Sm koončnoo gledala čivavo z beverly hillsa ;P Tisti Neemc mi jee fuul ušeč (: ;** Zdej, ne vem kaj mi je, ampak sem ful u nemce noter padla ;D Nevem, če ne bo naslednji kar nemec ;DD (mogoče tudi zaradi tega, ker bi bil "izziv" al nekej ;D) ;DDD Ugl, like it ;**
Sem pa pred kratkim celo našla še enega hitrega nemca (oz. nemško ovčarko) v agilityu. Ker je že skoraj čudež če vidiš nemca, ki ravno ne odkasa celega parkurja. Samo Draven&Tang sta res hitra, drugi pa polom. No, zdaj sem pa našla še Minko, ki je tudi hitraa. https://www.youtube.com/user/tarabiye#p/a/u/2/4jnplfY7CnI
Sicer ja, se vidi, da vodnica ne zna vodit in deluje da tudi psička tretji vidi ovire tako da je tek bolj kot ne polom, samo se pa vidi da uživa in res teče s hitrostjo, kar je res že prava redkost med nemci. Sicer Tar recimo še hitreje laufa, ampak tole več ne sodi v to temo.
Am... Razmišljamo o novem psu/psički ker imamo že starejšo psičko. Ima probleme z vstajanjem in z ušesi in sedaj razmišljamo o novem psu dost sem se zanimala in me zanima če bi bil nemški ovčar primeren za bivanje na kmetiji- čuvanje velikega ograjenega dvorišča. Na našem dvorišču se vedno nekaj dogaja vedno bi imel družbo vask dan bi se gibal prosto po dvogišču+sprehod in trikci. Kaj pravite je nemška ovčarka primerna zame ?
katiii, mislim da za na kmetijo je, še posebaj če se boš (kot si rekla) tudi ukvarjala z njo (trikci itd), da ne bo samo na verigi. Vsaj zame, pes celo življenje na verigi... :/
Vseeno se pozanimaj o pasmi in veliko preberi o njej, namesto da samo nas sprašuješ če je primerna..
Ja saj sterilizirana bo če bo psička to 100000%, veriga pa odpade res naš sosed ima psa mešanca na verigi veno tako da mu je koža zrasla čez njoin ga je moral živinozdravnik operirati da so jo lahko dobili ven in ker je dvorišče ograjeno še toliko bolj odpadejo... Sovražim jih
Jaz obožujem nemce, kar pa se poze tiče, mislim, da so psi ki imajo bolj raven hrbet veliiiko lepši :) moja psička ima kar ravnega in to mi je všeč (glej sliko) [klikni za večjo fotografijo]
Moram pa tudi povedati, da je Alona v sorodu z slavnim psom, ki je igral Kommissarja Rexa (sem gledala rodovnike)
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi