Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 17 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 17 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+42
Nikica*
e.v.a
little krysarik
sandora
*Aida*
Border_Collie *-*
BunnyRoBones
Kelly 097
love
Maly
Anja&Dona
Nika.
Hana*
euč.17
Nala4ever
Eva.
talupu
yaya
Ani
nika
anna <3
Evi
Zoey<3
teya
Alex
Nuša.
Ingrid*
Katka in Dancer
*Lanchy*
Petra.
emma
lara.
dog_lover*
Anja.
Maja
Kimmy.
Anja
larčyka
emcHiii.
Katk.
Špela
Woody
46 posters
Beli švicarski ovčar
*Lanchy*- Tiger
- Starost : 27
Število prispevkov : 3859
- Post n°76
Re: Beli švicarski ovčar
Jst sm pa dons vidla eno toook lepo švicarko ovčarko, ki je bila tok pridna. Samo na žalost nevem njenega imena.
Nala4ever- Mačka
- Starost : 28
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 882
- Post n°77
Jaz sem zadnjič videla na sprehodu moškega in žensko z mladičko. Pa sta mi povedala, da je njeno rodovniško ime Aby. A nista mela pojma zakaj rodovnik :s
Sta rekla, da je rodovnik zato, da lažje najdeš psa omg... Čudno se mi zdi no. Drugače pa ta psička živi v naši okolici. Pa sem rekla " Rodovnik je pomemben predvsem za zdravstveno stanje psa, zdravstveni pregledi itd.)" pa sta mi rekla " ja sej lahko psa sama peljeva k veterinarju, ne rabiva testov"... ah ljudje...
Sta rekla, da je rodovnik zato, da lažje najdeš psa omg... Čudno se mi zdi no. Drugače pa ta psička živi v naši okolici. Pa sem rekla " Rodovnik je pomemben predvsem za zdravstveno stanje psa, zdravstveni pregledi itd.)" pa sta mi rekla " ja sej lahko psa sama peljeva k veterinarju, ne rabiva testov"... ah ljudje...
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°78
Evo še nekaj slikic našega (na žalost) pokojnega Hektorja... <3
Krasen pes je bil in moram reči, da ga pogrešam.. Vsak dan.
Krasen pes je bil in moram reči, da ga pogrešam.. Vsak dan.
*Lanchy*- Tiger
Število prispevkov : 3859
- Post n°79
Sožalje ;(
Res je bil krasne pes :))
Res je bil krasne pes :))
euč.17- Mačka
- Post n°80
Hvala. :)
Sicer je pa njegova rod. št. 15.. ima kdo podatek koliko jih je sedaj že v Slo.? Predvidevam nekje med 100 - 150, glede na to, da sem v zadnjem času videla kar nekaj oglasov za leglo?
Sicer je pa njegova rod. št. 15.. ima kdo podatek koliko jih je sedaj že v Slo.? Predvidevam nekje med 100 - 150, glede na to, da sem v zadnjem času videla kar nekaj oglasov za leglo?
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°81
euč.17 je napisal/a:Hvala. :)
Krasen je bil *.*
Nimam točnega podatka, vendar jih je že krepko preko 300, glede na to, da imajo zadnji mladički s psarne SLO White Rose številke okoli 340.
Še nekaj fotk:
vir: http://www.svicarski-ovcar.com/photosissa.htm
Meni osebno ena najljubših pasem psov.
euč.17- Mačka
- Post n°82
Men so tut švicarji zakon. (: 300? U mater, pa v bistvu tako kratkem času (če tako gledaš) ... No saj so krasni psi, Hektor je bil men eden najboljših psov, kakršnega bi takoj še imela. Bil je tak nežen, pa noro noro navezan name, kljub temu da smo ga dobili pri letu in pol. (: V glavnem zakon družinski psi so švicarji :)
Še ena Hektorjeva
Še ena Hektorjeva
Gost- Gost
- Post n°83
Res so lepi psi, zvesti, družabni...Imajo kaj zdravstvenih težav? Kdo ve katere? :)
Hana*- Mačka
- Post n°84
Tijjccii-.- je napisal/a:Res so lepi psi, zvesti, družabni...Imajo kaj zdravstvenih težav? Kdo ve katere? :)
Na splošno niti ne, saj so zelo mlada pasma. So pa kot nemci nagnjeni k težavam s sklepi in kostmi. V večini so takšni kot nemci, razen po barvi dlake. Karakter je zelo podoben-so nekakšna blažja oblika nemca.(:
Gost- Gost
- Post n°85
Aaa*, hvala. :$Hana* je napisal/a:Tijjccii-.- je napisal/a:Res so lepi psi, zvesti, družabni...Imajo kaj zdravstvenih težav? Kdo ve katere? :)
Na splošno niti ne, saj so zelo mlada pasma. So pa kot nemci nagnjeni k težavam s sklepi in kostmi. V večini so takšni kot nemci, razen po barvi dlake. Karakter je zelo podoben-so nekakšna blažja oblika nemca.(:
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°86
Lepotec Hektor. ;*
Hana men pa ta drugi, ki si ga ti nalepila ful ni všeč...
Mi je pa Haroon fuuul lep.
On in njegov očka (Ferrari) sta mi najlepša, kar sem jih vidla (pač po slikah - v živo sem vidla šele ene 3. ).
Mi je pa Haroon fuuul lep.
On in njegov očka (Ferrari) sta mi najlepša, kar sem jih vidla (pač po slikah - v živo sem vidla šele ene 3. ).
Hana*- Mačka
- Post n°87
To je v bistvu ena in ista psica ;D
Meni ti 'medvedi' ful niso...pa na spletni strani ene psarne imajo čist dol riti ://
Bom dala link, ko bom našla. Pa taki mi npr. ful niso:
vir: http://www.lordsofthewhiteshepherd.com/Males.html
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°88
No sej se mi je zdel, ker mi že kot mladiček ni všeč.
Ampak se pač samo na drugi fotki vidi postavo.
In ni mi ušeč še kr.
Ampak se pač samo na drugi fotki vidi postavo.
In ni mi ušeč še kr.
Nika.- Pes
- Starost : 25
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2075
- Post n°89
Meni so pa vbistvu ti bolj kosmati lepši
Haaron je pa res ful lep
Haaron je pa res ful lep
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°90
Meni so fuuul všeč, samo nobenega nepoznam. Kolkor vem so malo plašni,vsaj od sošolca.
Hana*- Mačka
- Post n°91
Anja; ja čist odvisno od vzgoje in okolja, kjer je odrastel...sicer pa so blažja oblika nemca in naj bi bili nagnjeni k takšni naravi...
Hektor je tudi krasen *___*
Na tole sem mislila:
Grozljivo.
vir: http://www.shawlein.com/the-gsd/the-gsd-family/
To je pa psarna, ki sem jo prej omenjala: http://www.whiteshepherd.ee/en/berger-blanc-suisse
Meni so osebno ti psi...grozni...pa mi je pri večini (če gledam samo na pasmo) bolj malo psov všeč, ampak to pa mi res ni...
Hektor je tudi krasen *___*
Na tole sem mislila:
Grozljivo.
vir: http://www.shawlein.com/the-gsd/the-gsd-family/
To je pa psarna, ki sem jo prej omenjala: http://www.whiteshepherd.ee/en/berger-blanc-suisse
Meni so osebno ti psi...grozni...pa mi je pri večini (če gledam samo na pasmo) bolj malo psov všeč, ampak to pa mi res ni...
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°92
No nisem se vredu izrazila z 'plašni'. : P
Pač vrjetno imajo tak karakter, da si izberejo vodjo in potem ga vodja lahko pač učit itd.
So pa koliko jaz vem malo nezaupljivi do tujcev (odvisno od psarn,vzrediteljev al pa tudi posameznika in seveda lastnika.)
Sošolec ima psičko ampak ni njegova, je od njegove mame in je zelo zaščitniška (ni napadalna ali karkoli) samo njej zaupa, rabi veliko več časa da se sprosti v družbi ljudi ali če pride kak človek,ki ga še ni videla.
No to velja za njo, pa kolko mi je povedala mama od sošolca, so taki psi. Upam da nisem kaj zamešala:s
Pa ne trdim da so plašni ali karkoli.
So pa imeli tut rodovniške mladičke z njo in so bli mali taki cortkii:)
Samo to je bilo že ene par let nazaj
Pač vrjetno imajo tak karakter, da si izberejo vodjo in potem ga vodja lahko pač učit itd.
So pa koliko jaz vem malo nezaupljivi do tujcev (odvisno od psarn,vzrediteljev al pa tudi posameznika in seveda lastnika.)
Sošolec ima psičko ampak ni njegova, je od njegove mame in je zelo zaščitniška (ni napadalna ali karkoli) samo njej zaupa, rabi veliko več časa da se sprosti v družbi ljudi ali če pride kak človek,ki ga še ni videla.
No to velja za njo, pa kolko mi je povedala mama od sošolca, so taki psi. Upam da nisem kaj zamešala:s
Pa ne trdim da so plašni ali karkoli.
So pa imeli tut rodovniške mladičke z njo in so bli mali taki cortkii:)
Samo to je bilo že ene par let nazaj
teya- Pes
Število prispevkov : 3000
- Post n°93
Hana* je napisal/a:
Meni so pa tile ful všeč (tisti ki nimajo hrbta dol). Niso mi pa všeč razni medvedasti švicarji, eni so že kot eni samojedi
Hana*- Mačka
- Post n°94
No nisem se vredu izrazila z 'plašni'. : P
Ja, to je res. Imajo bolj 'blag' karakter in nepravilna socializacija lahko vodi v nervozo, strah in nezaupljivost. Naj ne bi bili nezaupljivi in agresivni, ampak spet čist odvisno od vzgoje itd. Čeprav vsaj kakor berem po forumih je kar precej švicarjev nezaupljivih do tujcev...
Meni so nekateri kar v redu, ampak se da najt veliko 'lepše' (če gledam po slikah), vsaj meni. Ti medvedi pa tudi meni ne palijo...čeprav so mi redki kratkodlaki všeč, imam raje dolgodlako različico.
(tisti ki nimajo hrbta dol). Niso mi pa všeč razni medvedasti švicarji, eni so že kot eni samojedi
Tale psica mi je npr. všeč:
pic hosting
vir: http://www.whiteswisssheperd-croatia.com/gallery.html
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°95
Beli švicarski ovčar Pablo
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°96
Lep je...
Je rodovniški?
Je rodovniški?
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°97
Ja jelove je napisal/a:Lep je...
Je rodovniški?
Hvala
Kelly 097- Pikapolonica
- Kraj : Domžale
Število prispevkov : 306
- Post n°98
Ja res je prekrasen
BunnyRoBones- Pikapolonica
Število prispevkov : 15
- Post n°100
Moja sestrična ma tega in je res ful lep :)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi