Uff me dolg mi blo. =D
Zdej kratkodlaki škoti SO različni od dolgodlakih, imajo nasploh boljši karakter za agi zaradi dlake, ni pa to rečeno da dolgodlaki škoti niso dobri! Pozam ogromno dolgodlakih ki so kot strele v agiju, frisbiju in so just waw.
Drugač res ni bistvene razlike, ubistvu je ni edino dlaka pač...
[slike/vir by Valentina Samusenko, Facebook]
Meni osebno sta krasna, sploh če pogledaš videe je noro.(pa nista edina, imam ogromno fotk na zalogi drugače..)
Zdej pa spet debata o dlaki.. SREDNJEDLAKIH škotov vsekakor ni. =P To so pač škoti, ki imajo malo manj dlake ampak so vseeno dolgodlaki. In vsi tipi, ki si jih ti pokazala, razen enega, so Ameriški, edino un je pomoje mix med Ameriškim in enim, en pa ni.
Če bi radi ena psa z ogromnooooo dlake pojdi v Francijo, ampak dobiš grdega psa zaradi drugih napak. Če bi rada z čiiisto malo dlake, vzemi kratkodlakega škota, ampak ne bi to dolgodlaki škot, torej druga pasma.Če bi rada normalno dolžino pa imajo v Slo lepe pse pa še kje drugje. Se pa najdejo tudi tisti z malo manj dlake, malo več..
Mogoče sem malo pretiravala, karkoli za vsakega se najde pes, 100 ljudi, 100 čudi. :)
PRINCE OF SUNLIGHT QUENCHLESS LOVE
- je všečen(vsaj meni) pesek, ima zakon dlako.
DIOR OF LOWLANDS GREEN VALLEY
- tega psa ne komentiram, katastrofa
Francoski pes, itak.
Drugače pa upam,da nisem preveč napisala, če pa vas kaj zanima pa kar vprašajte. ;D
Lp,Nika
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let