Svet živali



Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 6 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 6 gostov :: 1 Bot

Noben


[ View the whole list ]


Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Pasja torta z medom EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Pasja torta z medom EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Pasja torta z medom EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Pasja torta z medom EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Pasja torta z medom EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Pasja torta z medom EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Pasja torta z medom EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Pasja torta z medom EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Pasja torta z medom EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa


    Pasja torta z medom

    Anja
    Anja
    Admin
    Admin


    Female Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 8369

    Pasja torta z medom Empty Pasja torta z medom

    Objavlja by Anja Čet Mar 29 2012, 08:03

    BANANINA TORTA Z MEDOM


    Sestavine:

    • 480 ml vode

    • 2 banani

    • 1/8 vanilije

    • 720 g pšenične moke

    • 1/2 jedilne žlice pecilnega praška

    • 1 jajce

    • 2 jedilni žlici medu



    Priprava:


    Segrejte pečico na 175 - 180 stopinj C.

    V posodo dajte vodo, banani, vanilijo in med ter premešajte. Nato dodajte moko in pecilni prašek. Dobro premešajte. Mešanico nalijte v namaščen pekač, premera 20 cm. Pecite približno 1 uro, oziroma toliko časa, da je zobotrebec, ki ga zabodete v sredino suh, ko ga potegnete ven.

    Cimetova glazura za torto:


    • 340g marscarponeja (pri sobni temperaturi)

    • 3 čajne žlice cimeta

    • 1 čajna žlica vanilije

    • 1 čajna žlica medu




    Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in premažite čez ohlajeno torto. Za raznolikost lahko naredite različne glazure. Za rožičevo glazuro nadomestite količino cimeta z rožičem.

    Pasja torta z medom TORTA

    Vir besedila & slike

      Similar topics

      -

      Danes je Pet Maj 10 2024, 23:41