'The Vampire Diaries' je čedalje bolj popularna serija, ki je v ZDA s prvo sezono začela v mesecu septembru 2009. Posneta je po istoimenski knjigi avtorice L.J. Smith.
Srednješolka se znajde v ljubezenskem trikotniku z vampirskima bratoma, dobrim in zlim.
Elena je bila vedno priljubljena učenka, lepa, popularna, obdana z veliko prijatelji. Ko se jeseni prične šola, Eleno očara nov skrivnosten fant na šoli, Stefan Salvatore, ne ve pa, da je v resnici stoletja star vampir. Medtem, ko se Stefan trudi živeti mirno življenje med ljudmi pa je njegov brat Damon utelešenje nasilja in brutalnosti. Tako dva brata vampirja, eden dober in drugi slab, začneta vojno za Elenino dušo v majhnem mestecu Mystic Falls v Virginiji.
Igralci:
Nina Dobrev - Elena Gilbert
Paul Wesley - Stefan Salvatore
Ian Somerhalder - Damon Salvatore
Katerina Graham - Bonnie Bennett
Steven R. McQueen - Jeremy Gilbert
Sara Canning - Jenna Somers
Zach Roerig - Matt Donovan
Candice Accola - Caroline Forbes
Michael Trevino - Tyler Lockwood
Kayla Ewell - Vicki Donovan
Jaz sem zdaj pogledala 4 dele (vsak je dolg 40min), ravno si loudam 5. Zaenkrat je 14 delov, 15. pride ven 25. marca.
Je pa res noro zakon (itak, če so pa vsmpirji). Mislim tako, kot twilight vsak teden.
Sicer ni fejkanje ker je po knjigah, ki so izšle pred Twilight sago. Sta pa ravno v 4. delu omenjena Edward in Bella, ko Damon reče eno neumestno o njima, medtem ko bere knjigo hahah. >< Pa potem še pravi, da čisto narobe opisujejo v knjigi kako spremeniš človeka v vampirja. ><
Drugače pa res priporočam, da gledate. Ker je res super.
Mi je pa skoraj tako všeč kot twilight (in glede na to da sem obsedena s twilightom...).
In je veliko boljše kot deluje v opisu, vsaj meni.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi