Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 19 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 19 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+45
Tia&Nelly
katt.
Jazz*
love
Animal_Lover
emy
Hana*
yaya
Ursha_Shiva
*Lanchy*
Colliny
atos
katja100
Shelly
Ani
Katka in Dancer
love dog
Petra.
Aki
pikapoka
Nuša.
Tjaša.
Ines.
zMajč
Maša
Iza
ema.
Laura
emcHiii.
dog_lover*
Vida
Woody
BlackStar
kada_dino
larčyka
teya
EucH
Urška
uršiiiika
Katk.
Špela
Anja
Anja.
Maja
nezzek
49 posters
Angleški koker španjel
Shelly- Pes
- Starost : 26
Kraj : Primorsko-Notranjska
Število prispevkov : 2393
- Post n°251
Re: Angleški koker španjel
nezzek- Pikapolonica
- Starost : 30
Kraj : Šuica pri Dobrovi
Število prispevkov : 351
- Post n°252
Hehe prav smešna je v tej kratki dlaki.. Zdaj ji počasi spet puščam, tako da recimo, d bo poleti spet za razstavljat... :) do takrat pa je za JH dobra
nezzek- Pikapolonica
- Post n°253
No sej sem rekla, da bo do poletja že good... <3
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°254
Uff, že kar močno ji je zrasla od januarja. Res je bella. Na Snežniku smo srečali Slavico in vse njene velike in male kepice. <3 Na žalost pa nisem nič poslikala. :/
emy- Sinička
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 428
- Post n°255
O kok je luštkanaa In ja res hitro ji raste dlaka
nezzek- Pikapolonica
- Post n°256
Že dolgo se nisem nič javila... pa se bom tokrat s slikami naših novih <3
V psarni Tamalanna smo namreč 10.10. spravili na svet 5 novih kokerčkov, 1 samičko ter 4 samčke - vsi plavci!
Samčki so še na voljo, več pa na naši spletni strani, ki je bila mimo grede obnovljena
www.tamalanna.net
V psarni Tamalanna smo namreč 10.10. spravili na svet 5 novih kokerčkov, 1 samičko ter 4 samčke - vsi plavci!
Samčki so še na voljo, več pa na naši spletni strani, ki je bila mimo grede obnovljena
www.tamalanna.net
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°257
Joj, kok so usi luškani, knedli mali! Bi kar enega uzela. : D
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°259
Iii kjutki.
A to so od tvoje Belle al kako..?
A to so od tvoje Belle al kako..?
nezzek- Pikapolonica
- Post n°260
Hvala!
Ne ne teli so ponovitev lanskega legla.. Torej od Buxija in Pike.
Za Bello...
Ne ne teli so ponovitev lanskega legla.. Torej od Buxija in Pike.
Za Bello...
Jazz*- Pikapolonica
- Starost : 25
Kraj : Krško
Število prispevkov : 131
- Post n°261
Živjo!
Najprej bi rada izrekla čestitke Neži in psarni Tamalanna za letošnje leglo.. starša sta mi grozno všeč
No, zakaj sploh pišem.. ang. koker španjeli zadnje čase pritegujejo mojo pozornost.. Sicer moram priznat, da še nisem v fazi intenzivnega iskanja novega pasjega člana, še zdaleč ne ubistvu.. mi to trenutno ni v prvem planu, ker nimam pogojev in jih najbrž ne bom imela še naslednjih 5 oz. 6 let.
Moram reči, da imajo ang. koker španjeli karakter, ki me je res prevzel in mi sede, videz pa mi je tudi 1A... pasma mi je noro všeč, malce berem in proizvedujem, ampak kot sem rekla, pustimo času čas.
Imam pa eno vprašanje:
kako se načeloma razumejo z malimi živalmi, npr. dihurji (mi je želja nekoč imet dihurja in ga tudi bom )? Sicer ne pričakujem, da bi šlo za neko ''bajno ljubezen'' ampak za toleriranje.
lp, Urška
Najprej bi rada izrekla čestitke Neži in psarni Tamalanna za letošnje leglo.. starša sta mi grozno všeč
No, zakaj sploh pišem.. ang. koker španjeli zadnje čase pritegujejo mojo pozornost.. Sicer moram priznat, da še nisem v fazi intenzivnega iskanja novega pasjega člana, še zdaleč ne ubistvu.. mi to trenutno ni v prvem planu, ker nimam pogojev in jih najbrž ne bom imela še naslednjih 5 oz. 6 let.
Moram reči, da imajo ang. koker španjeli karakter, ki me je res prevzel in mi sede, videz pa mi je tudi 1A... pasma mi je noro všeč, malce berem in proizvedujem, ampak kot sem rekla, pustimo času čas.
Imam pa eno vprašanje:
kako se načeloma razumejo z malimi živalmi, npr. dihurji (mi je želja nekoč imet dihurja in ga tudi bom )? Sicer ne pričakujem, da bi šlo za neko ''bajno ljubezen'' ampak za toleriranje.
lp, Urška
nezzek- Pikapolonica
- Post n°262
Hei!
Joj nisem se javila že 100 let...
Jazz* da ti odgovorim najprej na vprašanje. Koker, ki je od malega navajen drugih članov jih brez problema sprejme. Če boš imela dihurja že preden si recimo vzameš kokra to sploh ni noben problem. Vse je v socializaciji, ampak z našimi nisem še slišala da bi kdo imel problem ker imajo res zelo ljubezniv karakter (seveda ti lahko garantiram samo za naše). Ko se boš odločala za kokra se brez problema obrneš name, pa lahko vse predebatirava!
Hvala za čestitke ob našem leglu!
Trenutno imamo še dva modra samčka na voljo, stara (včeraj) 3 mesece. Upam, da kmalu najdemo prave lastnike saj sta oba krasna psa, tako karakterno kot vizualno in sem prepričana da kdor jih bo imel bo izredno ponosen. Že pri 7 tednih sem jih brez problema naučila pridi in sedi, saj so izredno doumljivi
Več je na naši spletni strani www.tamalanna.net
No pa še 2 slikici
Joj nisem se javila že 100 let...
Jazz* da ti odgovorim najprej na vprašanje. Koker, ki je od malega navajen drugih članov jih brez problema sprejme. Če boš imela dihurja že preden si recimo vzameš kokra to sploh ni noben problem. Vse je v socializaciji, ampak z našimi nisem še slišala da bi kdo imel problem ker imajo res zelo ljubezniv karakter (seveda ti lahko garantiram samo za naše). Ko se boš odločala za kokra se brez problema obrneš name, pa lahko vse predebatirava!
Hvala za čestitke ob našem leglu!
Trenutno imamo še dva modra samčka na voljo, stara (včeraj) 3 mesece. Upam, da kmalu najdemo prave lastnike saj sta oba krasna psa, tako karakterno kot vizualno in sem prepričana da kdor jih bo imel bo izredno ponosen. Že pri 7 tednih sem jih brez problema naučila pridi in sedi, saj so izredno doumljivi
Več je na naši spletni strani www.tamalanna.net
No pa še 2 slikici
katt.- Pes
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°263
Juuj keri srčki so... Ta prisrčen pogled!
Tia&Nelly- Pes
Število prispevkov : 1658
- Post n°264
Res so srčkani! Pa ta ušeska adsghjfg<3
airedalka rebeka10- Pes
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°265
Škoda da tako krasni mladiči še nimajo doma, upam da ga čimprej dobijo!
Jaz sem jih šla tudi pogledat in lahko potrdim da so res krasni. Seveda sem fotoaparat pozabila doma...
Jaz sem jih šla tudi pogledat in lahko potrdim da so res krasni. Seveda sem fotoaparat pozabila doma...
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°266
Joj, krasni so! :))
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°267
Kakšna srčka, naj čimprej najdeta lep dom
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°268
Krasni so! (:
Jazz*- Pikapolonica
Kraj : Krško
Število prispevkov : 131
- Post n°269
Nezzek, hvala za odgovor
Oh, kakšen cuker *
Oh, kakšen cuker *
nezzek- Pikapolonica
- Post n°270
Hvala vsem!
Zal je trenutno res res tezko prodati katerokoli pasmo, tako da sta fanta se zmeraj doma... Ce katera kar koli slisi naj prosim pove naprej, da sta na voljo.
Zal je trenutno res res tezko prodati katerokoli pasmo, tako da sta fanta se zmeraj doma... Ce katera kar koli slisi naj prosim pove naprej, da sta na voljo.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi