Hvala vsem!(:
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 9 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 9 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+63
Tjaša*
Miška
Maly
Polly
The_Wanted
momokika
Nika.
Animal_Lover
ajsa.tb
nejcka
Nika7
Ingrid*
Anja&Dona
afna2000
talupu
Hana*
karamelca
Colliny
katja100
anna <3
Ani
Neja.
zoe
Ursha_Shiva
Diana.
Adelch&Windy
Evangelynne
love
nika
Ester
Lillie
Shelly
Eva.
AmyLarch
nezzek
Tisa
Katka in Dancer
love dog
*Lanchy*
vicky (74)
radaimamživali
Petra.
Nuša.
teya
...Ira <3...
Maša
Laura
Vida
Princess^^
BlackStar
špela.*
yaya
Urška
dog_lover*
Anja.
emcHiii.
EucH
Maja
Anja
Špela
larčyka
Woody
Katk.
67 posters
Gladkodlaki prinašalec [Flat coated retriever]
Maja- Pes
- Starost : 30
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2148
e.v.a- Sinička
- Starost : 26
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 668
Kolk je pa kej lovski nagon izražen pri njih?:)
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
V bistvu so ful priljubljeni ravno zaradi njihovega močnega lovskega nagona. Z Ilvie je bilo tudi tako, da je kar pobezljala za kako živalco, pa mi nosila rakovice na morju, ampak smo veliko delale na tem (tudi zaradi treningov prinašanja) in je ful rada delala in hitro nadaljevala. Ni pa zdej to tok grozno, jaz kakih velikih težav nisem imela.e.v.a je napisal/a:Kolk je pa kej lovski nagon izražen pri njih?:)
e.v.a- Sinička
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 668
Aha, hvala.Hana* je napisal/a:V bistvu so ful priljubljeni ravno zaradi njihovega močnega lovskega nagona. Z Ilvie je bilo tudi tako, da je kar pobezljala za kako živalco, pa mi nosila rakovice na morju, ampak smo veliko delale na tem (tudi zaradi treningov prinašanja) in je ful rada delala in hitro nadaljevala. Ni pa zdej to tok grozno, jaz kakih velikih težav nisem imela.e.v.a je napisal/a:Kolk je pa kej lovski nagon izražen pri njih?:)
Niann- Pikapolonica
- Kraj : Elažmod
Število prispevkov : 383
Sem mela zdaj nazadnje v tečaju eno psičko & waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kolk je huda!! Čist navdušena, vsekakor mi je nabila ene par + za tole pasmo :)
Aston- Pikapolonica
- Kraj : Vodice
Število prispevkov : 63
Meni te psi ostajajo eni najlepših. Bili so v ožjem izboru, ko smo kupovali psa pred štirimi leti (je zmagal čuvaj- hovi)...mislim pa, da bo kmalu čas, da si zares omislimo flatkota.
Obstajajo v okolici LJ kakšne šole prav za prinašalce ali pa za pripravljanje na working teste? in še ali bi bili primerni za agility? Zaenkrat še nisem zasledila nobenega, je pa res da ne hodim na agi tekme.
Hana*: kolikor sem zasledila, so v Avstriji večinoma delovne psarne? A kaj komplicirajo, če s psom ne želiš delat raznih delovnih izpitov ampak kakšen agility, RO in razstave?
Obstajajo v okolici LJ kakšne šole prav za prinašalce ali pa za pripravljanje na working teste? in še ali bi bili primerni za agility? Zaenkrat še nisem zasledila nobenega, je pa res da ne hodim na agi tekme.
Hana*: kolikor sem zasledila, so v Avstriji večinoma delovne psarne? A kaj komplicirajo, če s psom ne želiš delat raznih delovnih izpitov ampak kakšen agility, RO in razstave?
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
Aston je napisal/a:Meni te psi ostajajo eni najlepših. Bili so v ožjem izboru, ko smo kupovali psa pred štirimi leti (je zmagal čuvaj- hovi)...mislim pa, da bo kmalu čas, da si zares omislimo flatkota.
Kakor vem prav sol in treningov za prinasalce ni oz. ni bilo, zdaj ne vem tocno, ce se je iz teh planov po treningih kaj izcimilo(skupinski treningi se odvijajo v krogu poznavalcev in lastnikov in potekajo po vsej Sloveniji)-jaz sem imela treninge individualno pri poznavalki (tudi vzrediteljici), tako da ce zelis izvedeti priporocam, da jo kontaktiras. To je link psarne: klik
Letos planirajo super leglo-mati je sestricna moje bivse psicke, samec pa njen brat-torej gre za line breeding kombinacijo. Mamo legla tudi poznam in je resnicno super psicka.
Seveda so primerni za agility (kot je vsak pes), je pa res, da jih ne trenira veliko.
V Avstriji pravzaprav stanje ni prevec razlicno, ceprav sem jaz ze od vsega zacetka vedela katero linijo iskat in sem bila lahko srecna,da sem svoje sanjsko leglo nasla tako blizu. Seveda ne komplicirajo, mislim, da je za vsakega vzreditelja najbolj pomembno, da je za psa dobro poskrbljeno, ne glede na to, ce ima kasneje kariero iz katerega koli sporta ali pa samo ostane hisni ljubljenec.
Jaz osebno rada vidim, ce se s flati dela, ker so res ustrezljivi in zelo radi delajo-to nikakor ni pes za lene ljudi.
Ce te se kaj o zanima o njih, linijah, leglu ali karkoli pa ti z veseljem se kaj vec povem na ZS.:)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi