Svet živali



Join the forum, it's quick and easy

Svet živali

Svet živali

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najlepši del našega sveta.

Kdo je z nami

Trenutno forum pregleduje 2 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 2 gostov :: 1 Bot

Noben


[ View the whole list ]


Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 136, dne Čet Avg 03 2017, 04:52

Latest topics

» Nemški kratkodlaki ptičar iz psarne "Kralj" lova
Sirovi zvitki EmptySre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...

» Ameriški akita
Sirovi zvitki EmptySob Jul 16 2016, 14:42 by bella*

» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Sirovi zvitki EmptyTor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy

» Leglo Angleških koker španjelov
Sirovi zvitki EmptyČet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...

» Kužki iščejo dom
Sirovi zvitki EmptySob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček

» Vprašanja
Sirovi zvitki EmptyČet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let

» Valižanski ovčar, Corgi
Sirovi zvitki EmptyNed Mar 06 2016, 11:04 by Zveplanova

» Nemški ovčar leglo
Sirovi zvitki EmptyNed Feb 28 2016, 23:35 by Niann

» BASENJI leglo 2015/16
Sirovi zvitki EmptyNed Feb 28 2016, 19:48 by Tisa


    Sirovi zvitki

    Anja
    Anja
    Admin
    Admin


    Female Kraj : Ljubljana
    Število prispevkov : 8369

    Sirovi zvitki Empty Sirovi zvitki

    Objavlja by Anja Čet Mar 29 2012, 08:21


    SIROVI ZVITKI


    Sestavine:

    • 470 g polnozrnate moke

    • 60 g koruzdnega zdroba

    • 1 jajce

    • 180 ml vode

    • 120 g naribanega parmezana


    Priprava:

    Segrejte peèico na 170°C.

    V posodo dajte moko, koruzni zdrob, jajce in vodo ter dobro pregnetite. Iz testa oblikujte veè dolgih svaljkov, debeline svinènika, nato jih s prsti splošèite in povaljaljajte v parmezanu. Poljubno jih zvijte in jih položite na pomašèen pekaè ali papir za peko. Pecite približno 30 minut.

    Pustite, da se piškoti ohladijo in otrdijo, preden jih ponudite vašemu kužku. Hranite v neprodušno zaprti posodi.

    Vir besedila

      Danes je Pet Maj 10 2024, 19:20