Zanima me če ve kdo za kakšno leglo v sloveniji ali sosednjih državah saj se zanimam za nakup te pasme. Zanimalo bi me tudi če ve kdo kakšne so cene saj tega podatka nisem zasledil še na nobenem foromu in nažalost ne poznam dobenga pri katerem bi se to lahko pozanimal. Hvala! :)
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 3 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 3 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+26
love
miico
Alex
Annja
Animal_Lover
Evangelynne
I<3Dogs&Agility
neja
Colliny
*Lanchy*
Katka in Dancer
emma
Lena_Horses
Eva
teya
ines97
Nuša.
Eva.
Woody
BlackStar
emcHiii.
špela.*
larčyka
dog_lover*
Anja
Maja
30 posters
Weimaraner
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°52
Re: Weimaraner
Sploh nisem vedla da dolgodlaki tut obstajajo. Ful so mi lepi.
momokika- Mačka
- Starost : 25
Kraj : Šentilj (okolica)
Število prispevkov : 873
- Post n°53
Pravi cukerčki so so mi res fulll všeč. Dolgodlaki in kratkodlaki. Čeprav so mi kratkodlaki lepši. ;P
Gost- Gost
- Post n°54
Men so ful všeč, pa še lep karakter majo, postavco pa prav tako. (:
Luškani drgač.
Luškani drgač.
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°55
miico je napisal/a:Zanima me če ve kdo za kakšno leglo v sloveniji ali sosednjih državah saj se zanimam za nakup te pasme. Zanimalo bi me tudi če ve kdo kakšne so cene saj tega podatka nisem zasledil še na nobenem foromu in nažalost ne poznam dobenga pri katerem bi se to lahko pozanimal. Hvala! :)
V psarni Kika's point naj bi imeli leta 2012 mladičke, ampak je blo to že nekaj časa nazaj rečeno in je pomoje najboljše, če kontaktirate vzrediteljico.
So iz Tacna drugač (se mi zdi). (:
Je pa meni osebno mama (Kika, s katero bo leglo, ČE bo) zelo všeč, tako vizualno kot karakterno. :)
Cene se mi zdi, da so okoli 1000€, je pa odvisno od tega, kaj je všteto v ceno (koliko cepljenj, če je kakšna pasja šola zraven,...), kakšen rodovnik ima pes, kakšen je vzreditelj,... :)
Upam, da se vam posreči nakup in boste veseli z novo zverinico. :)
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°56
Eva. je napisal/a:miico je napisal/a:Zanima me če ve kdo za kakšno leglo v sloveniji ali sosednjih državah saj se zanimam za nakup te pasme. Zanimalo bi me tudi če ve kdo kakšne so cene saj tega podatka nisem zasledil še na nobenem foromu in nažalost ne poznam dobenga pri katerem bi se to lahko pozanimal. Hvala! :)
V psarni Kika's point naj bi imeli leta 2012 mladičke, ampak je blo to že nekaj časa nazaj rečeno in je pomoje najboljše, če kontaktirate vzrediteljico.
So iz Tacna drugač (se mi zdi). (:
Je pa meni osebno mama (Kika, s katero bo leglo, ČE bo) zelo všeč, tako vizualno kot karakterno. :)
Cene se mi zdi, da so okoli 1000€, je pa odvisno od tega, kaj je všteto v ceno (koliko cepljenj, če je kakšna pasja šola zraven,...), kakšen rodovnik ima pes, kakšen je vzreditelj,... :)
Upam, da se vam posreči nakup in boste veseli z novo zverinico. :)
Se čist strinjam s tem. O tujih psarnah malo pobrskatje po Eurobreederju, drugače pa je meni všeč ta psarna: http://www.granitehillweimaraners.com/puppies.htm
Leta 2012/2013 pričakujejo dve legli (:
miico- Pikapolonica
- Starost : 32
Število prispevkov : 2
- Post n°57
Eva in Hana hvala obama za informacije!! :)
Eva.- Tiger
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°58
Ja to Granitehill sem tud jst gledala že enkrat in sem se tud z vzrediteljico pogovarjala in so ful uredu (tko psi kot vzreditelca).
bella*- Pikapolonica
- Starost : 24
Število prispevkov : 135
- Post n°59
Meni je ta pasma fulll všeč. Itak sm že od negdej mahnjena na ptičarje Je tut na seznamu za naslednjega kužka Je pa tut meni Kika full lepa.
bella*- Pikapolonica
- Starost : 24
Število prispevkov : 135
- Post n°60
V Slo. imamo zdej leglo rodovniških weimaranerjev Kdo pozna mogoče? Se opravičujem za zaporedni post.
Becca my love- Sinička
Število prispevkov : 478
- Post n°61
Jooj lepi so *_* ...
Leglo drugače ne poznam :$
Leglo drugače ne poznam :$
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]