Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 51 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 51 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+18
Lena_Horses
Iza
Alex
TaraLoveDogs
Evi
yaya
emma
Petra.
nika
Eva.
AnnMay*
flowerylife
love dog
*Lanchy*
teya
Lisa
Lillie
Pia Caroline
22 posters
Evrosong 2011
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°51
Re: Evrosong 2011
Men osebno je bila Švica kar všeč no..ampak uni z kapami, kao palčki, je bilo pa res kr neki.. -.-
Lillie- Pikapolonica
- Število prispevkov : 295
- Post n°52
nika je napisal/a:Kako se vm je pa Švica zdela? Mislte da si je zaslužla zadnje mesto?
Men so bli pa moldavci kr eni. Z unimi kapami..o dej no...
Omg, ja te so bli pa kr neki!!! Pa jaz misim da bi si Maja zaslužila biti med prvimi desetimi.
AnnMay*- Pikapolonica
- Število prispevkov : 339
- Post n°53
Maja je lahko najbolša in vse,pa nikoli
ne bo med prvimi 10imi ker nas še tisti,od katerih bi prejeli točkenso dali niti ene .
ne bo med prvimi 10imi ker nas še tisti,od katerih bi prejeli točkenso dali niti ene .
Lisa- Pes
- Število prispevkov : 3353
- Post n°54
Morala bi biti med prvimi 10imi. No, da bi vsaj bila.
Jaz sem tako držala pesti za Majo, samo ni šlo
Škoda za Majo.
Jaz sem tako držala pesti za Majo, samo ni šlo
Škoda za Majo.
nika- Sinička
- Starost : 26
Kraj : Okolica Ljubljane
Število prispevkov : 507
- Post n°55
Jaz sem pričakovala da bo med prvimi 10imi, saj je bla na predizboru 3, ki po vrsti ki je dobila največ glasov.
Pia Caroline- Mačka
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1167
- Post n°56
Men je bla pa Danska ful huda... Pa, ja Maja škoda... Drgač bi pa pomoje zgradil en poseben oder, ker ne bi blo placa... Najbrž kr v stožicah... Sam bi mogl ful prenovit, lejte to kako so Nemci to prenovil: https://www.youtube.com/watch?v=8ryVjtC-xtY&feature=player_detailpage
nika- Sinička
- Post n°58
Tukaje se pa s tabo nestrinjam. Nerazumem zakaj smo že bli 7. če pa govoriš da nebommo nikoli prši med top 10 držav.AnnMay* je napisal/a:Maja je lahko najbolša in vse,pa nikoli
Lena_Horses- Mačka
- Kraj : Okolica Ptuja
Število prispevkov : 1009
- Post n°59
Glejte Evrovizija je politično tekmovanje!
Tista država, ki da največ denarja se avtomatsko uvrsti naprej..
Malo se še štejejo glasovi od drugih držav, ampak ne dosti.
Nina.- Pikapolonica
Število prispevkov : 27
- Post n°60
Glejte kaj je naša Maja osvojila od žirije!
1. mesto v II. predizboru in 4. v finalu.
Tukaj je še link: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/maja-keuc-osvojila-1-mesto-v-predizboru-in-4-v-finalu.html
1. mesto v II. predizboru in 4. v finalu.
Tukaj je še link: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/maja-keuc-osvojila-1-mesto-v-predizboru-in-4-v-finalu.html
Pia Caroline- Mačka
- Post n°61
Lena_Horse je napisal/a:Glejte Evrovizija je politično tekmovanje!
Ja, ampak ne zmaga tista, ki ima največ denarja...
Lisa- Pes
- Post n°62
Zmaga tista, ki za njo glasujejo iz drugih držav.
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°63
No, kakorlkoli, glasovanje smo pa mi, Slovenci meli najbojše !!! Klemen Slakonja je zasenčil vse ostale, ful dobra ideja tisto s hobotnico Paulom !!
Meni je bla Danska tudi všeč . Ampak Azerbajdžan... Pa katastrofa, men je skor ušesa razneslo, kak sta fušala ! Potem pa gledaš official spot, pa mata oba taaaak obdelan glas .
Maja je bla super, lahko pa bi mogoče še s sceno kaj naredili (baje jim je zmanjkalo cajta), da bi še s tem bolj pritegnili ljudi.
Meni je bla Danska tudi všeč . Ampak Azerbajdžan... Pa katastrofa, men je skor ušesa razneslo, kak sta fušala ! Potem pa gledaš official spot, pa mata oba taaaak obdelan glas .
Maja je bla super, lahko pa bi mogoče še s sceno kaj naredili (baje jim je zmanjkalo cajta), da bi še s tem bolj pritegnili ljudi.
Pia Caroline- Mačka
- Post n°64
Colliny je napisal/a:No, kakorlkoli, glasovanje smo pa mi, Slovenci meli najbojše !!! Klemen Slakonja je zasenčil vse ostale, ful dobra ideja tisto s hobotnico Paulom !!
Včasih sta res mal še posebej čist na koncu ker sta bla čist presenečena, da sta zmagala in se jima je tresel glas... Men pa Klemen Slakonja sploh ni bil všeč...
Nemcem smo že dali točke in pol je neki tam vohu med bosno in herc. ter Nemčijo (ki pa smo ji že dali točke zato je zgledala bedno... ) To je sam moje mnenje...
nika- Sinička
- Post n°65
Po mojem mnenju ma vsako leto največ možnosti za zmago Turčija.
To pa zaradi tega ker v nemčiji živi ogromno Turkov, zato turki glasujejo za turčijo (ker za Nemčijo itka nesmejo). Se vidi da je bila lasko leto turčija 2. (ma OT blo tole)
To pa zaradi tega ker v nemčiji živi ogromno Turkov, zato turki glasujejo za turčijo (ker za Nemčijo itka nesmejo). Se vidi da je bila lasko leto turčija 2. (ma OT blo tole)
Pia Caroline- Mačka
- Post n°66
Ja, sam letos še v finale ni pršla, tko de... Tut drugih je velik - v Nemčiji jih je sicer več, sam jih je pa drugje manj...
Colliny- Moderator
- Post n°67
Pia Caroline je napisal/a:
Včasih sta res mal še posebej čist na koncu ker sta bla čist presenečena, da sta zmagala in se jima je tresel glas...
Ne, tudi, ko sta prvič odpela (in že v polfinalu) je bil refreno blazno zafušan .
Samo povejte, če ni ogroooomna razlika med tem (seveda popravljen glas itd, več poskusov)Saj on je še nekak pel, ampak ONA ...
https://www.youtube.com/watch?v=vvZlEAP5Z28
in tem :
https://www.youtube.com/watch?v=poHJp0BRWR4
Pia Caroline je napisal/a:
Men pa Klemen Slakonja sploh ni bil všeč...
Nemcem smo že dali točke in pol je neki tam vohu med bosno in herc. ter Nemčijo (ki pa smo ji že dali točke zato je zgledala bedno... ) To je sam moje mnenje...
Da te malo spomnem: nemška hobotnica Paul, SV prvenstvo v nogometu, vse zmage napovedane prav Nemčijo je pa uporabil prvič zato, ker je bila gostiteljica Eurosonga in pa zato, ker je bil Paul iz Nemčije . Pa tudi ponorčeval se s tem je malo iz Nemcev...
nika- Sinička
- Post n°68
Mah te dva k sta zmagala nimata sploh dobrega glasu. pa še komad je čis usakdanji. Moglo bi zmagat neki posebnega (Slovenia), ne pa neli tazga kar po radiu slišmo svaki dan
Pia Caroline- Mačka
- Post n°69
Ja, res je razlika ampak eno je petje v živo pa to... Je pa res, da ONA fuuul fuša... In sploh komad ni nč posebnga... :<<:
Colliny- Moderator
- Post n°70
Danska pesem je pa baje plagijat .
Je pa nekaj res - če pogledaš, da imamo le dvanajst različnih tonov ih tudi ne moreš uporabiti in nametati kar tako vseh skupaj, da kaj pride v uho, pa tudi ni nezaslišano če se kdaj par tonov, tudi tistih osem (če ima neka skladba po enakih osem tonov drugi skladbi je že ponaredek) ponovi. Sicer pa, če je to s plagijatom res, potem Danska pri meni dobi nekaj manj točk... Nisem pristaš plagijatov.
Je pa nekaj res - če pogledaš, da imamo le dvanajst različnih tonov ih tudi ne moreš uporabiti in nametati kar tako vseh skupaj, da kaj pride v uho, pa tudi ni nezaslišano če se kdaj par tonov, tudi tistih osem (če ima neka skladba po enakih osem tonov drugi skladbi je že ponaredek) ponovi. Sicer pa, če je to s plagijatom res, potem Danska pri meni dobi nekaj manj točk... Nisem pristaš plagijatov.
nika- Sinička
- Post n°71
Ja, to sem tudi jes že slišala, ravno na dan preizbora, da je Danska 'baje' plagiat. Men je tut nekam znana ta pesem od Danske.
leja557- Pikapolonica
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 331
- Post n°72
Pri Danski je tist del " ... lets make a new tomorow...." od Abbe kopiran. To smo z mami ugotaulale. Drgač je pa Danska mela na naši šoli največ fanov xD.
Nazadnje urejal/a leja557 Ned Maj 29 2011, 16:51; skupaj popravljeno 1 krat
Pia Caroline- Mačka
- Post n°73
Ja, mogoče je res...
Lisa- Pes
- Post n°74
V kateri glasbi od Abbe ? Lets make a new tomorow.
Neja.- Moderator
- Število prispevkov : 2121
- Post n°75
Eva&Nala je napisal/a:Bravo Maja.!
Men sta ble od tujih držav najbolše Danska pa Britanija. (Danska je bla zakon. )
Azerbajdžan mi pa spljoh ni biu ušeč.
Podpis
Mi je pa bla všeč tudi Italija, ker je mela še kar Jazz pesem. (mahnjena na Jazz )
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi