Rebeka ali mi lahko daš link prosim?
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 12 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 12 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Latest topics
+58
Tia&Nelly
Natalchy
Nika.
Neja.
rox.
Maly
euč.17
Kim<3
zoe
Miška
The_Wanted
Evangelynne
Animal_Lover
katt.
love
katja100
Border_Collie *-*
Alex
Hana*
Anja&Dona
Majaa.
Colliny
Pikolina
Petra.
katiiii
Shelly
Eva.
beardie
...Ira <3...
talupu
Diana.
Niann
Dog lover.<3.
Iza
Tjaša*
Ingrid*
Eva
Urška*
Lisa
Princess^^
*Lanchy*
aramatbaja
ema.
Alessa.
anna.
airedalka rebeka10
Valentina
Lana
Tisa
Maja
yaya
Vida
teya
Urška
emcHiii.
nezzek
Anja
Katk.
62 posters
Psarne
katja100- Sinička
- Starost : 25
Število prispevkov : 833
- Post n°151
Re: Psarne
Psarna Raa mi je zelo ušeč samo škoda da ne bo več legel
airedalka rebeka10- Pes
Kraj : Ilirska Bistrica
Število prispevkov : 2145
- Post n°152
http://www.flawlesskennel.com/
Spletka ni zelo aktivna, tako da ji rajši piši na fb (Lana Premk/Divva s.p.), pa tudi na skoraj vsaki razstavi jo dobiš.
Spletka ni zelo aktivna, tako da ji rajši piši na fb (Lana Premk/Divva s.p.), pa tudi na skoraj vsaki razstavi jo dobiš.
Ingrid*- Moderator
- Število prispevkov : 2188
- Post n°153
katja100 je napisal/a:Psarna Raa mi je zelo ušeč samo škoda da ne bo več legel
Sej drugače še tri prodajajo :)
katja100- Sinička
- Post n°154
Vem ampak to zdaj trenutno nebi šlo
Psa si bom omislila čez kako leto ali 2 da se prej še malo pozanimam o pasmi, pa tudi s starši se še mormo zment:(
Psa si bom omislila čez kako leto ali 2 da se prej še malo pozanimam o pasmi, pa tudi s starši se še mormo zment:(
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°155
Pa mora biti psarna slovenska ali lahko tudi tuja?
katja100- Sinička
- Post n°156
Lahko je tudi tuja vendar ne predaleč
Hana*- Mačka
- Starost : 26
Kraj : Primorska
Število prispevkov : 941
- Post n°157
Jaz sem tudi pisala vzrediteljici (sicer iz drugega razloga), pa mi je delovala fajn in očitno ima ful znanja, pa tudi precej stroga je s pogoji (kar pa je meni osebno veliko boljše, kot psarne, ki ko ne morejo prodat mladičku samo čakajo na kupca, da se ga bojo znebile).Meni osebno Alpine River ni kaj preveč všeč. Tako kot psi, tako tudi vzrediteljica ne. Ko sem začela iskati od kot bom vzela psa, sem kontaktirala to psarno, ker sem se hotela malo pozanimat in sem dobila zelo negativen vtis. Zato sem se kar hitro odločila, da od tam ne bom vzela psa.
Drugače pa pobrskaj malo po eurobreederju in po linkih na spletkah od drugih psarn. (;
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°158
Tudi meni je pomemben odnos vzreditelja do potencialnega kupca, ta Martina od Alpine River pa mi ima, ko berem na sosednjem forumu čisto napačen odnos.
katt.- Pes
- Starost : 24
Kraj : Novo mesto
Število prispevkov : 1873
- Post n°159
V psarni Raa Aussie si ti vzela svojega Jazza Kjara?
Evangelynne- Moderator
- Kraj : Maribor
Število prispevkov : 5084
- Post n°160
Jaz sem tudi Martino iz AP kontaktirala. Sicer nisem dobila nekega vtisa, da je ful odprta oseba kar se psov tiče. Tako, da če misliš od tam psa vzet jo začni že kr zdaj kontaktirat Po mojem boš mogla bit kr nekaj časa v stiku z njo, da ti bo psa dala. Sicer nekateri psi so meni všeč, ampak ne vsako leglo.
A Raa je dejansko psarna? Glede na to, da nisem nikjer zasledila, da bi bila kako priznana in mladiči nimajo FCI rodovnikov? :$
No, jaz bi na tvojem mestu pogledala po Eurobreederju, tako kot ti je Hana svetovala. Tuje psarne so meni ful boljše, več jih je in res lahko izbiraš med ful kakovostnimi psarnami, kakšnega psa (tako izgled kot karakter) želiš. V Sloveniji dejansko ni takšne izbire. Ne govorim, kar se kakovosti tiče btw. Nekaj časa mi je bila psarna AP všečna, ampak, ko začneš iskat v tujini pa je res nekaj čisto drugega. (: Ni mi žal, da Kirra ni iz Slovenije.
A Raa je dejansko psarna? Glede na to, da nisem nikjer zasledila, da bi bila kako priznana in mladiči nimajo FCI rodovnikov? :$
No, jaz bi na tvojem mestu pogledala po Eurobreederju, tako kot ti je Hana svetovala. Tuje psarne so meni ful boljše, več jih je in res lahko izbiraš med ful kakovostnimi psarnami, kakšnega psa (tako izgled kot karakter) želiš. V Sloveniji dejansko ni takšne izbire. Ne govorim, kar se kakovosti tiče btw. Nekaj časa mi je bila psarna AP všečna, ampak, ko začneš iskat v tujini pa je res nekaj čisto drugega. (: Ni mi žal, da Kirra ni iz Slovenije.
Miška- Sinička
- Starost : 28
Število prispevkov : 676
- Post n°161
airedalka rebeka10 je napisal/a:http://www.flawlesskennel.com/
Men je njena Diva res top!
Noro odprta in vesela psica
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°162
Mislim da ni pod FCI, ampak pod neko drugo zvezo (ASCA? )A Raa je dejansko psarna? Glede na to, da nisem nikjer zasledila, da bi bila kako priznana in mladiči nimajo FCI rodovnikov? :$
Drugače pa malo gledam po eurobreederju in sem naletela na to: http://www.wabun.it/male.html Meni je kar všečna, čeprav ne vem točno, kakšni naj bi bili aussiji na videz, to bi moral kak ki bolj ve povedati.
Evangelynne- Moderator
Število prispevkov : 5084
- Post n°163
airedalka rebeka10 je napisal/a:Mislim da ni pod FCI, ampak pod neko drugo zvezo (ASCA? )A Raa je dejansko psarna? Glede na to, da nisem nikjer zasledila, da bi bila kako priznana in mladiči nimajo FCI rodovnikov? :$
Drugače pa malo gledam po eurobreederju in sem naletela na to: http://www.wabun.it/male.html Meni je kar všečna, čeprav ne vem točno, kakšni naj bi bili aussiji na videz, to bi moral kak ki bolj ve povedati.
Ja, vem, da je pod ASCA.
Drugače pa mi je ta psarna, ki si jo prilepla, ful všečna :) Psi so mi lepi. Tudi samci so ful lepi, ker niso preveč odlakani in nabildani, za razliko od večine. Samo se mi zdi, da psarna daje večjo prednost mačkam :$ No, vsaj večina strani je od njih.
katt.- Pes
- Post n°164
http://www.royalsaussies.com/australianshepherdfemales.asp
-----> Meni je osebno tale psarna avstalcev zelo ušečna. Psi so zlo kjut in tut spletka ni slaba... Kaj pa vi pravite?
-----> Meni je osebno tale psarna avstalcev zelo ušečna. Psi so zlo kjut in tut spletka ni slaba... Kaj pa vi pravite?
Anja&Dona- Tiger
Število prispevkov : 3779
- Post n°165
Kolko gledam slike, so mi psi zelo všeč :)
katt.- Pes
- Post n°166
Meni so psi: Bubbly, Cuddy, Patriot, Icon... zelo lepi...
No men so usi cute... Mela bi jih
No men so usi cute... Mela bi jih
Colliny- Moderator
Število prispevkov : 2106
- Post n°167
Sej ni nujno, da mašm psarno samo, če majo mladiči FCI rodovnikEvangelynne je napisal/a:airedalka rebeka10 je napisal/a:Mislim da ni pod FCI, ampak pod neko drugo zvezo (ASCA? )A Raa je dejansko psarna? Glede na to, da nisem nikjer zasledila, da bi bila kako priznana in mladiči nimajo FCI rodovnikov? :$
Ja, vem, da je pod ASCA.
Drugače pa mi je ta psarna, ki si jo prilepla, ful všečna :) Psi so mi lepi. Tudi samci so ful lepi, ker niso preveč odlakani in nabildani, za razliko od večine. Samo se mi zdi, da psarna daje večjo prednost mačkam :$ No, vsaj večina strani je od njih.
Nazadnje urejal/a Colliny Sob Mar 23 2013, 18:12; skupaj popravljeno 1 krat
Eva.- Tiger
- Starost : 27
Kraj : Drulovka, Kranj
Število prispevkov : 4292
- Post n°168
Men je tud na videz ta psarna ful všeč. (:
Mislm ful lepe pse mi majo.
Mislm ful lepe pse mi majo.
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°169
katt.: pa ne moreš soditi psarne po tem, kako imajo lepo spletko in kako so psi kjut!
katt.- Pes
- Post n°170
Uredu no... Men so pač peseki kjut...airedalka rebeka10 je napisal/a:katt.: pa ne moreš soditi psarne po tem, kako imajo lepo spletko in kako so psi kjut!
Sem tudi kontaktirala... Zdaj čakam odgovor.
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°171
A ti kupuješ aussija?
Saj so vsi, ampak psarne se po tem ne izbira... In ne vem zakaj imam tak občutek, ampak meni se zdi, da je ta tvoja odločitev nekam prehitra.
Saj so vsi, ampak psarne se po tem ne izbira... In ne vem zakaj imam tak občutek, ampak meni se zdi, da je ta tvoja odločitev nekam prehitra.
katt.- Pes
- Post n°172
Poglej ne gre zato da če pogledaš pasme da že kar nameravaš kupiti psa. Se pač malo zanimam za psare in to. In če kontaktiraš še ne pomeni ga imaš namen kupiti psa. Razumeš? Saj sem pogledala tudi druge psarne iz prejšnih postov in to... Pa s mi je tale zdela zelo zanimiva. Pa tudi Raa Aussie mi je ušeč...airedalka rebeka10 je napisal/a:A ti kupuješ aussija?
Seveda lahko tut še predlagate.
airedalka rebeka10- Pes
- Post n°173
Bolj delno razumem... Po moji logiki psarno kontaktiraš, če ti je pasma res zelo všeč (in jo enkrat v prihodnosti nameravaš kupiti) in če ti je zelo všeč psarna, ne pa, da se tako malo zanimaš za psarne in pišeš vzrediteljem (še enkrat: nič narobe če jim ti, nimam nič proti, ampak meni je malo čudno...). In zase vem, da ne bom pisala tujim vzrediteljem dokler ne bom sigurna, da bom pasmo kupila in se navadila malo boljše angleščine (ker se ne bi rada osramotila pred vzrediteljem ), ne pa, da bom zdaj pisala ogromno njim, čeprav niti psa ne mislim kupiti niti nič...
zoe- Sinička
- Starost : 37
Število prispevkov : 670
- Post n°174
Ojla,
za avstralce lahko, poleg omenjenih, kontaktiraš še
- http://www.friendlydog.si/
- Kleine Sonntag (ne vem maila, lahko pogledaš na FB pod Romana Sovič, tel: 031 576 474).
Poleg tega pa sta še psarni
- Blumina (Jasna Šporar: sporar4@siol.net) in
- Koodygoody (Špela Žnidaršič, koodygoody@gmail.com, spletna stran v delu ), kateri pa v naslednjih nekaj letih ne načrtujeta legel.
Lahko se pri vseh pozanimaš in spoznaš njih ter njihove pse, tako da boš vedela kaj ti je najbolj všeč in boš tako lažje našla sebi ustrezno leglo . Avstralci so si precej različni med sabo in ta čas, ko čakaš na psa, je najbolje, da spoznaš čim več predstavnikov in vzrediteljev.
lp
za avstralce lahko, poleg omenjenih, kontaktiraš še
- http://www.friendlydog.si/
- Kleine Sonntag (ne vem maila, lahko pogledaš na FB pod Romana Sovič, tel: 031 576 474).
Poleg tega pa sta še psarni
- Blumina (Jasna Šporar: sporar4@siol.net) in
- Koodygoody (Špela Žnidaršič, koodygoody@gmail.com, spletna stran v delu ), kateri pa v naslednjih nekaj letih ne načrtujeta legel.
Lahko se pri vseh pozanimaš in spoznaš njih ter njihove pse, tako da boš vedela kaj ti je najbolj všeč in boš tako lažje našla sebi ustrezno leglo . Avstralci so si precej različni med sabo in ta čas, ko čakaš na psa, je najbolje, da spoznaš čim več predstavnikov in vzrediteljev.
lp
katja100- Sinička
- Post n°175
Zoe hvala ti za te informacije
Malo sem si ogledala psarne in sta mi te dve najbolj ušeč:
http://www.flawlesskennel.com/flawless/pages/home.htm
http://www.friendlydog.si/
Malo sem si ogledala psarne in sta mi te dve najbolj ušeč:
http://www.flawlesskennel.com/flawless/pages/home.htm