Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 36 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 36 gostov :: 3 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+27
Bella1489
nikobellic
Nika.
Polly
Border_Collie *-*
Hana*
airedalka rebeka10
vaniiiia
love
Evangelynne
kozler
Shelly
fifi2011
ines97
Ani
Pia Caroline
Eva.
bambi01
nika
*Lanchy*
teya
Tisa
Mašy
katkica2
Pupa.^^
Anja
Valentina
31 posters
Pekinezer
love- Pes
- Starost : 26
Kraj : Mirna Peč
Število prispevkov : 1995
- Post n°151
Re: Pekinezer
Ja ne vem, zdi se mi k da sem brez moči. Pismo, vse sem povedala, izpovedala sem se, vi pa še kr pa še kr dejansko rinete vame. Imam pojma o rodovniku. Upraši me kar koli o njem.
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°152
Jaz sem komentirala vaše poste (za kar je forum namenjen), nisem imela namena riniti vate (pa se opravičujem če je tako izpadlo).
V tej temi se to ne kaže... Ne mislim ti zdaj zastavljati vprašanj tukaj (itak se lahko vedno pogleda na internet ), super če veš toliko več o rodovniku kakor se vidi iz postov, nimam nič proti.Imam pojma o rodovniku. Upraši me kar koli o njem.
love- Pes
- Post n°153
Ne, vem o rodovniku, ampak na netu če me nekdo razjezi al kokr kol pač pol delujem k nabl zabit člouk k da nimam pojma niti kko mi je ime
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°154
Jaz pa kot en težak ki ne zna drugega kot o rodovniku, razstavah in sterilizaciji/kastraciji. Ampak v resnici ni tako (saj ne da vse vem, ampak se ukvarjam še z veliko drugimi živalskimi stvarmi)...
love- Pes
- Post n°155
A, sej kul. Prjatlce again?(ok ne poznamo se lih ma vseeno). Lahko se zmenimo za en fotošuting. Z Dinkotom.
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°156
Itak! Samo jaz ne bi rekla da dobim prevoz...
Gost- Gost
- Post n°157
Ma sej nisi težak, no. Pač razložiš, če kdo ne ve, ne? Zato pa je forum.airedalka rebeka10 je napisal/a:Jaz pa kot en težak ki ne zna drugega kot o rodovniku, razstavah in sterilizaciji/kastraciji. Ampak v resnici ni tako (saj ne da vse vem, ampak se ukvarjam še z veliko drugimi živalskimi stvarmi)...
Btw, ful bi vaja rada spoznala. Upam, da se kdaj bomo zmenili kdaj za kakšen sprehod ali nekaj podobnega.
Nazadnje urejal/a Tijjccii-.- Ned Nov 04 2012, 22:28; skupaj popravljeno 1 krat
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°159
Tijjccii-.- je napisal/a:Ma sej nisi težak, no. Pač razložiš, če kdo ne ve, ne? Zato pa je forum.airedalka rebeka10 je napisal/a:Jaz pa kot en težak ki ne zna drugega kot o rodovniku, razstavah in sterilizaciji/kastraciji. Ampak v resnici ni tako (saj ne da vse vem, ampak se ukvarjam še z veliko drugimi živalskimi stvarmi)...
Tako je :p
Anja, dej pridi na kako tekmo v Prestranek, po vsej verjetnosti bo Dino tudi z nami (:
& itak se po netu ne da ocenjevat ljudi, jaz sem se z večino, ki so mi šli kdaj na jetra na forumu, ful dobro razumela in veliko bolj ujela, kot s kakšnimi, ki smo se na forumu vedno strinjali.
Pa predlagam, da končamo debato, ker je že fajn OT.
love- Pes
- Post n°160
Ja.Hvala. Ma meni je zgledalo ko da sem neki izobčenec tu na forumu in da me samo kritizirate pa vidim da ni tako in mi hočete samo pomagat. Mogoče pa pridem.Starši...
Hana*- Mačka
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°161
love je napisal/a:Ja.Hvala. Ma meni je zgledalo ko da sem neki izobčenec tu na forumu in da me samo kritizirate pa vidim da ni tako in mi hočete samo pomagat. Mogoče pa pridem.Starši...
Same here >< Držim pesti, da ti uspe (:
love- Pes
- Post n°162
Hvala, I guess da je že bolje
Zdaj pa se vrnimo k temu kar je tema namenjena, k pekinezerjem
Bella1489- Pikapolonica
- Starost : 35
Kraj : Bresnica, Ormož
Število prispevkov : 15
- Post n°163
Pozdravljeni.
Z Bello sva čist nove na tem forumu in vas prav lepo pozdravljama. Bella je stara 13 tednov in je pasme Pekinezer vendar je brez rodovnika sam naju to ne moti. :)
Tamara & Bella
Z Bello sva čist nove na tem forumu in vas prav lepo pozdravljama. Bella je stara 13 tednov in je pasme Pekinezer vendar je brez rodovnika sam naju to ne moti. :)
Tamara & Bella
Kaja & Naly- Mačka
- Starost : 24
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 1348
- Post n°164
Bella1489 je napisal/a:Pozdravljeni.
Tamara & Bella
No če si nova lahko svojega ljubljenčka predstaviš v temi: Predstavite svojega ljubljenčka
Bella1489- Pikapolonica
- Post n°165
No pa sem jo predstavila :)
Bella1489- Pikapolonica
- Post n°166
love je napisal/a:Hvala, I guess da je že bolje
a se mi samo zdi ali je ta tema res čist zamrla....:)
tilen1234567- Pikapolonica
- Starost : 44
Število prispevkov : 6
- Post n°167
Zdravo!Pišem samo v opozorilo tistim ki se zanimate za nakup pekinezerja. Na bolhi je en proajalec iz Rogatca, ki konstantno dodaja oglase za pekinezerje. Vsak mesec ima nov oglas. Sam sem pri njemu kupil psa, brez papirjev ( vem moja napaka ). Pes je bil v groznem zdravstvenem stanju. Ker sumim, da gospod nekje dobiva pse in jih preprodaja, bodte pozorni na oglase iz Rogatca oz. bo sam predlagal da se dobite nekje v Celju.
lp, Tilen
lp, Tilen
mihaela- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 2
- Post n°168
Hej. Sama razmišljam o nakupu pekinezerja. Zanima me samo, koliko je približno stroškov na mesec. Lp
Bella1489- Pikapolonica
- Post n°169
mihaela je napisal/a:Hej. Sama razmišljam o nakupu pekinezerja. Zanima me samo, koliko je približno stroškov na mesec. Lp
Stroški za pekinezerja niso veliki na mesec kake 3-4 kg briketov ter konzerve oz vrečke , je pa čist odvisno koliko poje kuža. Naša ima 3kg briketov cel mesec in ima vedno nasipane tako da je kolikor hoče plus vrečke oz konzerve 2x dnevno. Tako da je stroškov mesečno okrog 30-40€. Razen v primerih ko se mora obiskat veterinarja se stroški povečajo kar je logično.
mihaela- Pikapolonica
- Starost : 30
Število prispevkov : 2
- Post n°170
Kaki pa so stroški začetnega cepljenja?
Bella1489- Pikapolonica
- Post n°171