Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 28 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 28 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+18
karamelca
nejcka
anna <3
Ani
Nika7
e.v.a
Tjaša*
Majaa.
LinaCuker
afna2000
airedalka rebeka10
Evangelynne
The_Wanted
Anja
Polly
Ingrid*
emy
Eva.
22 posters
Marec, April 2012 - VIDEO VODIČ
anna <3- Mačka
- Starost : 25
Število prispevkov : 1200
- Post n°51
Re: Marec, April 2012 - VIDEO VODIČ
Meni ne znese ker imam vsak teden 2 testa + vsak dan spraševanja -.-".
emy- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 428
- Post n°52
Meni tudi ne
Sem včeraj nekaj snemala in se mi je pol zbrisalo, zdej se mi pa ni dalo še enkrat.
Sem včeraj nekaj snemala in se mi je pol zbrisalo, zdej se mi pa ni dalo še enkrat.
karamelca- Sinička
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 427
- Post n°53
Še poteka zbiranje videov? In kdaj bodo videi objavljeni?
Majaa.- Mačka
Kraj : [Okolica Nove Gorice]
Število prispevkov : 1127
- Post n°54
Ne ne poteka več!
Do 31.5. naj bi oddali vsi videote.
Do 31.5. naj bi oddali vsi videote.
e.v.a- Sinička
- Starost : 26
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 668
- Post n°55
Glasovanja mislim, da sploh ne bo, ker je biu poslan samo en filmček..
Nika7- Mačka
Število prispevkov : 1093
- Post n°56
Waaat? :o
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
- Post n°57
Ne natečaj ne bomo izvedli, saj ni resnosti in zanimanja z vaše strani!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°58
Pomojem zdaj ta zadnji mesec šole res nimajo vsi veliko časa.
Probajte nardit konec šole kak tak natečaj. (:
Probajte nardit konec šole kak tak natečaj. (:
Tjaša*- Admin
- Število prispevkov : 2761
- Post n°59
2 meseca je bilo časa, kar je za moje pojme dovolj.
bordercolliefan- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Domžale
Število prispevkov : 1599
- Post n°60
Ampak čas je bil precej neprimeren. Ta 2 meseca sem jaz imela ogromno dela za šolo, en ali več testov skoraj vsak teden,poročila za pisat, projektna naloga pri informatiki,vsak vikend sem se mogla učit,...Še za risanje sem si komaj čas vzela, da bi delala video mi pa sploh ni zneslo. In tako ali tako nisem imela nobene ideje kaj bi naredila. Se strinjam z Anjo, če bi se natečaj začel zdaj ali malo kasneje, bi jih verjetno več sodelovalo.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°61
Samo en?! ;o Kdo pa ga je poslal? :$
Torej zdaj tega natečaja sploh ne bo?
Torej zdaj tega natečaja sploh ne bo?
e.v.a- Sinička
- Post n°62
Poslala ga je Maja.
Ani- Pes
- Število prispevkov : 2044
- Post n°63
Se strinjam. Zdej pa če boste spremenili datum oddaje videou je pa vaša odločitev. (:bordercolliefan je napisal/a:Ampak čas je bil precej neprimeren. Ta 2 meseca sem jaz imela ogromno dela za šolo, en ali več testov skoraj vsak teden,poročila za pisat, projektna naloga pri informatiki,vsak vikend sem se mogla učit,...Še za risanje sem si komaj čas vzela, da bi delala video mi pa sploh ni zneslo. In tako ali tako nisem imela nobene ideje kaj bi naredila. Se strinjam z Anjo, če bi se natečaj začel zdaj ali malo kasneje, bi jih verjetno več sodelovalo.
Anja- Admin
Število prispevkov : 8369
- Post n°64
Ani je napisal/a:Se strinjam. Zdej pa če boste spremenili datum oddaje videou je pa vaša odločitev. (:bordercolliefan je napisal/a:Ampak čas je bil precej neprimeren. Ta 2 meseca sem jaz imela ogromno dela za šolo, en ali več testov skoraj vsak teden,poročila za pisat, projektna naloga pri informatiki,vsak vikend sem se mogla učit,...Še za risanje sem si komaj čas vzela, da bi delala video mi pa sploh ni zneslo. In tako ali tako nisem imela nobene ideje kaj bi naredila. Se strinjam z Anjo, če bi se natečaj začel zdaj ali malo kasneje, bi jih verjetno več sodelovalo.
Ga ne bomo. Resno, video par minut dolg res ni problem posnet, vzame ti pol urce, pa še pol urce da ga zmontiraš, nekaterim več, drugim manj. V glavnem, hočete natečaje, mi se potrudimo da organiziramo in niti eden, niti eden, pa ste tu različnih starosti in resno, jst pri npr 11 letih nisem imela 2 meseca na polno za šolo delat. Pa nima niti veze, natečajev še dolgo ne bo več.
e.v.a- Sinička
- Post n°65
V bistvu so bile še počitnice vmes če se ne motim..
Polly- Pes
- Starost : 29
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2573
- Post n°66
So ble ja.
Midve s Kjaro bi lahko snemale samo ob petkih misle pa sma snemat celo popoldne. In ko sma končno uspele uskladit šolo (sej ne da mormo ocene met zaključene skoraj mesec prej kot ostali ampak pustimo zdaj to) in najine urnike nisem pol jaz kriva če sem dva petka na klubu pri konjih pa ne moreš snemat če lije...Nimam pa časa vsaki petek tam stat pa čakat na lepo vreme...
Midve s Kjaro bi lahko snemale samo ob petkih misle pa sma snemat celo popoldne. In ko sma končno uspele uskladit šolo (sej ne da mormo ocene met zaključene skoraj mesec prej kot ostali ampak pustimo zdaj to) in najine urnike nisem pol jaz kriva če sem dva petka na klubu pri konjih pa ne moreš snemat če lije...Nimam pa časa vsaki petek tam stat pa čakat na lepo vreme...
emy- Sinička
Število prispevkov : 428
- Post n°67
Ja no glih v tem času je to zaključevanje ocen, npz-ji za nekatere in tud te zaključni testi, spraševanja. Sej v glavnem smo meli dosti časa, ampak nekaterim pač ne znese. Jaz sem nekaj posnela, ampak mi je neki šlo na robe (v 3 delih sem snemala in samo drugi se je praktično posnel). Tko hočem it pogledat in kr manjka. Potem se ti pa kar malo zagrauža še enkrat vse delat pa še časa nimaš No lahko bi malo podaljšali ali pa ga res kasneje naredili, ker ni ravno veliko fore če je le en poslal video.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°68
A boste pokazali ta videjo?
Majaa.- Mačka
Kraj : [Okolica Nove Gorice]
Število prispevkov : 1127
- Post n°69
Ne ga pokazat(moj je) :'D
Če ni noben poslal potem mojega ne kazat :''D
Če ni noben poslal potem mojega ne kazat :''D
katiiii- Mačka
Kraj : 100% Štajerka ;P
Število prispevkov : 879
- Post n°71
A to je že mimo nevem jaz ko se je forum odprl pa mi je ostal v glavi nevem zakaj 13.6 Škoda.
In glede zgoraj napisanega: Eni nimamao možnosti da bi posneli kaj "konkretnega" ne moreš tega naredit v niti v eni uri. za primer ker že mam konja doma lahko v pol urce posnamam edino kako ščistit box niti ne kako ščistit konja Pa ne da imam proti komur koli kaj proti.
Ingrid mi pa je tvoj video svetooooven :)
In glede zgoraj napisanega: Eni nimamao možnosti da bi posneli kaj "konkretnega" ne moreš tega naredit v niti v eni uri. za primer ker že mam konja doma lahko v pol urce posnamam edino kako ščistit box niti ne kako ščistit konja Pa ne da imam proti komur koli kaj proti.
Ingrid mi pa je tvoj video svetooooven :)
Alex- Moderator
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1973
- Post n°72
Anja je napisal/a:Ani je napisal/a:Se strinjam. Zdej pa če boste spremenili datum oddaje videou je pa vaša odločitev. (:bordercolliefan je napisal/a:Ampak čas je bil precej neprimeren. Ta 2 meseca sem jaz imela ogromno dela za šolo, en ali več testov skoraj vsak teden,poročila za pisat, projektna naloga pri informatiki,vsak vikend sem se mogla učit,...Še za risanje sem si komaj čas vzela, da bi delala video mi pa sploh ni zneslo. In tako ali tako nisem imela nobene ideje kaj bi naredila. Se strinjam z Anjo, če bi se natečaj začel zdaj ali malo kasneje, bi jih verjetno več sodelovalo.
Ga ne bomo. Resno, video par minut dolg res ni problem posnet, vzame ti pol urce, pa še pol urce da ga zmontiraš, nekaterim več, drugim manj. V glavnem, hočete natečaje, mi se potrudimo da organiziramo in niti eden, niti eden, pa ste tu različnih starosti in resno, jst pri npr 11 letih nisem imela 2 meseca na polno za šolo delat. Pa nima niti veze, natečajev še dolgo ne bo več.
Podpis pod Anjin post. Če ni natečajov so pritožbe - da bi meli natečaje, če pa je pa vedno najdete spet neko pritožbo nad njega. Datum je bil dan, časa pa ogromno. Če pač "nimaš časa" ga ne narediš - konec - boš pa drugič sodeloval.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi