Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 45 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 45 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+8
Iza
Maša
rox.
*Lanchy*
Alex
Miška
Anja
Tjaša*
12 posters
1. tekma za Pokal Slovenije 2011 - KD Pluton, 14.5.2011
Maša- Pes
- Starost : 28
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
Katja ne.. za tebe ne bo prostora, lahk sediš ob gadafiju. :PP Hec! Afkors da lahko. )
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
Jz bom mela pa šotor, pa loh skupi postaumo. ;D Pa mormo tko v senco, da nm nebo treba prestaulat.
Maša- Pes
Kraj : Slovenske Konjice
Število prispevkov : 2053
Sej po moje ne bo nekega žgočega sonca jutri. (: Anja ob kateri uri pa boš na tekmi približno? (: Jaz bom prišla enkrat do osme ure.
Iza- Mačka
- Starost : 29
Kraj : Ljubljana- Črnuče
Število prispevkov : 965
Jaz pridem okrog pol enajstih.
Pa jaz tud pridem delat gužvo pod šotorom
Pa jaz tud pridem delat gužvo pod šotorom
Miška- Sinička
Število prispevkov : 676
Tok dober blo dans!! D best! :DD Čist ponosna na mojo Čenčo... srček moi res ful je dober lavfala... (prov vseen mi je da sem bla disk ><) važen, da sva lavfale :)) Zakaj ni vsak dan agility tekma???
Joj pa res je blo zakon z unimi ribiči.. haha pa 3 svetovno vojno ahahha, pa fotkičimi, pa mafini, pa toča, pa vse res!! Najbolša družba!
P.S.
povodec sem pol jaz budala najdla ><
Joj pa res je blo zakon z unimi ribiči.. haha pa 3 svetovno vojno ahahha, pa fotkičimi, pa mafini, pa toča, pa vse res!! Najbolša družba!
P.S.
povodec sem pol jaz budala najdla ><
Anja- Admin
Umiraaaaaaaaaaaaaaaaaam. :'''D Uni ribiči, faaak keri debili no res. >< Krneki hahaha. Najbolš jih je blo zafrkavat in tist list dol trgat. >< Grozn noro fajn je blo! ;*
Muffini ja... A je komu slabo? :'D Fotiči so zakon, jz mam pooooln fotk. Maša C - HVALA za posojo 50mm. ;* <3333
Navijal smo ko nori, Maša in Čenča sta zarad tega fuuul dobr laufale. ;D Maša zdj vidiš kaj rabš da dobr tečeta. ;P
Komi čakam naslednjo tekmooooooooooooooooo! ((: See ya in Slovenska bistrca! ;D
Muffini ja... A je komu slabo? :'D Fotiči so zakon, jz mam pooooln fotk. Maša C - HVALA za posojo 50mm. ;* <3333
Navijal smo ko nori, Maša in Čenča sta zarad tega fuuul dobr laufale. ;D Maša zdj vidiš kaj rabš da dobr tečeta. ;P
Urška*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Koper
Število prispevkov : 488
Hahahahahha no coment za une ribiče res. :DD.. pol pa slišiš anjo je*te si vi une vaše ribe hahahaha >< in gre Tjaa mimo unega lista pa sčupa dol list : Ups ni več lista hahaha... :)).. noro je blo noro :)) Js mam danes ful malo slik ker se mi enostazno ni dalo slikat :))
Katka in Dancer- Mačka
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1176
Aaaaaaa kok je blo najbol!!!!!!!!!!!
Keri delibili no: Pese na povodec da nebojo rib ukužli :''''D Loooogika na višku ><
Muffini <3
Ja Maša hvala (še iz moje strani)
Js tut nism velik fotkala ker skorej ni blo baterije :$ Ampak nekej fotk pa le pride ;D
Keri delibili no: Pese na povodec da nebojo rib ukužli :''''D Loooogika na višku ><
Muffini <3
Js tut nism velik fotkala ker skorej ni blo baterije :$ Ampak nekej fotk pa le pride ;D
Miška- Sinička
Katka in Dancer je napisal/a:Aaaaaaa kok je blo najbol!!!!!!!!!!!
Muffini <3
Sej sem jaz skos tvoj fotkič mučla ><
Anja- Admin
Ahahahah urška. >< Ma dej če so res ruknjeni. ;D
Moje fotke so že skorej vse na fbju, sam baje da jih noben ne vidi. >< Temu fbju se slabša čedalje bol. =.=
Moje fotke so že skorej vse na fbju, sam baje da jih noben ne vidi. >< Temu fbju se slabša čedalje bol. =.=
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
Zakon je blo!
Uni list tko jaz dol utrgam (kao, sej ni nič gor) in gremo naprej, pol pa kr naenkrat list gor
Mafini so bli čist dobrii
In moj čevapčasti objektiv ni bil tko fejst slab dečko :DD
Uni list tko jaz dol utrgam (kao, sej ni nič gor) in gremo naprej, pol pa kr naenkrat list gor
Mafini so bli čist dobrii
In moj čevapčasti objektiv ni bil tko fejst slab dečko :DD
Urška*- Sinička
- Starost : 27
Kraj : Koper
Število prispevkov : 488
Hahahahhaah Tjaša bogdej hahhaha ><. Pa za uni list ups ane hahahah ><
buba- Pikapolonica
- Število prispevkov : 12
Men je bilo v soboto res super!!
Pa še čenča je super laufala, tko da ja...
Uni ribiči so bli pa itak še hujši defekti kt mi, pa jaz še zdej umeram, k gledam skupinsko sliko...
Pa še čenča je super laufala, tko da ja...
Uni ribiči so bli pa itak še hujši defekti kt mi, pa jaz še zdej umeram, k gledam skupinsko sliko...
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
Miška, kaj pa to ko khm zdravn tebe stoji :DD
Napad veselja v sebi
Napad veselja v sebi
Miška- Sinička
Tjaša* je napisal/a:Miška, kaj pa to ko khm zdravn tebe stoji :DD
Napad veselja v sebi
ahahahha... vem ja!! Se na upam nič rečt :PP
Miška- Sinička
Anja je napisal/a:Umiraaaaaaaaaaaaaaaaaam. :'''D Uni ribiči, faaak keri debili no res. >< Krneki hahaha. Najbolš jih je blo zafrkavat in tist list dol trgat. >< Grozn noro fajn je blo! ;*
Naibolši navijači ever!
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja