Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 46 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 46 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+16
The_Wanted
Border_Collie *-*
Eva.
Maly
katt.
Colliny
Hana*
Ingrid*
Polly
love
Neja.
Evangelynne
hov-hov
Lena_Horses
Lisa
Nika.
20 posters
Slovenija ima talent 2013
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°26
Re: Slovenija ima talent 2013
Haha, jaz sem tudi skoraj pozabila. Na srečo sem se spomnila, ker sem še hotla Spidermana gledat. :'D
katt.- Pes
- Starost : 24
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°27
Jst moram gledat. xD
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°28
Jst bom gledla ceprav mi je kr nekaj nemci majo bolsega, ampak bolje gledati, kot pa bit v druzbi z matematiko
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°29
Jas bom gledala, če ne bo nič kaj bolj pametnega
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°30
Jaz bom gledala, čeprav na SIT se jih 3/4 dela budalo iz sebe...Mislim, pridejo pa nimajo nekega resnega talenta... -.-''
The_Wanted- Tiger
- Post n°31
Jaz tak vem, da bom spet ful razočarana nad šovom, samo morem gledat! >< haha
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°32
Jas sem vedno razočarana samo gledala pa bom, pa nujno morem videt mojo prijateljico haha samo upam, da nebo spet tolko takih, ki se delajo norca
The_Wanted- Tiger
- Post n°33
Pa meni gre najbolj na živce, ker ko nekdo nastopa, vedno na ful publiko kažejo. Pa koga te publika zanima!?
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°34
Eh, če ne znajo snemat!! Boš mogla ti it tja pa jim pokazat kak se to dela xD
The_Wanted- Tiger
- Post n°35
Haha, očitno res.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°36
Kim<3 je napisal/a:Jaz bom gledala, čeprav na SIT se jih 3/4 dela budalo iz sebe...Mislim, pridejo pa nimajo nekega resnega talenta... -.-''
Se strinjam.
The_Wanted- Tiger
- Post n°37
Pa dobro, mene to osebno sploh ne moti, saj oni izpadejo kot budale. Jaz se pa lahko pošteno nasmejim, haha.
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°38
Meni je tak vseeno kake budale se delajo!! Jaz se lahko vsaj smejim, samo kak jih ni sram
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°39
Jah, nevem...Meni nekatere delujejo bolano, folk hoče neko 'pozornost' in zato pridejo. To, da skače po steklu (kar je bilo lani), plete sredi odra meni ni ravno zdravo...
Kaja & Naly- Mačka
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1348
- Post n°40
Res so eni totalne budale sam so eni zelo smešni sej eni pridejo na talente šov naret al pa kaj takega da bo ljudem zabavno sej ne mislijo vsi naprej prit.
Evangelynne- Moderator
- Post n°41
Kim<3 je napisal/a:Jah, nevem...Meni nekatere delujejo bolano, folk hoče neko 'pozornost' in zato pridejo. To, da skače po steklu (kar je bilo lani), plete sredi odra meni ni ravno zdravo...
Mhm.
Sicer enim se res lahko nasmejiš :')
The_Wanted- Tiger
- Post n°42
Kim<3: Mah to še ni nič! Mogla bi nemške talente videt kaj vse delajo, tam se lahko pol za glavo držiš! Ko npr. uteži z jezikom ali pa ušesi dvigujejo, si pri očesu niti ven vlačijo, itd. Dokler še samo po steklu hodi je itak vredu, haha. :'D
Evangelynne- Moderator
- Post n°43
The_Wanted je napisal/a:Kim<3: Mah to še ni nič! Mogla bi nemške talente videt kaj vse delajo, tam se lahko pol za glavo držiš! Ko npr. uteži z jezikom ali pa ušesi dvigujejo, si pri očesu niti ven vlačijo, itd. Dokler še samo po steklu hodi je itak vredu, haha. :'D
Dafaq? hahhaha
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°44
The_Wanted je napisal/a:Kim<3: Mah to še ni nič! Mogla bi nemške talente videt kaj vse delajo, tam se lahko pol za glavo držiš! Ko npr. uteži z jezikom ali pa ušesi dvigujejo, si pri očesu niti ven vlačijo, itd. Dokler še samo po steklu hodi je itak vredu, haha. :'D
Daj fuuj!! Ne zaj to tu pisat!! Jaj tega nisem mogla gledat, omg!! Tisto so šele bedaki
The_Wanted- Tiger
- Post n°45
Pia: Jap, obstajajo še bolj bolani ljudje, tak, da to kaj na slovenija ima talent vidite ni nič! Jaz se temu lahko smejim, ker so tak glupi. :'D
Isa: Hahaha, jaz onega tudi nisem mogla gledat, ko je uteži z jezikom dvigoval pa take. Samo oni čarovnik lani, ko je delal z golobi, pa je bil carski! Čeprav je imel ono točko, ko si je nit iz očesa potegnil. :'D
Isa: Hahaha, jaz onega tudi nisem mogla gledat, ko je uteži z jezikom dvigoval pa take. Samo oni čarovnik lani, ko je delal z golobi, pa je bil carski! Čeprav je imel ono točko, ko si je nit iz očesa potegnil. :'D
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°46
Jas sem htela, da bi zmagal (Dan Sperry) če misliš tega!
OT
OT
The_Wanted- Tiger
- Post n°47
Jaja, tega mislim! Men je bil on tak zakon. Pa čeprav je bil ful creepy, ampak vseeno je mel nekaj posebnega in privlačnega. (: Res je imel nore točke! OT
Pustimo se presenetit kdo bo danes vse nastopal. Upam, da vsaj letos ne bodo toliko publike snemali. Pa žirija mi je tudi anti, lahko bi jo zamenjali, ne pa da je vsako leto enaka. Magari grem jaz tja sedet! :'D haha That would be FUN!
Pustimo se presenetit kdo bo danes vse nastopal. Upam, da vsaj letos ne bodo toliko publike snemali. Pa žirija mi je tudi anti, lahko bi jo zamenjali, ne pa da je vsako leto enaka. Magari grem jaz tja sedet! :'D haha That would be FUN!
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°48
Upam, da nebojo tak dolgočasni kot vsako leto... vedno tam neke bluzijo če ne lahko grema midve tja pa bo zabavno ahhahhahah :"""D
Kaja & Naly- Mačka
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1348
- Post n°49
Prevečkrat so bli že Slovenski talenti da bi bli še kakšni pametni. Slovenija je premala in nima toliko talentov. Tisti ki so jih imeli so jih več ali manj že pokazali (:
The_Wanted- Tiger
- Post n°50
Isa: Enako. Pol pa pride nek človek, ko je brez talenta, pa ga dalje spustijo. Mislim, dafuuuck?
Jaz bi šla ful, sploh, če bi ti zraven sedela. :'D To bi blo tak zabavno, vsakiga bi skup spucale kak je brez talenta, hahahahahahah. :''D
Kaja & Naly: Se strinjam, da je Slovenija mala in je res težko vsako leto nov talent odkrit.
Jaz bi šla ful, sploh, če bi ti zraven sedela. :'D To bi blo tak zabavno, vsakiga bi skup spucale kak je brez talenta, hahahahahahah. :''D
Kaja & Naly: Se strinjam, da je Slovenija mala in je res težko vsako leto nov talent odkrit.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi