by Kyou Pet Sep 28 2012, 10:59
Odvisno, kolk rada ima vse ostalo kar ni hrana :)
Sprva sem svojemu začela delat samo tunelčke, pač vzameš rolico od papirnatih brisačk (S-budget nimajo nič lepila gor) in jo prerežeš na pol (ker je dolga) in to ti je že prva stvar, ki jo bo razmetavala
Druga varianta: te tulčke (lahko tud od wc papirja, če ti ne bo lepila požrl) narežeš na take trakce (malo tulec sploščiš in ga prerežeš, da dobiš potem take kolobarčke, nekje 1,5-2cm širine) in potem te trakce sestaviš skupaj v eno kroglico. Je vse tako bolj majavo ampak moj je tud to oboževal dokler ni razpadlo :)
Jaz sem mu potem kupila kar mačje plastične žogice (z luknjami in zarezami, da ima kje prijet) pa jih ima tudi rad, ker je notri zvonček. Ta in naslednje variante ne pridejo v poštev, če ti kunčica grize razne ostale stvari, tud če ti grize kletko, se bo najbrž spravila na igrače.
Moj ima še en tak lesen valj z enim zvončkom notri, ki res ful ropota, zato ga ima zdaj poleg jogurtovega lončka najrajše, samo spet je zlepljen z lepilom...
Zadnja pogruntavščina je bila pa jogurtov lonček- imam ga na kletki, da mu dajem tiste pelete v wc in mi je enkrat padel notri in ga je on začel razmetat-ker imam po tleh plastiko ful dobro ropota, zato mu je tud to všeč! :)
Upam, da si predstavljaš, kaj sem ti hotla povedat, če pa ni dost natančno pa povej, se bom še bolj potrudila
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi