribnika xD.Full so "faca"js se vedno smejem ,ko jih gledam ker kakšen krat delajo tudi nekaj drugaega.... smeeh smeeh .
    Hvala :) Hehe tvoja zajčka sta pa legende xD
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Sob Dec 31 2011, 14:31

Ja sta in to živi legendi smeehsmeeh.Jih bom posnela ko tekajo pa bom nekak probala dat gor al bom fotkala,da boš vidla ,da to niso nedolžna bitja jezik .In ja si morete mislit kako je moja kunčica Nana drzna moja mama gre v vrt in ona jo zečne napadat xD.Ko pa pride moj maček spat (se sončit),ga Nana vedno podi kakšen krat ga hoče ugriznit za .....Čeprav je kastriran xD xD xD.
    Zvezdica123456
    Zvezdica123456
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Objavlja by Zvezdica123456 Sob Dec 31 2011, 14:34

anna <3 je napisal/a:Ja sta in to živi legendi smeehsmeeh.Jih bom posnela ko tekajo pa bom nekak probala dat gor al bom fotkala,da boš vidla ,da to niso nedolžna bitja jezik .In ja si morete mislit kako je moja kunčica Nana drzna moja mama gre v vrt in ona jo zečne napadat xD.Ko pa pride moj maček spat (se sončit),ga Nana vedno podi kakšen krat ga hoče ugriznit za .....Čeprav je kastriran xD xD xD.
    Hahahaha nasmejan LEgenda nasmejan
    anna <3
    anna <3
    Mačka
    Mačka

Objavlja by anna <3 Čet Jan 05 2012, 21:59

Če te kaj zanima mi lahko pišeš na ZS wink
    Kyou
    Kyou
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Female Starost : 32
    Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 225

Objavlja by Kyou Pet Jan 06 2012, 12:08

Jaz sem svojega dobila sredi novembra in se mi zdi da je bilo zunaj precej bolj mrzlo kot je zdaj ta teden.
    Nesla sem ga v boxu ki ga dobiš ob nakupu do avta, iz avta pa samo še v hišo. Prve tri vikende je bil v NM, potem sem ga pa prinesla v LJ in ga kakšne 3 tedne zapored (zunaj je bil precej mraz) nosila za vikend domov, da ni bil sam v LJ. Pač dala sem ga v box in čez njega dala eno brisačo (čez celega kunca). Potem sem v avtu odprla box in naštimala gretje, in sem ga v brisačo tiščala toliko časa, da se je avto segrel. Tako sem vedno do zdaj naredila, pa je bilo ok. Nobenih problemov :) Čeprav zdaj ko bo sneg (če sploh bo?) ga pa ne bom nosila okrog ampak ga bom kar pustila v LJ in ga začela nositi spomladi, da se bo lahko zunaj pasel :) ma 120 cm veliko kletko in mislim, da mu ne bo pretirano težko počakat dva dni :)

drugač pa jaaa dejte kake filmčke gor, kaj vaši kunčki počnejo! nasmejan
    UršaB
    Pikapolonica
    Pikapolonica

Število prispevkov : 18

Objavlja by UršaB Čet Jan 19 2012, 21:05

Kar se tiče mraza, boš kunčka iz trgovine v avto nesla in nato v hišo in to ni noben problem. tudi hišne kunce imaš lahko zunaj. Samo navadit jih moraš postopoma in seveda ne boš ga sredi vn nesla če je zunaj mraz kunček je pa vedno na toplem. Drugače pa sem mojega prejšnjega zajčka kupila v trgovini in tudi ta ki ga imam sedaj ni bil kupljen pri vzreditelji in ni z njim nič narobe. Zdrav poskočn in vesel zajček je. Tu ni kaj je bolje kaj ne. Lahko tudi pri vzreditelju dobiš bolnega zajčka.

Sponsored content

Objavlja by Sponsored content

Danes je Sob Nov 23 2024, 04:51