kr neki bluzi vs čs.. pa utripa k žmigauc.. sm poglej ga..
pa vs čs je žiučn..
Trenutno forum pregleduje 54 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 54 gostov :: 2 Bots
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 295, dne Sre Okt 30 2024, 22:11
Evangelynne je napisal/a:Moja lestvica pa je taka:
~ Vesna,
~ Simon,
~ Darko,
~ Valerija,
~ Damjan,
~ Vlasta,
~ Miša,
~ Esada,
~ Matej.
Ja, itak vsi razpravljajo o niju dveh. Vprašanje če se še sploh kaj pogovarjajo o drugih stvareh.
HahahaWoody je napisal/a:Tkole če posabmo use debile k so v kmetiji..
kmetija kot shov je ustvarjena kot neka nadeljevanka.. serija.. Ma producente, kamermane itd. Logično da so zbrali za kmetijo največje čudake slovenije in ljudi k si niso niti najmn podobni karaktterno.. Zato da je napeto, zato da se nekaj dogaja, zato da se kregaajo!!.. Use je v temu.. Ne gre za kdo dobi kmetijo.. Ja valda za tistih par kokoši tm k se fajtajo an kmetiji je ta kmetija da jo dobijo useeee na svetu.. Ampak tist k je to ustvaru.. to kmetijo dobi tok dnarja da bi kupu lahko najmn 30 takih kmetij.,. Zato so zbral tega poduhovlenga simona, tega žmigavca mateja, to mau prfukneno vesno, te babe k vs čs upravlajo, neizobraženo esado in bla bla bla.. Da je čim bol zanimiu..
Ok naprimer.. a je gdo opazu da gre kamerman za njimi kamorkol grejo in oni se sploh ne ozirajo na kamere.. in se kregajo pred njimi.. Pa sej vejo da jih pol cela slovenija gleda!!!.. Zakaj si pol bruke delajo tm pred kamerami?! zato ker so že v naprej plačani {če mene uprašaš}.. Igrauci so usi povrsti.. Noben člouk nebi biu sposobn to da bi ga noč in dan spremlale kamere..o.O.. Ok v big brotherju k majo skrite kamere.. sm tole je pa dejanski kamerman k hod za njimi.. Men se to tko nerealistično zdi..
In če mene uprašaš ej tale kmetija sm en navadn shov povn igraucou ki se kregajo da spodbudijo gledanost :)
Se čist strinjam s tabo!>< Angelca mi je bla že v BB-ju totalno bedna!!!!!!!!!!!!!!Evangelynne je napisal/a:Kako bo ta teden na kmetiji Vrjetno se bodo med sabo pobili... Skoraj vsak član bi raje videl, da ostane Matej kot pa Simon.
Mogoče bo res težje, ko Mateja več ne bo zaradi fizičnih del. Zdaj so ostali samo še Darko,Damjan in Simon(od moških). Bojo pač ženske malo bolj delale (; Kaj pa če se zgodi, da na kmetiji ostanejo samo ženske? Bosta dve dekli xD.
Haha... vse te ženske govorijo kako, da se jim Vesna ne odpre in to njih zlo moti. Pa sej to je igra za kmetijo(ljudje božji!) ne pa igra spoznavanja.
Pa ta Angelca Likovič mi gre strašno na živce! Lara in Angelca zagovarjata samo ženske! Pa še to tiste 'ta slabše'.
Angelca je omenila, da hlapec, ki nekdaj ni glave družine spoštoval je letel iz kmetije. Oprostite, ampak kje pa so imeli včasih čas, da kadijo?
Evi je napisal/a:Se čist strinjam s tabo!>< Angelca mi je bla že v BB-ju totalno bedna!!!!!!!!!!!!!!Evangelynne je napisal/a:Kako bo ta teden na kmetiji Vrjetno se bodo med sabo pobili... Skoraj vsak član bi raje videl, da ostane Matej kot pa Simon.
Mogoče bo res težje, ko Mateja več ne bo zaradi fizičnih del. Zdaj so ostali samo še Darko,Damjan in Simon(od moških). Bojo pač ženske malo bolj delale (; Kaj pa če se zgodi, da na kmetiji ostanejo samo ženske? Bosta dve dekli xD.
Haha... vse te ženske govorijo kako, da se jim Vesna ne odpre in to njih zlo moti. Pa sej to je igra za kmetijo(ljudje božji!) ne pa igra spoznavanja.
Pa ta Angelca Likovič mi gre strašno na živce! Lara in Angelca zagovarjata samo ženske! Pa še to tiste 'ta slabše'.
Angelca je omenila, da hlapec, ki nekdaj ni glave družine spoštoval je letel iz kmetije. Oprostite, ampak kje pa so imeli včasih čas, da kadijo?
Sre Avg 16 2017, 14:08 by ...Ira <3...
» Ameriški akita
Sob Jul 16 2016, 14:42 by bella*
» Bradati Škotski Ovčar [Bearded Collie]
Tor Jun 14 2016, 21:24 by Ginsy
» Leglo Angleških koker španjelov
Čet Jun 09 2016, 11:04 by ...Ira <3...
» Kužki iščejo dom
Sob Apr 09 2016, 18:15 by Niki_zajček
» Vprašanja
Čet Mar 10 2016, 15:32 by Kmet že nekaj let
» Valižanski ovčar, Corgi