Groza. Doleti lastnike kakšna kazen? (prepoved vzrejanja al pa kaj??)
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 23 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 23 gostov :: 1 Bot
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+45
Anja&Dona
Nika.
katkica2
Evangelynne
Polly
The_Wanted
Kim<3
Kano XD
teya
katt.
Border_Collie *-*
hov-hov
Ursha_Shiva
nezzek
*Lanchy*
anna <3
Eva.
Ani
Colliny
Lena_Horses
love dog
Ingrid*
Niann
katiiii
Miška
rox.
Nala4ever
Pupa.^^
yaya
emcHiii.
anna.
ema.
Lejchy*
Maja
Vida
Pokica
špela.*
dog_lover*
Urška
Anja.
Woody
Katk.
Špela
Anja
larčyka
49 posters
Nemški ovčar
euč.17- Mačka
- Starost : 32
Število prispevkov : 1293
- Post n°226
Re: Nemški ovčar
Groza. Doleti lastnike kakšna kazen? (prepoved vzrejanja al pa kaj??)
Niann- Pikapolonica
- Kraj : Elažmod
Število prispevkov : 383
- Post n°227
Kakor jaz vem, nekaj ja, ne vem pa natančno kaj in kako.
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°228
Grozno. ;0
Sploh si ne bi mislila .... (glede na to, da nekaj teh psov vsaj malo poznam)
Sploh si ne bi mislila .... (glede na to, da nekaj teh psov vsaj malo poznam)
airedalka rebeka10- Pes
- Starost : 25
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°229
Groza Potem pa s takimi pade črna luč na vse odgovorne vzreditelje... Upam da dobijo čim višjo kazen!
Kano XD- Pikapolonica
- Kraj : Ljubljana
Število prispevkov : 232
- Post n°230
Mi je zdaj mogoče bolj všeč, da nismo vzeli od Zlatolične mladiča... Smo imeli namen pa je nekaj prišlo vmes... Sicer pa je to le moje mnenje :)
Ampak če pogledate od katerih psov je ponarejeno, je ubistvu samo od Zlatolične in od Žekša... Vodilne psarne XD
Ampak če pogledate od katerih psov je ponarejeno, je ubistvu samo od Zlatolične in od Žekša... Vodilne psarne XD
Nika.- Pes
- Starost : 25
Kraj : Maribor
Število prispevkov : 2075
- Post n°231
Joj no, vse za denar
Kano XD- Pikapolonica
Število prispevkov : 232
- Post n°232
Na žalost je tako :(
Kim<3- Pes
Število prispevkov : 2413
- Post n°233
Važno da je ravno Zlatolična ena najbolj znanih slo psarn >.<
Danes se res ne more niič več brez da nebi imel tu vlogo denar -.-
Na žalost....
Danes se res ne more niič več brez da nebi imel tu vlogo denar -.-
Na žalost....
Niann- Pikapolonica
- Kraj : Elažmod
Število prispevkov : 383
- Post n°234
Vabljeni na 4. Pliberškov memorial, ki bo naslednjo soboto, 11.5.2013 v Mariboru. Zaradi majhnega števila prijav, se le te še zbirajo!
Sodnik bo Dieter Oeser iz Nemčije.
Prijavnica: klik
Sodnik bo Dieter Oeser iz Nemčije.
Prijavnica: klik
Nala4ever- Mačka
- Starost : 28
Število prispevkov : 882
- Post n°235
Iz psarne Kuharjeve me je vzrediteljica prosila, da posredum na forume:
"Spoštovani, na novo urejamo banko plemenjakov in vas prosimo, da nam po vzorčni datoteki, ki je objavljena, posredujete podatke o vašem psu. Priporočljivo je tudi, da psa registrirate v registru pedigreedatabase, da bo lahko program izračunal morebitna sokrvja s potencialno paritveno partnerko. Email: katja.krajnc1@telemach.net "
več informacij na spletni strani KDNOS: http://www.kdnos.si/?page_id=76
VZREJA
www.kdnos.si
"Spoštovani, na novo urejamo banko plemenjakov in vas prosimo, da nam po vzorčni datoteki, ki je objavljena, posredujete podatke o vašem psu. Priporočljivo je tudi, da psa registrirate v registru pedigreedatabase, da bo lahko program izračunal morebitna sokrvja s potencialno paritveno partnerko. Email: katja.krajnc1@telemach.net "
več informacij na spletni strani KDNOS: http://www.kdnos.si/?page_id=76
VZREJA
www.kdnos.si
Maly- Pes
- Starost : 34
Število prispevkov : 1691
- Post n°237
Kaj to je šolanje za policijo ?
bella*- Pikapolonica
- Starost : 24
Število prispevkov : 135
- Post n°238
Lepe slikce Meni so NO zanimivi psi ga je imela teta in so res ubogljivi. Ga ma tut moja soseda in je tak cortek, da večga ni pa čist nor na igrače
Maly- Pes
- Post n°239
Meni pa drugače nemci niso všeč. Pa skoraj vsak je Rex.
Nala4ever- Mačka
- Starost : 28
Število prispevkov : 882
- Post n°240
Aja sem zgoraj zasledila glede psarne Zlatolična, vzreditelja osebno poznam, sem hodila na obiske njegovega tečaja, saj je moj stric tam šolal svojega psa ( veliki švicar) in mi je bil Dušan že na prvi pogled antipatičen, njegovo delo lahko opišem kot za odtenek boljše od Mumleka ( vzreditelj rotvajlerjev in inštruktor) ki šola pse z bodičastimi ovratnicami, prisilo, vzreditelj belgijcev mi je rekel da celo tepežem, od Mumleka (Jože Mumlek) sem se izpisala po dveh tednih kaj sem hodila s psico, nikoli več! Šokirana! Dušan Travnikar (Zlatolična) ma ja, vsaj te tedne kaj sem bila pri njem ni upo. takšne sile, razen pač zatezk in cukov kot Mumlek. Mi je pa bil njegov pogled na živali zelo anti patičen ne samo glede divjih živali ( je lovec in jih gleda kot na stvar za uboj) temveč glede zaslužkarstva nad psi, ponarejenih rodovnikov, slabih kolkov ( utemeljiv tudi vzreditelj belgijvcev) zavist do drugega vzrediteljas ( boljšega) in predvsem njegove besede " Morda bi lahko začel z manjšimi pasmami, saj se z NO ne zasluži več tako kot se je"
Podn!
Žal mi je za celotno njegovo vzrejo, nategnjene lastnike, psi se mi pa strašno smilijo!
Toliko o tem,
lp
Podn!
Žal mi je za celotno njegovo vzrejo, nategnjene lastnike, psi se mi pa strašno smilijo!
Toliko o tem,
lp
Maly- Pes
- Post n°241
Nala4ever je napisal/a:Aja sem zgoraj zasledila glede psarne Zlatolična, vzreditelja osebno poznam, sem hodila na obiske njegovega tečaja, saj je moj stric tam šolal svojega psa ( veliki švicar) in mi je bil Dušan že na prvi pogled antipatičen, njegovo delo lahko opišem kot za odtenek boljše od Mumleka ( vzreditelj rotvajlerjev in inštruktor) ki šola pse z bodičastimi ovratnicami, prisilo, vzreditelj belgijcev mi je rekel da celo tepežem, od Mumleka (Jože Mumlek) sem se izpisala po dveh tednih kaj sem hodila s psico, nikoli več! Šokirana! Dušan Travnikar (Zlatolična) ma ja, vsaj te tedne kaj sem bila pri njem ni upo. takšne sile, razen pač zatezk in cukov kot Mumlek. Mi je pa bil njegov pogled na živali zelo anti patičen ne samo glede divjih živali ( je lovec in jih gleda kot na stvar za uboj) temveč glede zaslužkarstva nad psi, ponarejenih rodovnikov, slabih kolkov ( utemeljiv tudi vzreditelj belgijvcev) zavist do drugega vzrediteljas ( boljšega) in predvsem njegove besede " Morda bi lahko začel z manjšimi pasmami, saj se z NO ne zasluži več tako kot se je"
Podn!
Toliko o tem,
lp
Mumlek pa Travnikar očitno (nisem pa sigurna), sodelujeta s Kuretom (KD SG), ta kinolog, ki je pred leti preteprl psa na tekmi, ki mu ni hotel delat.
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi