Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 43 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 43 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+13
Ingrid*
jana.
Tjaša*
katt.
Colliny
Kim<3
Maly
Border_Collie *-*
Nicki*
The_Wanted
MašaAba
Anja&Dona
Evangelynne
17 posters
4fun agility tekma - KD Maribor
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°26
Re: 4fun agility tekma - KD Maribor
Upam, da pridemo. Odvisno kako bo z šolo takrat!
Border_Collie *-*- Pes
- Število prispevkov : 2871
- Post n°27
Upam, da boste lahko!!Ingrid* je napisal/a:Upam, da pridemo. Odvisno kako bo z šolo takrat!
The_Wanted- Tiger
- Starost : 29
Kraj : Maribor (okolica)
Število prispevkov : 4929
- Post n°28
Ti kr pridi, da boš v živo vidla kako sva z Jazzom "super", hahaha. :''DIngrid* je napisal/a:Upam, da pridemo. Odvisno kako bo z šolo takrat!
Upam, da vama z Dixie-jem uspe prit. (:
Ingrid*- Moderator
- Post n°29
Hahaha, ja pol pa morm pridt, če bosta z Jazzom štartala tam! upam da bom res lahko!
rox.- Pes
Število prispevkov : 2211
- Post n°30
No tokrat pa upam, da tudi mi pridemo na 4fun, z Majkom in Ambo. :)
Ingrid*- Moderator
- Post n°31
JAAAAA Rox !! Pridi, jz se te sploh nespomnim več kakšna si tok dolgo se nismo vidli :Đ
rox.- Pes
- Post n°32
ja pa to je tko žalostno :(
Res upam, da nardim izpit pa se pripeljem na tekmo, da se vidiimoooooo končno spet! <33
Res upam, da nardim izpit pa se pripeljem na tekmo, da se vidiimoooooo končno spet! <33
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°33
Ingrid & rox. upam, da vama uspe prit, hh!
Anja&Dona- Tiger
- Starost : 24
Število prispevkov : 3779
- Post n°34
Pa da, če se vidimo se nebomo samo gledaliEvangelynne je napisal/a:Ingrid & rox. upam, da vama uspe prit, hh!
The_Wanted- Tiger
- Post n°35
rox.: Pridna, ker delaš izpit. Jaz se tudi nekaj trudim, haha. :'D OT Drugače pa upam, da ti uspe prit! (:
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°36
rox. je napisal/a:No tokrat pa upam, da tudi mi pridemo na 4fun, z Majkom in Ambo. :)
Upam, da pridete!!
rox.- Pes
- Post n°37
hihi, a ti gre izpit za avto? Ot ot se opravičujem:)
Jaa, tudi jaz res upam da nam uspe, zdaj smo pa že predolgo štrajkali s tem agilityjem:D
Jaa, tudi jaz res upam da nam uspe, zdaj smo pa že predolgo štrajkali s tem agilityjem:D
The_Wanted- Tiger
- Post n°38
Med počitnicami sem naredila prvo pomoč, daj bi pa mogla na CPP predavanja, pa zavlačujem, ker se mi ful ne da, haha. :'D Samo bo treba se skup spravit, ker po septembru več ne bodo pole, ampak se bo računalniško delalo (teorija). ><'rox. je napisal/a:hihi, a ti gre izpit za avto? Ot ot se opravičujem:)
Kim<3- Pes
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2413
- Post n°39
OMG ja, ma da usi pademo vsaj 5x..Nenormalno bo >,< OT OT OT *ojoj, s 4fun tekme na vozniški izpit*The_Wanted je napisal/a:Med počitnicami sem naredila prvo pomoč, daj bi pa mogla na CPP predavanja, pa zavlačujem, ker se mi ful ne da, haha. :'D Samo bo treba se skup spravit, ker po septembru več ne bodo pole, ampak se bo računalniško delalo (teorija). ><'rox. je napisal/a:hihi, a ti gre izpit za avto? Ot ot se opravičujem:)
momokika- Mačka
- Starost : 25
Kraj : Šentilj (okolica)
Število prispevkov : 873
- Post n°40
Uff ne vem če naj prideva tekmovat ali ne, ker sva na žuru po pasje 2 oz. sem jaz tak uničila vse da je joj ><.
Nočem tega če 1x ponovit sej vem, da bom verjetno mogla ampak vseeno nočem se že zdaj osramotit ;p.
Nočem tega če 1x ponovit sej vem, da bom verjetno mogla ampak vseeno nočem se že zdaj osramotit ;p.
Evangelynne- Moderator
- Post n°41
Svetujem ti, da gres. Bolse, da tu unicis vse kot pa na resnejsi tekmi. Pac izkusnje pridobis. (:
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°42
Daaaj pridi tekmovat! Te priloznosti ne smes zamudit, ker maas ful blizu pa vse pa se vec izkusenj bosta dobili in vedno boljsi bosta!momokika je napisal/a:Uff ne vem če naj prideva tekmovat ali ne, ker sva na žuru po pasje 2 oz. sem jaz tak uničila vse da je joj ><.
momokika- Mačka
Kraj : Šentilj (okolica)
Število prispevkov : 873
- Post n°43
Ja Pia no sej maš prav bom videla. ;P
Isa je sej to je ravno fajn da je tak blizu bom premislila. c: Drugače pa jaz dvomim, da bom kdaj dobro vodila ampak vseeno.
Drgače pa kdo zdaj sodi? Ker bi se naj nekaj spreminjalo vmes pa zdaj ne vem ali je ostalo isto ali se je spremenilo.
Isa je sej to je ravno fajn da je tak blizu bom premislila. c: Drugače pa jaz dvomim, da bom kdaj dobro vodila ampak vseeno.
Drgače pa kdo zdaj sodi? Ker bi se naj nekaj spreminjalo vmes pa zdaj ne vem ali je ostalo isto ali se je spremenilo.
Evangelynne- Moderator
- Post n°44
Zdaj imaš priložnost, super je, ker je na klubu, mogoče bo tako tebi kot tudi Brixy bolj odgovarjalo, da sta na ''domačem'' terenu, bo mogoče manj treme. (: Poleg tega je pa še blizu. Vredno je it poskusit, ne samo, da dobiš več izkušenj tudi malo se navajaš na tekme, vodenje, spoznaš svojega psa, npr. kako se obnaša, ko si ti nervozna ali pa kdaj imata boljše teke, ko sta na tujem ali domačem klubu (4fun so ravno zaradi tega fajn, ker niso čisto zares, ampak so vseeno lažja kopija tekem).
Sicer pa z tak negativnimi mislimi, da se tvoje vodenje ne bo izboljšalo, se res ne bo. Samo od sebe se verjetno res ne bo izboljšalo, zato pa je pomembna vaja, vsakič bosta boljši, če bosta delali na tistem, kar vama najmanj gre. Sicer pa sva midve tudi bolj slabi, ampak grem vseeno na tekmo ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov. (:
Sodi pa še vedno Mateja Rutnik, kolikor je meni znano, lahko jo greva tudi vprašat. (:
Sicer pa z tak negativnimi mislimi, da se tvoje vodenje ne bo izboljšalo, se res ne bo. Samo od sebe se verjetno res ne bo izboljšalo, zato pa je pomembna vaja, vsakič bosta boljši, če bosta delali na tistem, kar vama najmanj gre. Sicer pa sva midve tudi bolj slabi, ampak grem vseeno na tekmo ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov. (:
Sodi pa še vedno Mateja Rutnik, kolikor je meni znano, lahko jo greva tudi vprašat. (:
The_Wanted- Tiger
- Post n°45
Pia: A ti si se na tekmo že prijavila? (:
Evangelynne- Moderator
- Post n°46
Jap, že takoj isti dan, ko so objavili prijavnico se mi zdi. (:
Nika.- Pes
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2075
- Post n°47
Na žalost me ne bo (kot gledalka) zaradi trgatve>< Res škoda ker vas bo tolko tam:(
Uživajte tisti ki grete & vso srečo tekmujočim :)
Uživajte tisti ki grete & vso srečo tekmujočim :)
The_Wanted- Tiger
- Post n°48
Štartna lista je zunaj. Začne se z large in z Jazzom sva 7. na vrsti. Komaj čakam, čeprav sem že danes cela živčna. :'D
Border_Collie *-*- Pes
- Post n°49
Veliko sreče vseeeem!!!!
Evangelynne- Moderator
- Post n°50
Midve sva pa 6. hihi:)
Mene ne skrbi kaj preveč, jutri me verjetno bo. Ampak okej, bo kak pač bo.
Mene ne skrbi kaj preveč, jutri me verjetno bo. Ampak okej, bo kak pač bo.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi