Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 17 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 17 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+21
rox.
Lin
Colliny
Iza
airedalka rebeka10
Adelch&Windy
flowerylife
Anja
Laura
anna.
Urška
Maja
Maša
Katk.
emcHiii.
ema.
dog_lover*
Tisa
Pokica
Petra.
...Ira <3...
25 posters
Whippet
Maja- Pes
- Starost : 30
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 2148
- Post n°26
Re: Whippet
Jeej jutri gredo naši prijatelji po psičko, v psarno Komarsko. :) Komaj čakam da jo vidiiim.
Miška- Sinička
- Starost : 28
Število prispevkov : 676
- Post n°28
Tele psarne jaz poznam (slovenske):
Vseperus
Komarska
Tenderline
pa še neki slikc:
vir
vir
:haha: :JEA:
vir
prečudoviti so... bi pa mela enga Whippeta pozneje v življenju
še en video :)
https://www.youtube.com/watch?v=DgltBluIyKU
Vseperus
Komarska
Tenderline
pa še neki slikc:
vir
vir
:haha: :JEA:
vir
prečudoviti so... bi pa mela enga Whippeta pozneje v življenju
še en video :)
https://www.youtube.com/watch?v=DgltBluIyKU
Anja- Admin
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 8369
- Post n°29
Mi smo bili pa včerej v Topolšici z Vicko in je en imel tam 6 whippetov, starih 3 dni! ;* omg kok kjuuut no!
flowerylife- Pikapolonica
- Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 219
- Post n°30
Naš priženjen whippetk Tay:
Foto: Tea Božnar
pa še en portretek
Foto: Tomaž Šubic
Foto: Tea Božnar
pa še en portretek
Foto: Tomaž Šubic
Adelch&Windy- Sinička
- Število prispevkov : 453
- Post n°31
Luštkan!
Drgač pa so mi whippeti zlo ušeč ;D
Drgač pa so mi whippeti zlo ušeč ;D
Miška- Sinička
- Post n°32
iik 6 mejhnih whippetov!
kaj dam, da jih jaz vidm
Kok je lep
kaj dam, da jih jaz vidm
Kok je lep
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°33
Meni so ti psi vedno bolj všeč. Mogoče eno neumno vprašanje... Kakor vem so ti psi zelo hitri - torej bi bili dobri v agilityju. Jih pa nisem še nikoli opazila (pa ne rečem da jih ni). Ps me zanima če imajo mogoče kake težave z zdravjem ali zakaj?
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°35
Hvala. Jaz jih nisem videla pogosto pa zato vprašam.
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°36
Ja, saj hitri so, samo predvsem to velja za raven teren, ta hrt npr. ful visoko skoči in mu to vzame ful časa. Sicer je pa dober.
Po moje ma nekaj opraviti tudi nagon, ki ga nekateri nimajo dovolj, pa mirnost in pa občutljivost na mraz, sonce itd. Pa po moje tudi to, da po svetu predvsem veljajo za spremljevalce
Po moje ma nekaj opraviti tudi nagon, ki ga nekateri nimajo dovolj, pa mirnost in pa občutljivost na mraz, sonce itd. Pa po moje tudi to, da po svetu predvsem veljajo za spremljevalce
Lin- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°37
Po tem videu sem pa tut jaz začela razmišljat, da bi začela trenirat agility
Miška- Sinička
- Post n°38
Colliny je napisal/a:Ja, saj hitri so, samo predvsem to velja za raven teren, ta hrt npr. ful visoko skoči in mu to vzame ful časa. Sicer je pa dober.
Kako znano...
No moja je mešanka z whippetom in NO, ampak je postava karakter in vse po whippetu, razen delno dlake in nekaj višine.
Nagona ma moja.. uff... neomejeno
kar se pa mirnosti tiče.. mislim, da moraš pazit od kje vzameš psa pa to, drugač je bla Čenča ful bl mirna... ampak sem se jaz in se še vedno matram da ratuje zmeraj bolj nor pes :) In nebi vrjeli kok je napredovala. Kar se tiče mraza jih je res treba zavarovat in sonca isto.
Čenča brez vode (mislim na mrzlo rečno čofotanje) na vroč dan "crkne" (s pomenom.. "ne da se je prestavt" )
Pa nekateri tut mislijo, da hrti niso učljivi...
Moja (sicer ni čist hrt) se je v 1 letu (ko sem jo začela učiti je bila stara 2.5 leti, brez kakršne koli prejšnje socijalizacije in ja je iz zavetišča) naučila 70 različnih trikov + agility. In se je naučila od objemanja steklenice in držanja... do odboja od drevesa (od katerega je itaq ratala čist odvisna) pa do zlaganja klinčkov itd. Tko da ja... so učljivi, samo človeku se mora mal dat pa jih motivirat...
Men so zakon psi. Najbol pa občudujem hitrost
Lin- Mačka
Kraj : Kranj
Število prispevkov : 1092
- Post n°39
Miška je napisal/a:Pa nekateri tut mislijo, da hrti niso učljivi...
Moja (sicer ni čist hrt) se je v 1 letu (ko sem jo začela učiti je bila stara 2.5 leti, brez kakršne koli prejšnje socijalizacije in ja je iz zavetišča) naučila 70 različnih trikov + agility. In se je naučila od objemanja steklenice in držanja... do odboja od drevesa (od katerega je itaq ratala čist odvisna) pa do zlaganja klinčkov itd. Tko da ja... so učljivi, samo človeku se mora mal dat pa jih motivirat...
Kuko si jo pa pripravila do tega, ker nama se ravno tukaj, ko je treba biti motiviran, zatakne. Ker ga use drugo zanima, kot pa učenje trikcev...
Colliny- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2106
- Post n°40
Jah, Lin, samo Čenča ma v sebi tudi pol NOja, kar pa je čisto druga zgodba, totalno nori in delavni psi so to. Čeprav je bolj po whippetu se njej ata (al mama...) vseeno kdaj prikaže zunaj.
Najboljše ti bo pa kar sama znala povedat.
Drugače pa tut moja maltežanka (to so pa res psi z izredno izredno malo nagona) je totalno nori pes, vsekana na žogo, frizbi, agility in pa trikce ima noro rada, pa cik cap, odboje od telesa sma zdaj malo vadit začeli itd itd. Res ful je fajn met takega psa.
Najboljše ti bo pa kar sama znala povedat.
Drugače pa tut moja maltežanka (to so pa res psi z izredno izredno malo nagona) je totalno nori pes, vsekana na žogo, frizbi, agility in pa trikce ima noro rada, pa cik cap, odboje od telesa sma zdaj malo vadit začeli itd itd. Res ful je fajn met takega psa.
Miška- Sinička
- Post n°41
Lin je napisal/a:Miška je napisal/a:Pa nekateri tut mislijo, da hrti niso učljivi...
Kuko si jo pa pripravila do tega, ker nama se ravno tukaj, ko je treba biti motiviran, zatakne. Ker ga use drugo zanima, kot pa učenje trikcev...
Vsak pes je drugačen.. in ja.. preizkušaj hrano in igro :)
Jaz sem rabla ogromno časa in truda za motivacijo, ki jo ima zdaj... Tako, da srečno
flowerylife- Pikapolonica
- Kraj : Škofja Loka
Število prispevkov : 219
- Post n°42
"Problem" pri hrtih naj bi bil, da bi jih zaradi velikega raztezka med tekom težje naučil cone in obratov. Sicer je pa v Sloveniji zdaj videti tudi na tekmah enega whippetka, ki je super in ima celo tekoče cone (lastnica je vmes sicer že parkrat skoraj povsem obupala, ampak po enem letu rednega treniranja in učenja teh con teče super! Kjer je volja, tam je uspeh )
rox.- Pes
- Starost : 29
Število prispevkov : 2211
- Post n°43
Ma tist whippet je pa toook zakon ((:
Po conah dobeseno leti:D
Po conah dobeseno leti:D
Miška- Sinička
- Post n°44
Ma ja Rubi je zakonn :DD Res vsaka čast
*živa*- Pikapolonica
Kraj : Rudno
Število prispevkov : 64
- Post n°46
Kako se pa whippeti kaj v agilityju obnesejo?!
love- Pes
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°47
Zelo so dobri, hitridrugače pa maš na nekaj straneh nazaj vse napisano :<<:
*živa*- Pikapolonica
- Post n°48
Sem opazila. Hvala.
*živa*- Pikapolonica
- Post n°49
Petra tale whippet (druga stran spodaj) je pa noooooooooooooooooooooooooooro lep.
Animal_Lover- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 1359
- Post n°50
Luškani pesjančki! Ful mi je ušeč psarna Tenderline. Mogoče bo to moj prvi pes, vendar še nisem 100% prepričana.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi